Rockstar Games har förbjudit NFT och kryptovaluta från GTA Online

admin

Rockstar Games och Take-Two Interactive har gjort det klart att de inte vill ha någon del av NFT och kryptovaluta i den senaste uppdateringen av policyn som styr GTA Online-rollspelsservrar.

Rockstar Games har förbjudit NFT och kryptovaluta från GTA Online

Majoriteten av den nya policyn är teknisk jargong, men kärnan är att Rockstar vill att GTA Online-spelare ska veta att de kommer att fortsätta att stödja rollspelsservrar och hoppas att de “trivs på ett säkert och vänligt sätt”.

Ändringarna klargör också att Rockstar inte vill att folk ska associera GTA Online med något som länkar GTA-varumärket med NFT:er och kryptovaluta.

Rockstar förklarade inte vad som föranledde policyändringen, men det är nästan säkert kopplat till ett färskt pressmeddelande som tillkännager försäljningen av en NFT och erbjuder tillgång till en exklusiv GTA Online RP-server.

Med tanke på att detta inte är första gången detta har hänt, bestämde sig Rockstar och Take-Two för att vara försiktiga och förhindra att saker och ting eskalerar.

Rockstar Games har gjort ett utmärkt jobb med att stödja GTA Online och se till att dess community förblir engagerat hela tiden.

Det är lätt att se hur att låta situationer som denna fortsätta kan ses som att Rockstar stöder NFT och kryptovaluta. Genom att dra en linje har Rockstar och Take-Two gjort det klart att de inte vill att folk ska dra nytta av framgångarna med GTA Online, vilket är deras rättighet.

Rockstar har ägnat år åt att odla GTA-varumärket. Spelare har inte den bästa åsikten om NFT och kryptovaluta, så det är förståeligt varför utvecklarna inte ville riskera fler kontroverser med minimala eller inga belöningar.

GTA Online går fortfarande starkt efter att ha överlevt en katastrofal lanseringsfas. Eftersom GTA 6 fortfarande sannolikt är flera år bort, kommer Rockstar att vilja fortsätta att stödja GTA Online tills GTA 6 är ute om så bara för att använda det som ett sätt att upprätthålla sig själv när det experimenterar med potentiella nya funktioner för det inkommande GTA-spelet som snabbresor .

Next Post

GTA Online: Nyheter, bonusar och kampanjer för veckan den 22 november

Sentinel Classic Large är tillgänglig i GTA Online med dubbla utbetalningar i Pacific Standard Heist Bonusar och kampanjer för veckan 22 till 30 november 2022 Ubermacht Sentinel Classic Large är nu tillgänglig i GTA Online genom att modifiera originalbilen i Benny’s Garage, detta är den sista bilen i The Criminal […]

Subscribe US Now