Ripple (XRP)-pris med lägsta veckoförluster efter dagens kryptokrasch

admin

Kryptovalutamarknaden öppnade djupt i rött i morse efter att majoriteten av mynten led av allvarliga förluster runt midnatt (UTC) i natt. Den totala marknaden förlorade cirka 20 miljarder dollar i värde då de flesta topp 10-tillgångarna sjönk med cirka tio procent eller mer. Efter en mild återhämtning är Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) fortfarande nere med cirka 8 procent, med EOS- och Ripple-priset (XRP) som några av de värst drabbade.

Men om man tittar på veckodiagrammet så klarar sig XRP faktiskt bäst av de 10 bästa kryptovalutorna efter börsvärde. Under de senaste sju dagarna har Ripple-priset (XRP) bara fallit med 3,68 procent – ​​ungefär hälften av de flesta andra tillgångar som har tio procents förluster. Detta är resultatet av att XRP har gjort betydligt bättre vinster under den senaste veckan än de flesta andra tillgångar.

Data från coinlib.io

Ripple släpper ny insiktsrapport

I går släppte Ripple Foundation en ny rapport via sin Insights-blogg som heter “Raising the Bar: Reporting Volume and Sales of XRP”.

Rapporten syftar till att ta itu med oro från kryptoentusiaster angående den rapporterade volymen på kryptovalutabörser. På senare tid har problemet med falsk volym blivit ett hett ämne i samhället, med utbredda anklagelser om tvätthandel bland några av de mindre börserna. Rapporten beskriver de steg som Ripple vidtar för att åtgärda situationen, inklusive att arbeta med betrodda partners för att bättre förstå omfattningen av problemet och omvärdera sin egen rapportering av XRP-volym.

Framför allt står det att försäljningen av XRP under det andra kvartalet 2019 kommer att vara “avsevärt lägre” än under tidigare kvartal. Den anger att den rapporterade försäljningsvolymen sannolikt kommer att vara ungefär hälften av den tidigare nivåer.

XRP Prisanalys

Trots allvaret i dagens nedgång har XRP lyckats hitta stöd på den psykologiska $0,40-nivån, med 23,6% Fibonacci-retracement på $0,427 som erbjuder den första nivån av motstånd. Ovanför det kommer 200-dagars enkelt glidande medelvärde (SMA) på 1-timmarsdiagrammet att presentera motstånd vid 0,435 $.

På minussidan kommer XRP att hitta stöd under $0,40 vid tidigare motståndsnivåer på $0,38 och $0,33. Ripple-priset (XRP) handlas för närvarande till 0,414 USD med ett börsvärde på 17,49 miljarder USD.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Ripple (XRP)-priset håller på 0,42 $ med ny börsnotering

Priset på Ripples XRP kryptovaluta token fick ett hårt slag igår när det föll kraftigt från $0,47 till $0,40 inom några minuter. Kollapsen var inte unik för XRP, med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och andra mynt som tog liknande dyk, och torkade totalt 28 miljarder dollar värt av kryptovalutamarknaden. XRP […]

Subscribe US Now