Kan du investera i NFT?

aliintizar71

Om du är nyfiken på att investera i nft kommer den här artikeln att ge dig information om hur du gör det. Du kan investera i aktier i Cloudflare, Dolphin Entertainment, Hasbro och många fler. Om du är ny på att investera i kryptovalutor är NFTs ett bra ställe att börja. Dessa digitala tillgångar är förknippade med bilder, men är inte riktiga pengar. Du kan också investera i NFTs på eToro.

eToro låter dig investera i nft-aktier

Om du letar efter en pålitlig och säker online-mäklarsida där du kan köpa och sälja kryptovalutor, då är eToro platsen att leta efter. eToro erbjuder inte bara aktier och kryptovalutor till försäljning, utan det är också ett bra ställe att köpa Ethereum, den underliggande blockkedjan för många NFT. Du kan köpa Ethereum via eToro eller genom att skicka den till en MetaMask-plånbok, som ansluter till vanliga NFT-marknader. Många av eToro-aktierna på eToro har exponering mot NFT, så du kan investera med eToro utan några bekymmer om att förlora dina pengar.

Innan du kan börja handla måste du registrera dig hos eToro och slutföra KYC-processen. Denna process kräver att du tillhandahåller din identitet och adressbevis, såsom ett pass eller körkort. Du måste också fylla i ett frågeformulär. När du har slutfört KYC-processen kan du sedan sätta in pengar och börja handla. För att komma igång med eToro måste du välja en valuta och en handelsstrategi. Investera i bitcode prime app tjäna daglig vinst idag. 

Cloudflare

Med ett börsvärde på 1,7 miljarder USD och ett kontantsaldo på 152 miljoner USD kan du investera i Cloudflare-aktier utan rädsla för att förlora pengar. Företagets SDN-modell och engagemang för nollförtroendesäkerhet har bidragit till dess starka resultat för andra kvartalet. Men företagets fria kassaflöde har minskat och dess rörelsemarginal förväntas inte förbättras inom kort. Som ett resultat finns det inget enkelt sätt att förutsäga framtida intäkter.

Den tekniska aktiemarknaden är för närvarande i en nedåtgående spiral då investerare fick panik över stigande räntor och inflation. Inflation och krig i Europa har båda tagit ut sin rätt, och det tynger marknaden. De flesta teknikaktier har fallit med cirka 10 % hittills i år, och det inkluderar inte Cloudflare. Även om aktien har goda fundamenta, har den drabbats av en nyligen tillbakagång på den tekniska aktiemarknaden. Dessutom satsar företaget hårt på FoU, vilket innebär att det har goda möjligheter att generera intäktstillväxt under de kommande åren.

Dolphin Entertainment

Om du undrar om du ska investera i Dolphin Entertainment, har du kommit till rätt ställe. Dolphin Entertainment är ett stort film- och tv-produktionsbolag som äger ett antal oberoende marknadsförings- och PR-företag som betjänar samma branscher som NFT-marknaden. Även om detta företag inte har några aktuella planer på att lansera sin egen kryptovaluta, finns det många andra potentiella NFT-investeringar att överväga. Här är en snabb genomgång av dessa företag.

Även om det är omöjligt att bestämma en akties nuvarande värde, använder analytiker ofta vissa mätvärden för att värdera företaget. EBITDA, som mäter företagets övergripande finansiella resultat, är 413 526 USD. Eftersom Dolphin inte förväntar sig att betala utdelning under de kommande 12 månaderna, bör investerare ha detta i åtanke innan de köper aktien. Dolphins aktier har stigit under de senaste åren och analytiker rekommenderar dem allt oftare till sina kunder.

Hasbro

Kan du investera i Hasbros nya valuta, NFT? Leksaks- och underhållningsjätten har gjort det klart att de kommer att acceptera valutan om du investerar i företagets produkter. Till exempel, om Hasbro säljer en Transformers exklusiv, kommer de att acceptera NFT som betalning. Det betyder att det finns en fysisk och digital sekundärmarknad för samma produkt om du investerar i dess NFT-komponent.

Som leksakstillverkare har Hasbro funnits i decennier och skaffat licensierat innehåll för att sälja till fans. Det kan vara en utmärkt startplatta för NFT:er. Företaget ändrade nyligen sättet att redovisa intäkter och rörelseresultat. Intäkterna från Hasbros Wizards of the Coast-segmentet ökade med 14 % från år till år. Däremot upplevde segmenten underhållning och konsumentprodukter en minskning med 32 % jämfört med föregående år.

Next Post

Hur man börjar handla med aktier i Storbritannien

Den brittiska aktiemarknaden kan vara väldigt spännande för nykomlingar, men det är viktigt att tänka på att mycket pengar kan gå till spillo väldigt snabbt. Det är därför de flesta miljardärer kommer att rekommendera aktier framför andra typer av finansiella instrument. För att undvika detta måste du följa några tips […]

Subscribe US Now