Japansk meddelandeapp Giant Line lanserar NFT Marketplace

admin

Japans mest populära applikation för sociala medier – Line – släppte en icke-fungibel tokenmarknadsplats som heter Line NFT. Även om företaget tillhandahåller sina tjänster i många länder i Asien, kommer möjligheten först endast att vara tillgänglig för japanska användare.

Japans bästa sociala medier går in i NFT

LVC Corporation (LVC) – operatören av Lines blockchain-divisioner – lanserade Line NFT-marknadsplatsen, vilket gör att 90 miljoner japanska användare kan köpa och sälja cirka 40 000 icke-fungibla tokens. Dessutom erbjuder Line NFT exklusiva digitala samlarobjekt med Yoshimoto Kogyo Holdings videor, den klassiska animeserien Patlabor the Mobile Police samt konstverk av andra populära karaktärer.

Enheten försäkrade att den kommer att lägga till fler NFT från olika genrer senare genom att samarbeta med Line Family-tjänster och andra företag.

När de har köpts kan kunder lagra sina samlarobjekt i sin Line BITMAX-plånbok. De kan också skicka eller utbyta NFT:er med andra användare via applikationen.

LVC lovade att fortsätta erbjuda en “myriad av upplevelser till användare i samarbete med andra koncernföretag.”

“Gå framåt, med konceptet “Line Blockchain Designed for Everyone”, kommer LVC att sträva efter att tillhandahålla NFT och andra blockchain-tjänster och -teknologier som praktiskt kan tillämpas på användarnas dagliga liv, säger organisationen.

Linjen sträcker sig till många länder i den östasiatiska regionen och betjänar över 600 miljoner människor. Förutom Japan är det den mest populära meddelandeapplikationen i Taiwan och Thailand. Ändå kommer NFT-marknaden endast att vara tillgänglig för japanska användare, åtminstone för närvarande.

Japanska speljättar hausse på NFTs

Det är ingen hemlighet att “The Land of the Rising Sun” är ett högteknologiskt hem för några av de största videospels- och underhållningsföretagen.

Tidigare i veckan avslöjade toppchefer på Sega Corporation (en av de ledande sådana enheterna) avsikter att släppa ett “Super Game”-initiativ, som kan omfatta NFT-teknik. Masayoshi Kikuchi – producent på företaget – beskrev interaktionen mellan Sega och digitala samlarföremål som en “naturlig förlängning för framtidens spel.”

Kort därefter bildade en annan japansk spelledare – Bandai Namco – en fond på cirka 8 miljoner dollar på ett år och 23,8 miljoner dollar på tre år för att investera i företag relaterade till NFT-världen, Web3-ekonomin och Metaverse.

SPECIALERBJUDANDE (sponsrat) Binance Gratis $100 (Exklusivt): Använd den här länken för att registrera dig och få $100 gratis och 10% rabatt på Binance Futures första månaden (villkor).

PrimeXBT Specialerbjudande: Använd den här länken för att registrera dig och ange POTATO50-koden för att få upp till $7 000 på dina insättningar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Prime Gaming bonusar, kampanjer och förmåner för veckan den 14 april 2022

GTA Online Import/Export SPECIAL vecka Den här veckan i GTA Online presenteras Import/Export-uppdateringen med dubbla belöningar i Special Vehicle Missions. Dessutom finns fordonslagret till försäljning, liksom specialfordonen som parkerar på våningen nedanför. Extraction-rivaliseringsläget erbjuder också tredubbla vinster under de kommande 7 dagarna och en ny bil är att köpa på […]

Subscribe US Now