Last Dose-uppdateringen för GTA Online är officiellt ute

admin

Rockstar Games avslutande kapitel för Los Santos Drug Wars-expansion, The Last Dose, är officiellt ute.

Rockstar Games har bytt från tvååriga enorma uppdateringar till att släppa en massiv expansion med inkrementella tillägg för att garantera att GTA Online får en konstant ström av nytt innehåll under loppet av ett kvartal.

Last Dose-uppdateringen för GTA Online är officiellt ute

Efter att ha tillkännagivits förra veckan, släppte Rockstar den sista delen av den massiva uppdateringen som utlovat, och, pojke, är du i en behandling.

Uppdateringen som avslutar sagan lägger till fem nya uppdrag som slutar via en “showdown” med ett bekant ansikte i Dr. Friedlander, som var en terapeut till Michael De Santa i GTA 5-storyn. På 10 år har mycket förändrats för den tidigare läkaren.

Han har gått från någon som lovade att inte skada en Hollywood-försäljning och slutligen Los Santos nyaste knarkbarne. Det är ditt jobb att se till att Los Santos är säker från Friendlanders händer och att hålla sin droghandel för dig själv.

The Last Dose lägger till fem nya berättelseuppdrag för spelare att slutföra med en söt belöning i slutet av allt.

Här är allt nytt i GTA Online-uppdateringen 16–22 mars:

3 x GTA$ och RP på övertid Rumble 2 x GTA$ och RP på den första dosen och den sista dosen till och med den 29 mars 2 x förråd på Acid Lab Resupply uppdrag 2 x GTA$ och RP på Sumo (remix) 1,5 x GTA$ och RP på Fooligan Jobs 1,5 x syraproduktionshastighet

GTA+-medlemmar får också ett gäng gratis grejer, inklusive en ny Ocelot Virtue superbil.

Premium Deluxe Sport

Willard Eudora – 1960 Buick-plattform Invetero Coquette D10 (Sport) – Chevrolet Corvette Pegassi Toros (SUV) – Lamborghini Urus Vapid Bullet (Super) – Ford GT Hijak Ruston (Sport) – VUHL 05

Luxury Autos Showroom

Överflöd Tyrant (Super) – Apollo Arrow
Grotti X80 Proto (Super) – GreenGT LeMans

Car Meet Prize Ride

Placera i topp 3 i Pursuit-serien under tre dagar i rad för att tjäna en Coil Brawler (Off-Road), som är baserad på Rally Fighter av Local Motors i verkligheten.

Premium Test Ride

Besök testbanan vid bilträffen för att prova följande fordon: Maibatsu Penumbra FF (Sport) – Mitsubishi Eclipse Imponte Beater Dukes (Muscle) – 1968-1970 Dodge Charger Cheval Taipan (Super) – Hennessey Venom F5

Rabatter

50 % rabatt på Sea Sparrow (Helikopter) Imponte Beater Dukes (Muscle) Hijak Ruston (Sport) 45 % rabatt 30 % rabatt på MTL Brickade 6×6 (Service) Body Armor Ammo (inklusive Mk II-rundor) 25 % rabatt på tunga gevär Declasse Weaponized Tampa (Muscle) ) Cheval Taipan (Super) Överflöd Tyrant (Super) Buckingham Miljet (Plan)

Den senaste veckan var ganska händelserik för GTA-fans, men inte på ett bra sätt. 50 Cent har officiellt bekräftat vad det var han retade för några veckor sedan. Tyvärr har det inget med GTA att göra.

Next Post

Vad är Kubernetes?

Kubernetes är en öppen källkodsplattform utvecklad och designad av Google som sammanför en uppsättning enheter (värd) som körs linux-behållare i kluster Med Kubernetes får du en plattform för att schemalägga och köra dina behållare, både virtuella och fysiska maskiner. Hur fungerar Kubernetes? […]

Subscribe US Now