Hur man använder Curve Card effektivt

aliintizar71

Curve är ett betalkort som gör att du kan spendera från mer än ett konto. Kortet låter dig även få cashback. Curve erbjuder utmärkt kundsupport och ett flexibelt utgiftsalternativ. I den här artikeln lär du dig hur du använder det effektivt och får ut det mesta av det.

Curve är ett betalkort

Curve är ett betalkort som kombinerar betal- och kreditkort i ett enda kort. Med Curve kan du göra köp på vilken enhet som helst med ett enda svep. Du kan också ange ditt standardkort och växla mellan kort via appen. Kortet backas upp av MasterCard-nätverket. Den stöder även EMV (chip) och magnetremsa betalningsmetoder, samt kontaktlösa betalningar.

Curve fungerar med dina befintliga bankkonton. Du kan använda detta betalkort i 31 länder. Om du använder den utanför dessa länder kan du betala med andra kort. Curve är designad för att du ska kunna växla mellan kort utan att behöva betala några valutaavgifter. Den har också ett brett utbud av funktioner, inklusive avgiftsfria internationella utgifter och cashback.

Det låter dig spendera från flera konton

Curve erbjuder bekvämligheten att spendera med ett kort, och du behöver inte oroa dig för att överföra pengar mellan konton. Kortet fungerar med dina befintliga konton, och du kan även använda det utomlands. Det fungerar också med mobila betalningssystem som Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Detta kort är också kompatibelt med bärbara enheter. Curve-kortet har dock vissa begränsningar. Du kan inte spendera mer än 500 USD på kortet i en enda transaktion. Det ger inte heller belöningar eller låter dig gå tillbaka i tiden, och du får inte en chans att sätta och hantera utgiftsgränser.

Curve är kompatibel med de flesta bankkort. Den kan ladda ditt Chase- eller Discover-kort, men inte American Express. Om ditt Curve-kort inte accepteras kan du använda ett alternativt kort för att göra dina betalningar. Curve-mobilappen låter dig även låsa och låsa upp kortet.

Den erbjuder cashback

Curve erbjuder cashback på alla dina köp på deras hemsida. Du kan välja upp till sex handlare från deras lista och sedan omedelbart få 1 % cashback på varje köp. Detta är utöver de normala belöningarna som du tjänar från dina befintliga kredit- och betalkort. För närvarande är Curve tillgängligt i 31 länder, men är nu på väg till USA. Detta är fantastiska nyheter för dem som gillar att stapla belöningar från flera kort. Cashback är särskilt användbart om du gör många elektroniska köp.

Konsumenterna måste dock förstå att det finns vissa begränsningar. Om återförsäljaren inte respekterar cashbacken kan konsumenten göra ett krav. Curve kommer att ersätta dig för köp mellan PS100 och PS30 000. Det kommer dock inte att täcka köp som överstiger PS30 000. Därför är det bättre att använda ett kreditkort för inköp av högre värde.

Det har en bra kundservice.

Curve-kortet har ett 4,1-stjärnigt kundrecensionsbetyg på Trustpilot, med 72 % av användarna som ger det utmärkta betyg och endast 11 % ger det dåliga betyg. Detta gör det något sämre än andra digitala banker som Monzo, Starling och Revolut. Majoriteten av dåliga recensioner nämner kortets dåliga kundservice, vilket är vanligt med digitala banker.

När du använder ditt Curve-kort utomlands kan du enkelt växla mellan olika valutor. Dess unika funktion gör att du kan växla mellan olika valutor utan att behöva betala några avgifter. Den här funktionen är mycket praktisk när du budgeterar eller registrerar affärskostnader.

Den tar betalt för valutaomvandlingar

Curve är ett kreditkort som låter dig köpa utländska valutor utan extra avgifter. Curve erbjuder över 150 valutor, och du får en växelkurs per timme. Du kan till och med se den faktiska valutakursen efter din transaktion. Detta kort är ett utmärkt sätt att ta kontroll över din ekonomi när du reser utomlands.

Curve känner automatiskt igen ditt korts basvaluta. Till exempel kommer ett amerikanskt kort alltid att använda USD, medan ett kort från ett annat land kommer att använda dess valuta. Appen kommer att visa dig en varning om du tar betalt i en annan valuta. Om du inte gör det, ändra helt enkelt dina valutainställningar i Curve-appen till den valuta du vill använda.

Det ger omedelbara aviseringar

. The Curve-kortet erbjuder en uppsjö av funktioner som kan göra bankärenden enklare. Den kopplar alla dina kort till ett konto, ger omedelbara aviseringar och kategoriserar dina utgifter. Den är också kompatibel med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Det är för närvarande verksamt i 31 länder och expanderar till USA. Över tre miljoner användare har registrerat sig för dess tjänster.

Curve-kortet stöder smartphonebetalningar och lojalitetskort. Det ger rättvisa växelkurser och låter dig ta ut kontanter från valfri Curve-uttagsautomat. Den tar inte ut några utländska transaktionsavgifter och är kompatibel med både betal- och kreditkort. Du kan låsa ditt Curve-kort för att förhindra förlust eller stöld.

Du kan förbättra dina handelsbeslut och resultat med hjälp av Profit Builder handelsprogrammetDetta är verkligen inte en con. Programvaran Profit Builder är en pålitlig metod för framgångsrik handel med kryptovalutor. Högteknologisk säkerhet tillhandahålls av vårt handelsprogram för att skydda dig från hackning och andra bedrägliga handlingar. Medan du använder vår säkra handelsplattform kan du vara säker på att din personliga information och finansiella information kommer att skyddas.

 

Next Post

Hur man investerar pengar för att tjäna mer pengar

investerar pengar för att tjäna mer pengar Om du vill veta hur man investerar pengar för att tjäna mer pengar, har du kommit till rätt ställe. Att investera i dig själv, aktiemarknaden, ränteintäkter eller starta eget företag är ett sätt att investera dina pengar och växa din förmögenhet. Det finns […]

Subscribe US Now