GTA 6 officiellt bekräftat av Rockstar Games

Mark Brown

Det har äntligen hänt för första gången – den typ av nyheter som fansen har väntat på har äntligen släppt. Rockstar Games har gett sin första officiella bekräftelse på att nästa Grand Theft Auto-spel är under utveckling.

Avslöjad som en del av en “community-uppdatering” på Rockstar Newswire som mest sysslade med detaljer om kommande GTA Online-innehåll och funktioner som ska släppas tillsammans med Expanded and Enhanced, nu bekräftad att släppas den 15 mars trots rykten om ytterligare en försening , detaljer om Grand Theft Auto 6, förutom dess officiella existens, är knappa.

GTA-uppföljaren bekräftad av Rockstar Games

Rockstar har inte ens uttryckligen döpt den till “GTA 6”, men alla kommer att kalla den så för enkelhetens skull tills ett officiellt namn avslöjas, och det visar sig vara något annat – vilket är osannolikt. Det officiella pressmeddelandet konstaterade helt enkelt att utvecklingen av “nästa inträde i Grand Theft Auto-serien är på god väg.”

Det är hela omfattningen av vad vi har lärt oss från inlägget, och vi skulle inte hålla andan för något nytt för tidigt – meddelandet fortsätter att säga att utvecklarna är glada över att dela mer “så snart de är redo” och för att hålla utkik på Newswire för mer officiella detaljer.

Löftet om att dela information eller släppa spel “soon™” har blivit något av ett meme i tv-spelsgemenskapen, med oftare än inte saker som lovas att komma “snart” tar ganska lång tid. Eftersom Rockstar inte lovade mer info snart, men så fort de är klara, är det ganska tydligt att vi väntar ganska mycket.

Med GTA 5 E&E redo att komma till Xbox Series X|S och PlayStation 5 den 15 mars, kommer media att fyllas med GTA-relaterat innehåll även utan nyheter om den hett efterlängtade uppföljaren, och Rockstar kommer sannolikt inte att stjäla rampljuset från sin egen nya produkt genom att avslöja mer om GTA 6.

Hur som helst, att äntligen få en officiell bekräftelse är redan ett stort steg i rätt riktning, och en milstolpe i pre-release-historien för GTA 6.

Next Post

Apple-brevet uppmanar lagstiftare att avslå sidlastningsräkningar

Apple har skrivit ett brev där de uppmanar lagstiftare att avslå ett lagförslag som skulle tvinga företaget att tillåta att appar installeras på dess mobila operativsystem. Brevet, adresserat till senatens ordförande Dick Durbin och republikanen Chuck Grassley, hävdar att det föreslagna lagförslaget kommer att skada användarnas integritet och säkerhet om […]

Subscribe US Now