Topp 5 sätt att tjäna krypto

aliintizar71

Nedan listas några av de bästa sätten att tjäna krypto. Dessa inkluderar Airdrops, Mining, Staking och Microtasks. För att lära dig mer om fördelarna med var och en, läs vidare. Kryptotillgångar är väldigt volatila och oreglerade investeringsprodukter. För att undvika riskerna med kryptotillgångar, investera i en lämplig kryptorelaterad produkt. Använd sedan din kryptovaluta för att utföra en mängd olika dagliga uppgifter.

Microtasks

Microtasks är i grunden digitala ärenden där du tjänar krypto i gengäld. Dessa aktiviteter kan sträcka sig från att installera applikationer till sociala nätverksaktiviteter. Bonusbeloppet beror på uppgiften. Du kan hitta en mängd olika mikrouppgifter på webbplatser som Earn, Bituro och CryptoJobs. Dessa uppgifter kan vara snabba, slumpmässiga eller komplexa. Om du är ny på kryptovaluta och vill lära dig mer om potentialen för att tjäna krypto, kommer den här artikeln att ge dig lite information om de olika typerna av mikrouppgifter och hur du använder dem.

För det mesta kräver mikrouppgifter väldigt lite tid och ansträngning. Belöningarna kan variera från bara några cent till flera dollar. På Earn skickas uppgifter direkt till din mobiltelefon. Betalningen sträcker sig från en till fem dollar. Microtasks on Earn kan inkludera att svara på frågor, titta på videor och till och med ge en utvärdering av blockchain-projekt. Du kan hitta liknande uppgifter på BitForTip också. Dessa plattformar betalar vanligtvis i Bitcoin eller Ethereum, men vissa uppgifter kan betala några dollar.

Airdrops

Det viktigaste att komma ihåg när du använder airdrops som ett sätt att tjäna krypto är att aldrig ge din privata nyckel till någon. Du bör endast ge ut din privata nyckel till välrenommerade och legitima företag. Om du inte vet var du kan hitta den här typen av erbjudanden, kolla in Reddit-forum eller Telegram-kanaler dedikerade till airdrops. Se också till att du har en plånboksadress för att lagra din krypto.

Bland de mest populära airdrops är de som erbjuds av stora kryptovalutaprojekt. Till exempel tillåter Swissborg-appen användare att delta i ett förutsägelsespel där de belönas med 500 BTC. I det här spelet, ju bättre du gissar, desto mer pengar vinner du! Många blockchain-projekt har dedikerat en del av sina medel till att utbilda allmänheten om krypto och förbereda dem för massadoption. Till exempel försöker Stellar-projektet att utbilda sitt samhälle genom ett partnerskap mellan Coinbase och Stellar.

Gruvdrift

Det finns några sätt att tjäna krypto. Även om brytning av Bitcoin är en företagsverksamhet, kan du fortfarande tjäna mycket pengar på att bryta andra, mindre kända mynt med GPU:er. Även om du kanske kan tjäna högre belöningar genom att bryta mindre populära mynt, riskerar du att förlora dina pengar över en natt. Till skillnad från Bitcoin har dessa mynt väldigt lite likviditet, så du kanske inte kan sälja dem när du väl har tjänat dem. Dessutom behöver du teknisk kunskap för att använda gruvutrustning.

Handel och investeringar är också sätt att tjäna pengar i blockkedjebranschen. Även om båda dessa metoder har sina för- och nackdelar, kräver de ett stort tidsförpliktelse och kan bara ge en partiell inkomstkälla. Även de bästa investerarna kan uppleva perioder när deras portföljer är en tvätt. Om du vill öka dina kryptovalutainnehav utan att lägga ner mycket tid, överväg att bryta. Dessa metoder kräver minimal ansträngning för att installera och underhålla men kan lägga till en stor summa pengar på kort tid.

Insats

Om du har mycket kryptovalutor eller tokens och är intresserad av att öka deras värde, kan satsa dem hjälpa dig att göra just det. Du kan välja att satsa en viss mängd av dina mynt eller tokens under en bestämd tidsperiod. Belöningarna delas ofta ut dagligen och du kan återinvestera dina insatsbelöningar för att öka ditt totala innehav. Förutom att öka din kryptos värde är insats ett utmärkt sätt att säkra sig mot prisfall på krypto.

Även om insats är ett bra sätt att tjäna passiv inkomst, kan det också vara riskabelt. Det finns två typer av stakning: on-chain och off-chain. För att lära dig mer om vad som är rätt för dig, läs vidare. Vi har täckt fördelarna och riskerna med att satsa krypto. Vi har också inkluderat en detaljerad jämförelse av de två metoderna. Att satsa kryptovalutor kan vara ett bra sätt att komma igång med kryptovalutor.

Kreditkortsbonusar

Intresserad av att tjäna krypto? Du kan tjäna upp till 4 % tillbaka på köp med vissa belöningskort för kryptovaluta. Och till skillnad från fiat-valutor kan belöningsvärdet öka med tiden. Här är tre kontokortsbonusar för krypto. Nedan listas de bästa korten att använda. Du kan tjäna så mycket som $100 värde av krypto på en registreringsbonus. Läs vidare för att lära dig hur du kommer igång och hittar det perfekta kortet.

BlockFi Founders är ett kort som låter dig tjäna upp till 2,5 % i Bitcoin på köp. Om du spenderar mer än $3000 med kortet under ett år kan du tjäna 3,5%. Efter det kan du lösa in belöningen i Bitcoins eller Ethereum. Men observera att det finns vissa begränsningar. Endast utvalda länder är berättigade till kontokortsbonusen. Så se till att läsa villkoren innan du bestämmer dig för att ansöka.

Kryptoräntekonton

Det finns ett antal sätt att tjäna krypto med kryptovaluta-räntekonton. Dessa konton är baserade på en uppsättning parametrar som bestämmer räntan. Beloppet du sätter in på dessa konton och leverantören som förser dig med kontot avgör vilken ränta du får. Oavsett vilken leverantör du väljer bör du göra dina läxor för att hitta det bästa kontot för dina behov. För att vara säker på att du gör en bra investering, läs vidare för att lära dig om de olika typerna av kryptoräntekonton som finns tillgängliga.

När du väljer ett kryptoräntekonto bör du överväga avkastningen och säkerheten för dina pengar. Några av de bästa avkastningarna är över 25%, och dessa bör undvikas av nya kryptoinvesterare. Men om du letar efter högsta möjliga avkastning, hittar du dem hos Nexo, som erbjuder hög avkastning på altcoins och stablecoins. Utöver detta erbjuder Nexo gratis krypto till nya användare och erbjuder en bonus på $10 för att sätta in $100. Du kan också få en bonus på $100 om du sätter in tusen dollar.

 

Börja investera i crypto boom och tjäna dagliga vinster. 

Next Post

Kan du investera i NFT?

Om du är nyfiken på att investera i nft kommer den här artikeln att ge dig information om hur du gör det. Du kan investera i aktier i Cloudflare, Dolphin Entertainment, Hasbro och många fler. Om du är ny på att investera i kryptovalutor är NFTs ett bra ställe att […]

Subscribe US Now