iOS 15.2 pågår: Vad finns i Apples iPhone-uppdatering?

admin

Så snart den första större tjänstuppdateringen av iOS 15 för iPhone och iPad publicerades för några dagar sedan, arbetar Apple redan med nästa versionsnummer. Men vilka nya funktioner och funktioner finns egentligen i den kommande uppdateringen till iOS 15.2? Svaret kommer inte bara att glädja integritetsförespråkare.

Den första större tjänsteuppdateringen av iOS 15 för iPhone och iPad publicerades knappt för några dagar sedan, och Apple arbetar redan med nästa versionsnummer. Men vilka nya funktioner och funktioner finns egentligen i den kommande uppdateringen till iOS 15.2? Svaret kommer inte bara att glädja integritetsförespråkare.

Bara några dagar efter lanseringen av iOS 15.1 följer tillkännagivandet av iOS 15.2 eller iPadOS 15.2. Utvecklare har redan fått den första betaversionen av de två systemuppdateringarna under de senaste timmarna och kan bekräfta den ena och den andra nya funktionen (källa: MacRumors).

Apples nya iPhone-funktioner i iOS 15.2

Så vad finns i den kommande uppdateringen för iPhone och iPad? Till exempel:

Appdataskyddsrapport: Med iOS 15.2 håller Apple sitt löfte och introducerar dataskyddsrapporten för appar som redan visas på WWDC. Tack vare funktionen kan användare se hur ofta appar har kommit åt deras känsliga data som plats, foton, mikrofon, kamera och kontakter under de senaste sju dagarna . Webbplatserna och internetadresserna är också synliga, apparna kontaktar i bakgrunden och vi får också reda på hur ofta de besöktes.

Nöd-SOS: Det automatiska nödsamtalet har uppdaterats i enlighet med iOS 15.2. Användare kan nu snabbt trycka på sidoknappen flera gånger för att initiera ett sådant samtal, eller hålla ned sidoknappen och volymknappen samtidigt. Likaså är det nu en längre nedräkning på åtta sekunder innan samtalet görs. Tidigare var det bara 3 sekunder, vilket förmodligen var för kort inför en oavsiktlig trigger.

Aviseringssammanfattning: Detta har nu ett nytt utseende med en kartliknande vy. Detta för att göra det lättare att snabbt se vad som egentligen ingår i sammanfattningen i slutet.

Med iOS 15.1 donerade Apple nyligen SharePlay-funktionen som visas i videon till iPhones och iPads:

Tänkbar releaseperiod för iOS 15.2?

Frågan uppstår nu: När kan vi förvänta oss en release av iOS 15.2? Tyvärr finns det inget generellt svar på detta med hänsyn till historien. Men se själv:

iOS 14.2: 5 november 2020 iOS 13.2: 28 oktober 2019 iOS 12.2: 25 mars 2019 iOS 11.2: 2 december 2017 iOS 10..2: 12 december 2016

Ergo: De senaste åren släpptes .2-uppdateringen tidigast i början av november och senast i mars året därpå. Om vi var tvungna att ge ett tips: Någon gång i december kan det ändå vara så långt. Förhoppningsvis slipper vi vänta till våren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Amerikaner som återinvesterar stimulanscheckar i Bitcoin tjänade 4,5 000 USD i vinst

En snabb återinvestering på 3 200 USD av stimulanscheckar i Bitcoin skulle ge en total vinst på 4 514 USD (nästan 71 %) i slutet av oktober.

En genomsnittlig amerikansk skattebetalare fick tre rundor av stimulanscheckar från USA:s regering som ett sätt att få fart på ekonomin genom att öka konsumenternas utgiftspotential. För många innebar detta en möjlighet att investera i Bitcoin ( BTC ).

En Cointelegraph-rapport från den 26 augusti visar att 11 % av de tillfrågade i åldrarna 18 till 34 återinvesterade en del av sina stimulanscheckar i kryptovalutor . Vuxna amerikaner som återinvesterade den första omgången av stimulansbetalningar från april 2020 i Bitcoin har realiserat en nettovinst på ungefär 442 %, vilket förvandlat en investering på 1 200 USD till 5 304 USD den 31 oktober 2022.

Den andra stimulanschecken på $600 distribuerades mellan december 2020 och januari 2022, bara två månader innan Bitcoin nådde en rekordnivå på $65 000 för första gången. Om den återinvesteras i Bitcoin, skulle den andra checken ge en vinst på 152 % (ungefär 312 $).

Den genomsnittliga utbetalningen för den tredje stimulanschecken sattes till 1 400 $, vilket gjordes tillgängligt för berättigade skattebetalare från mars 2022. Sedan dess har Bitcoin genomgått en tre månader lång baisseartad marknad men återhämtat sig helt för att passera 65 000 $ i handelsvärde för första gången. Trots fluktuationerna skulle återinvestera den tredje stimulanschecken i Bitcoin returnera blygsamma 7 % eller 98 USD i vinst i skrivande stund.

Baserat på resultaten ovan skulle en snabb återinvestering på 3 200 USD av stimulanscheckar i Bitcoin ge en total vinst på 4 514 USD (nästan 71 %) i slutet av oktober. I en studie utförd av Harris Poll på uppdrag av Yahoo Finance nämnde de flesta amerikaner som är villiga att investera i kryptovalutor att de är intresserade av Bitcoin och Ether ( ETH ).

Kryptoanalytiker PlanB:s förutsägelse om Bitcoin checkar ut för tredje månaden i rad.

Enligt PlanB kommer Bitcoin att överstiga $98 000 i värde i slutet av november. Om förutsägelsen håller, kommer stimulanscheckinvesteringarna att ytterligare realisera 58% vinst från dagens marknadspris.

Relaterat:El Salvador köper rykande heta 420 Bitcoin till

El Salvador tillkännagav Bitcoin som lagligt betalningsmedel den 7 september och har sedan dess börjat återinvestera sina amerikanska dollarreserver på att anskaffa Bitcoin.

President Nayib Bukele tillkännagav tillägget av 420 Bitcoin den 28 oktober, vilket höjer den nationella reserven till 1 120 BTC, värd 87,4 miljoner dollar.

Enligt Bukele, när landet gör en vinst på sin Bitcoin-investering, återinvesteras ett motsvarande belopp från dess dollarreserver för att finansiera olika initiativ. Som ett resultat behåller det totala värdet av El Salvadors nationella reserver sitt ursprungliga värde i termer av US-dollar.

Subscribe US Now