Red Dead Online: November-schema med Naturalist Roll Perks

admin

Red Dead Online: Naturforskarrollen har novemberbonusar och kampanjer

Naturforskare kan ta del av en mängd olika förmåner i den här rollen till och med den 28 november i Red Dead Online, inklusive att tjäna 3x belöningar från provförsäljning i Harriet Davenports butiker. Dessutom är en ny community-outfit gratis att återskapa hos skräddarna, och små bonusar och kampanjer kommer att finnas tillgängliga senare denna månad till Thanksgiving.

Novemberbonusar i Red Dead Online

Tredubblade intäkter i naturforskareförsäljning

Harriet Davenport behöver ett antal djurprover för sin forskning. Hjälp till där genom att bedöva och samla in prover på de otaliga djurarterna som lever i de olika regionerna i Red Dead Online, för att sedan kunna sälja dem genom att skaffa de vanliga trippel RDO$ och XP i en av Harriets butiker. För att utföra denna aktivitet måste du först köpa provpaketet för att låsa upp rollen genom att besöka Harriet i den lilla staden Strawberry. Det är bra, för den som vill ge sig ut på den här resan finns provpaketet till försäljning på 15 guldtackor under hela november månad.

Tredubbla intäkter i naturvetenskapliga evenemang

För att fortsätta Naturalist Role-stämningen erbjuder två Naturalist Role Explore-evenemang tredubbla belöningar i RDO$ och XP fram till den 28 november.

Vilda djur fotografi : Fotografera djur i deras naturliga livsmiljö och försök få fler poäng än andra fotografer i detta utforskningslägesevenemang. Ta bilder på olika djur på nära håll och var uppmärksam på sammansättningen av dina skott för att komma före dina motståndare. Faktum är att om du deltar i detta fotograferingsevenemang den här månaden i Red Dead Online, kommer du att få den orangea tvättbjörnshatten.

Märkning av vilda djur : Gå med andra människor i bedövning och märkning av vissa djurarter för att få prover, och upptäck ett legendariskt bonusdjur, samtidigt som de gör upp sina konton med möjliga tjuvskyttar.

Resultatet fördubblades vid försäljning till slaktare

När vintern kommer är det en stark efterfrågan från slaktarstånd, tillräckligt för att driva upp priserna, försäljning av kött och andra djurkadaver som du kan leverera till slaktare kommer att inbringa den vanliga dubbelgången i november.

Dubbla vinster i hästkapplöpning

Om du känner ett behov av att galoppera, erbjuder hästkapplöpning dubbla RDO$ och XP under hela november.

Dubbla vinster i Ember of the East Opportunity

Slutför möjligheten Ember of the East genom att stjäla pärlan med samma namn för att få dubbla RDO$, XP och guldtackor.

Olika bonusar kommer att finnas tillgängliga under Thanksgiving-perioden

Bonus på Thanksgiving

För att fira Thanksgiving erbjuder Rockstar Games några bonusar mellan 22 och 28 november. Mellan dessa två datum, vinn en del av en utvald aktivitet för att få en höstbrun och orange Macbay-jacka och en röd Diamondback-hatt.

Dessutom är efterfrågan på fjäderfä mycket hög vid den här tiden på året, vilket innebär att jägare kan tjäna fem gånger så mycket RDO$ och XP för att sälja kalkoner till slaktare.

Tacksägelse betyder också Black Friday, alla som loggar in på Red Dead Online mellan 22 november och 28 november kommer att få 10 guldtacksrabatt på någon av rollerna (Bounty Hunter, Distiller clandestine, handelsman, naturforskare eller samlare), samt 150 RDO$.

Veckobonus

Här är programmet och bonusarna att uppnå varje vecka i Red Dead Online, fördelarna kommer att finnas tillgängliga inom 72 timmar.

Från 1 till 7 november:Aktivitet i den utvalda serien: Lemoyne-serienSkapa en kappa och en amulett i Gus butik för att få orangea Grayshott-byxor.Från 8 till 14 november :Aktivitet i den utvalda serien: Extrem blandningSlutför ett djurspårningsuppdrag för att få Blackgrave-rocken i en gul och brun färg.Från 15 till 21 november:Aktivitet i den utvalda serien: Torchlight och Last SurvivorSkapa en legendarisk panterkappa för att få bruna och röda Hide Half Leggings.Från 22 till 28 november:Aktivitet i den utvalda serien: Extrema Special Edition-lägenNaturforskare över Rank 10 kommer att få de orange och svarta Kelley Boots.

Ytterligare bonusar

Spela Red Dead Online vilken vecka som helst denna månad för att få 5 Tonics samt 5 Predator Bait för dina expeditioner. Sälj också 2 prover till Harriet den här månaden för att få ett erbjudande om 50 % rabatt på ett föremål med etablerad eller framstående naturforskare, plus 200 lugnande patroner för att lugna djur.

Red Dead Online Novembererbjudanden

Här är kampanjerna för denna november månad.

roll som naturforskare

-40 %

15 lingots d’or

Harriet’s Tonics

-50 %

Fiskespö och beten

-50 %

Cob Gypsy Horses

-40 %

Nya och lovande naturvetenskapliga rollartiklar

-40 %

Sadelväskor, förbättrade bågevarianter och Gus’ butiksartiklar

-40 %

Båge

-40 %

Elefantgevär

-40 %

Ponchos, korsetter, stövlar och byxor

-40 %

Förbättrad kamera

-30 %

November Community Outfit

Outfiten för erfarna ryttare i Red Dead Online som skapades av användaren Kindainappropriate på Reddit

Som varje månad i Red Dead Online sedan början av året lyfts en outfit som en medlem i communityt föreställts fram, för att återskapa denna outfit måste du hämta kläderna gratis hos en skräddare. För den här november månad är det denna erfarna ryttarkräkt som föreställts av användaren Kindainappropriate.

Kennedy hattWalden CoatHölstra kavaljerenArbetshandskarWestern Rider SpursMillard stövlarHalva leggings mångfärgadBlå spetsbyxorGrå Hopeman-väst

Prime Gaming-fördelar

Här är Red Dead Online Prime Gaming-förmånerna för november månad, dessa förmåner är endast för personer med ett Amazon Prime-medlemskap som är kopplat till deras Rockstar Games Social Club-konto (länkar här)

Prime Gaming / Twitch Prime-förmånerna för november månad i Red Dead Online

Red Dead Online-spelare som loggar in i spelet före den 30 november kommer att få 5 guldtackor, 3 vapenrengöringsoljor, ett erbjudande om att få Farling-jackan i en brun och svart färgskala, och Bring it On-emoten gratis.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Rockstar Games: De ekonomiska resultaten för Take-Two Interactive

Take-Two Interactive, det dåligt animerade moderbolaget till Rockstar Games har precis delat sina finansiella resultat för andra kvartalet av räkenskapsåret 2023 från 1 juli till 30 september 2022. Vi lär oss de senaste försäljningssiffrorna för GTA V och från Red Dead Redemption 2, att GTA Online fortfarande kommer att ha […]

Subscribe US Now