Rockstar kanske inte retar ett GTA 6-meddelande i GTA Online

admin

Förväntningarna på släppet av Grand Theft Auto VI har ökat stadigt, med många fans som hänger på alla möjliga tips och brödsmulor som fallit av Rockstar Games. Spekulationerna nådde en feberhöjd när ett kodat meddelande på ett mystiskt föremål i spelet gav upphov till omfattande spekulationer om den potentiella releasen 2024. En mer rimlig förklaring till teasern börjar dock dyka upp.

Återigen tar Rockstar Games fansen på vad som troligen är en vild gåsjakt.

I virveln av rykten och spelläckor har fansen ivrigt väntat på ett officiellt trailermeddelande för GTA VI.

Bränsle tillsattes denna eld när ett kryptiskt föremål i spelet dök upp i butiken innan det senare togs bort.

Detta gåtfulla föremål, en skjorta med ett hemligt meddelande, “En dag kommer att avslöja allt”, satte ryktesbruket i överväxling. Ändå, eftersom fler dolda meddelanden har dechiffrerats, verkar det som om spåret kanske inte leder till GTA VI som man först hoppades.

Som beskrivs av Gaming Detective på Twitter har ytterligare hemliga meddelanden, som “Vi tittar” och “Anslut linjerna”, upptäckts. Samtidigt har referenser till UFO:n och utomjordingar lett till en reviderad teori. Istället för att reta GTA VI, tror man nu att dessa dolda meddelanden kan knyta an till ett Halloween-tema för spelet. Den här typen av händelse stämmer överens med Rockstars historia av att tillhandahålla temauppdateringar och skulle förklara varför föremålen togs bort, förmodligen efter att ha släppts tidigare än planerat.

Utomjordingar har varit ett återkommande tema i GTA Online, med tidigare Halloween-evenemang som har bjudit på UFO-observationer och utomjordiska interaktioner.

Utomjordingar har länge varit en löpande gag i GTA-spel.

Dessa spekulationer kring de dolda meddelandena och borttagningen av den mystiska tröjan har väckt teorin om att en bild i Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition kan vara en smygtitt från GTA VI.

Om man tittar på alla dessa ledtrådar pekar den mest troliga teorin, enligt Gaming Detective, på ett kommande Halloween-evenemang eller kanske till och med ett firande av GTA Onlines tioårsjubileum.

GTA Online lanserades i oktober 2013, och Rockstar har varit känt för att genomföra omfattande Halloween-relaterade evenemang. Med tanke på tidigare erfarenheter av rykten och mysterier kring Rockstar Games och GTA VI, är det osannolikt att den här senaste incidenten är en teaser för nästa avsnitt i Grand Theft Auto-serien.

Vid det här laget skulle det bästa sättet att tillkännage GTA VI vara på det mest nonchalanta sättet som möjligt.

Medan förväntan och iver för GTA VI förstås nog är intensiv – GTA V närmar sig sitt tioårsjubileum – kommer fansen förmodligen att behöva vänta lite längre på att få en glimt av det nya spelet. Det mest påtagliga tipset om GTA VI:s release kommer inte från kodade meddelanden eller dolda UFO:n, utan från Take-Two Interactives resultatrapport, som projicerar en massiv vinstökning för 2024. Denna massiva prognostiserade vinst tyder på att ett storsäljande spel av GTA VI:s skala kan vara vid horisonten. Men för tillfället verkar Rockstar Games, kända för sin kärlek till mystik, ha lyckats i sitt spel med rök och speglar, eftersom spelvärlden ivrigt väntar på deras nästa drag.

Next Post

GTA Online: Lista över kommande legosoldater från San Andreas DLC-bilar och fordon

Uppdatering av kommande bilar i GTA Online San Andreas Mercenaries: Som med alla GTA Online-uppdateringar släpper Rockstar Games inte allt DLC-innehåll när det lanseras. Uppdateringen av Mercenaries of San Andreas är inget undantag från denna regel, faktiskt, 7 nya fordon kommer att anlända under de kommande veckorna och månaderna, inklusive […]

Subscribe US Now