Red Dead Online: Bonusar, kampanjer och förmåner för december 2022

admin

Julen kommer till Red Dead Online i decemberevenemanget

Förmåner tillgängliga i Red Dead Online från 29 november till 2 januari 2023

För den här december månad kommer Red Dead Online i julstämning med snöfall som förväntas under de kommande dagarna, liksom återkomsten av festliga Call to Arms-kort. Dessutom finns det bonusar i prisjägarens universum, liksom kampanjer för denna lansering i denna roll. Dessutom kommer olika inloggningspresenter att finnas under granen, samt en ny community-outfit att återskapa gratis innan den 3 januari.

Decemberbonusar i Red Dead Online

Tredubbla intäkter i vissa prisjägareuppdrag

Under hela december, styr lagen i vilda västern Red Dead Online med din sex-skytt eller lasso, samtidigt som du tjänar tredubbla belöningar i RDO$, XP och guldtackor i Hunter Missions prestigefyllda och legendariska bonusar.

Gå med i en pristavla och välj den önskade affischen längst till höger för att starta det prestigefyllda uppdraget, vilket kräver utökning av prisjägarens roll. Eller starta ett legendariskt uppdrag från samma bord.

Slutför också 3 olika Legendary Bounty Hunter-uppdrag på en vecka under evenemanget för att få hatten. Folwell i sin röda färg.

Triple XP i Player Bounties

Respekt för lagen är inte nödvändigtvis medfödd hos alla, påminn alla cowboys om Red Dead Online i de uppdrag som erbjuds, när du är nära en spelare eller en spelare med en bounty på huvudet. Under hela december delar dessa Bounty Hunter Missions ut trefaldig karaktär och rollupplevelse till alla som tror att de är den nya sheriffen i stan.

Plus, ta in en kriminell levande eller död för att få en gratis skattkarta nära Burned Town.

Tredubbla vinster i Call to Arms Survivals

Ta till vapen och försök att överleva 10 vågor av banditer som belägrar en stad i Call to Arms-läget för att tjäna tredubbla RDO$ och XP under hela månaden.

Från och med den 15 december kommer dessutom de speciella julkartorna tillbaka, med snöstormen, vargflockar och det fruktade jultåget.

Dubbla intäkter i en möjlighet för blodpris

Om du har slut på idéer för dina julklappar, är en ädelsten sårbar under hela december, fullfölj möjligheten till priset på blod, Covington Emeraldför att gå därifrån med dubbla RDO$ och XP, men se upp, prisjägare är på utkik denna månad.

Julprogram

Julfestligheterna kommer till Red Dead Online igen i år. Under de närmaste dagarna väntas snöfall, först i mitten av månaden, och senare något allvarligare. Dessutom kommer staden Saint Denis att dekoreras med festliga ljus och julsånger kommer att spelas. Det kommer också att vara möjligt att köpa Krampus hagelgevär mellan 13 december och 2 januari, utan att ha den nödvändiga LvL.

julklappar

Rockstar Games erbjuder en liten julklapp till alla som loggar in på Red Dead Online mellan 13 december och 26 december, vintervarianten av Evans-geväret (redan släppt tidigare år).

Dessutom har de som ska ansluta under hela december månad ett gratis hölster. För naturforskare som säljer ett prov till Harriet före den 3 januari, kommer att få ett par gröna Salter-skor.

Program för aktiviteter och veckobonusar

Från 29 november till 5 december:utvald aktivitet, Extrem KillstreakFrån 6 till 12 december:utvald aktivitet, Team Extreme Gun RushLogga in för att få en belöning för en gratis kappaFrån 13 till 19 december:utvald aktivitet, festlig serie 1Logga in för att få en prisjägare-roll XP-belöning på 2 000Från 20 till 26 december:utvald aktivitet, festlig serie 2Logga in för att få ett gratis färdighetskort och 3 guldtackor Gör en försäljning av Moonshine för att få den röda versionen av Leavitt-jackan Reach wave 7 på valfri färdighetskartainkallad denna vecka för att få en grön version av Morales-västen27 december – 2 januari:utvald aktivitet, festlig serie 2Logga in för att få en belöning för en gratis emote Besök Gus Shop för att få ett erbjudande på 50 % rabatt på utvalda vapen. Slutför en rollutmaning för att få en bonus RDO$100

Red Dead Online: December Community Outfit

Flubbies juloutfit1

Som varje månad i ett år nu, har Rockstar Games lyft fram en outfit skapad av en medlem av Red Dead Online-communityt, för den här december månad erbjuder flubbie1 att återskapa denna juloutfit. Här är kläderna att hämta gratis från skräddaren för att återskapa outfiten:

Gråa byxor (manligt kön) eller präriekjol (kvinnligt kön) Sobolhatt Tröja med krage (manligt kön) eller Huerta-skjorta (kvinnligt kön) Crutchfield hängslen Scarf

Decembererbjudanden i Red Dead Online

Prestigefylld Bounty Hunter License

-66 %

15 lingots d’or
5 lingots d’or

Den prestigefyllda Bounty Hunter-licensen köps på en bountyboard och låser upp nya uppdrag, samt 10 ytterligare nivåer i rollen.

Alla nybörjare, lovande och etablerade delar av Bounty Hunter-rollen

-50 %

Gevär

-50 %

Bretonhästar

-50 %

prisjägare vagn

-50 %

Amuletter från Gus’ Shop

-50 %

Skjortor

-50 %

Handskar

-50 %

Hattar

-50 %

Kläder och korsetter

-50 %

arabiska hästar

-40 %

December Prime Gaming Perks i Red Dead Online

Red Dead Online-spelare som har länkat sina Rockstar Games Social Club- och Prime Gaming-konton kommer att få 5 guldtackor, en grön Somerdale-jacka, en röd version av Hopsmere-västen och Impassive emote som gåva.

Källa: Rockstar Games

Next Post

GTA Online Weekly Update för 1 december är ute

Som alla GTA Online-spelare vet släpper Rockstar Games en ny uppdatering varje vecka för att hålla saker fräscha i spelet. Ibland kommer Rockstar att släppa en massiv innehållsuppdatering och lägga till en tvättlista med nya saker. Andra gånger är innehållet slankare, vanligtvis byter man runt det redan existerande innehållet samtidigt […]

Subscribe US Now