Använda dagsorder i kryptohandel

aliintizar71

Även om det finns många kryptovalutor tillgängliga för handel, kommer de flesta börser endast att stödja ett begränsat urval av dem. Lyckligtvis finns det några grundläggande saker som du kan göra för att säkerställa att du har att göra med ett välrenommerat företag. Du kan se till att dina pengar är säkra och säkra genom att se till att utbytet uppfyller KYC/AML-regler och andra finansiella regler. Dessutom kan du vara säker på att du inte har att göra med ett bedrägligt företag eller annan illvillig marknadsaktör. Din föredragna börs kommer att erbjuda ett brett utbud av tillgångar.

Marknadsorder

En marknadsorder är den vanligaste metoden för att köpa kryptovalutor. Dessa order är inställda på att utföras så snabbt som möjligt till det aktuella priset. På grund av detta är det viktigt att göra din due diligence och förstå vad du gör innan du börjar handla. Marknadsorder är den vanligaste typen av handel, eftersom de är utformade för att minimera risker och maximera vinsten. Marknadsorder finns i två typer: limitorder och marknadsorder. Båda har fördelar och nackdelar.

Limitorder är också populära bland kryptohandlare. En limitorder kräver att användaren köper eller säljer en viss mängd kryptovaluta. Det sista priset måste vara på eller över gränspriset för att ordern ska kunna utföras. En limitorder är inte garanterad att fyllas omedelbart, så det är bättre att ha tålamod om du inte vill förlora en massa pengar. Limitorder är också idealiska för innehavare. Var dock medveten om att de inte garanterar handelsutförande.

Dagsorder

Det finns två primära typer av dagsorder inom kryptohandel: limitorder och marknadsorder. Limitorder placeras med ett visst limitpris, som handlaren måste uppfylla innan en köp- eller säljorder utförs. Limitorder har några fördelar jämfört med marknadsorder. Till skillnad från marknadsorder behöver limitordrar inte fyllas omedelbart, och handlaren kan avbryta sin order om priset på kryptovalutan hoppar över deras limitnivå.

En dagsorder är en instruktion som skickas till en mäklare att utföra en handel när ett visst pris uppnås. Denna nivå kallas stopppriset. När en dagsorder exekveras kommer den automatiskt att annulleras om mäklaren inte kan uppfylla ordern inom den angivna tidsramen. En dagsorder är användbar om handlaren vill kontrollera sin handel. Och eftersom det sparar handlaren pengar på lång sikt är det värt att undersöka möjligheterna.

IOC-order

Under snabbrörliga marknader med begränsad likviditet kan IOC-order hjälpa dig att förhindra dåliga fyllningar och underlätta partiell exekvering av en kryptovaluta. Denna beställningstyp är också känd som en varaktighetsorder. Handlare kan specificera varaktigheten för en order för att avgöra om den är värd att fortsätta eller bör avbrytas. Andra varaktighetsorder inkluderar en fyllning eller död, god till annullerad (GTC) och allt-eller-ingen (AON).

I kryptovalutahandelkan du också lägga IOC-order på dina positioner. Dessa beställningar kan göras genom många börser. Alternativt kan du använda en IOC-order om du vill stänga en position omedelbart. Denna typ av order används ofta av investerare som vill undvika fluktuerande priser i sina orderinlämningar. Om du är osäker på hur du använder en IOC-order för din handel med kryptovalutor, prata med en skatteexpert. Många avancerade mäklare erbjuder denna typ av order för att möta behoven hos aktiva handlare.

Good ‘Til Canceled (GTC) orders

GTC står för good til canceled. Denna beställningstyp förblir aktiv tills den fullföljs eller annulleras. Termen “bra” antyder en obestämd tidsram, men i verkligheten förblir denna typ av order bara i kraft under en viss tidsperiod, vanligtvis mellan 30 och 90 dagar. Denna typ av order tillåter handlare att skapa stop loss och vinsttagningsorder som gör att de kan handla under en stark marknad utan att oroa sig för en prisförändring.

Det finns tre huvudtyper av order tillgängliga i kryptohandel: dag, limit och stopp. Dagsorder förblir aktiva tills de automatiskt annulleras i slutet av dagen. Däremot förblir good-till-annullerade beställningar i kraft tills priset på en kryptovaluta är uppfyllt. Till skillnad från dagsorder förblir GTC-order i kraft tills de fylls, medan stopporder tas bort efter dagens handel.

Hävstång

När det kommer till handel med kryptovalutor är det avgörande för din framgång att förstå hur man använder hävstång. Även om denna handelsmetod kan öka vinsten, kan den också öka din risk. Så länge du följer några riktlinjer kommer en hög hävstångsnivå inte att leda till en skuldfälla, men var medveten om att användning av för mycket hävstång kan resultera i betydande förluster och till och med ett nollbalanskonto. Lär dig mer om kryptovaluta och hur det kan hjälpa dig att maximera dina affärer.

Hävstång är en handelsstrategi som använder lånade medel för att öka din köp- och säljkraft. Denna teknik är ofta användbar för små handlare, eftersom de kan använda sitt eget kapital som säkerhet för hävstångsaffärer. Var dock uppmärksam på att kryptovalutamarknaden är mycket volatil och oförutsägbar, vilket gör det mycket riskabelt att använda enbart hävstång. Ju högre hävstångseffekt desto högre risk för likvidation. Du bör också konsultera en finansiell rådgivare innan du tar någon form av hävstångseffekt.

Sammanfattningsvis, Det finns många sätt att investera i kryptovalutor, men det bästa sättet kan vara att köpa mynt är genom 1K daily profit app. När du investerar är det viktigt att tänka på pengars tidsvärde. Ju tidigare du investerar i ett projekt, desto mer värdefull kommer din investering att bli eftersom den kommer att ha mer tid att växa.

Next Post

Så här handlar du med kryptovaluta och gör vinst

Om du vill lära dig hur du handlar med kryptovaluta och gör vinst finns det flera tips du kan följa. Först måste du veta att handelsmarknaden har en hög risk. Utöver det ska du veta att du hela tiden måste övervaka marknadens upp- och nedgångar. På så sätt kan du […]

Subscribe US Now