Hur man köper en bitcoin i Storbritannien

aliintizar71

Om du funderar på att köpa en bitcoin i Storbritannien, har du förmodligen undrat hur du ska gå till väga. Den goda nyheten är att det nu finns en mängd olika alternativ tillgängliga för dig. Här är några alternativ: Använda ett bankkort, eToro, PayPal-konto eller sparkonto för kryptovaluta. Det här är bara några av sätten att köpa bitcoin. Varje metod har sina fördelar och nackdelar. För mer information se URL.

Att köpa bitcoin med ett betalkort

Att köpa bitcoin med ett betalkort i Storbritannien blir allt mer populärt. Till skillnad från traditionella valutor är det inte reglerat i Storbritannien. Att köpa kryptovalutor utan hjälp av en finansiell institution kan medföra en hög transaktionsavgift. Medan vissa tjänster kan ta ut höga avgifter, gör andra inte det. Ändå är det en bra idé att vara medveten om riskerna förknippade med handel med kryptovaluta. För att undvika dessa risker, använd en reglerad mäklare när du köper Bitcoin.

Även om processen att köpa Bitcoin med ett betalkort är enklare, är det inte tillrådligt att köpa stora mängder bitcoins på en gång. Det är bättre att köpa Bitcoin långsamt över en längre tid. Om du gör för många köp kan din plånbok bli tom och du kanske inte får de önskade bitcoinsna. Om du vill använda ett betalkort för att köpa Bitcoin i Storbritannien kan du använda eToro. eToro tar dock ut en avgift på 0,5 % och kräver en minsta insättning.

Använda ett sparkonto för kryptovaluta

Om du har letat efter ett säkert och bekvämt sätt att köpa Bitcoin i Storbritannienkanske du undrar om du ska öppna ett sparkonto för kryptovaluta. Dessa konton är decentraliserade och ger dig chansen att tjäna ränta på Bitcoin-tokens. Priserna varierar från plattform till plattform, men är vanligtvis högre än traditionella sparkonton i Storbritannien. Och du behöver inte betala några avgifter för att få ränta!

En annan viktig fördel med cryptocurrency-plånböcker är myntåtkomst. Med en digital plånbok kan du flytta, byta eller ta ut mynt när du vill. Ett sparkonto för kryptovaluta ger samma bekvämlighet, men stöder bara vissa kryptovalutor. Så när du öppnar en, se till att leverantören stöder kryptovalutan du vill köpa. Medan de flesta av dessa konton erbjuder tillgång till många olika kryptovalutor, finns det en varning: sparkonton för kryptovaluta är inte FDIC-försäkrade. Av denna anledning bör du alltid överväga den finansiella stabiliteten hos din leverantör innan du öppnar ett sparkonto för kryptovaluta.

Använda eToro

eToro är ett fintechföretag baserat i Israel som verkar som en social handelsmäklare. Det regleras av Financial Conduct Authority i Storbritannien och Australian Securities and Investments Commission. Den erbjuder också en tjänst till kunder i andra jurisdiktioner genom sin CySEC-reglerade enhet. Företaget är inte börsnoterat och har ingen bankmoder. Trots dessa juridiska frågor har eToro fått en lojal följare och är en högt ansedd kryptovalutahandelstjänst.

När du köper bitcoin i Storbritannien är eToro ett av de säkraste och enklaste sätten att göra det. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, finansiera det med PS100, välja en bevakningslista för Bitcoin och göra din inköpsorder. eToros plattform är otroligt användarvänlig och du kan navigera genom de olika tillgångarna som erbjuds. Du kan också köpa och sälja Bitcoin på eToros plattform, vilket innebär att du enkelt kan investera i kryptovalutor och andra kryptovalutor.

Använda ett PayPal-konto

Om du funderar på att köpa Bitcoin i Storbritannien är det enklaste sättet att använda ett PayPal-konto. De flesta reglerade Bitcoin-mäklare stödjer betalningar som görs med både kredit- eller betalkort. Om du väljer den här metoden behöver du inte oroa dig för att din ekonomiska information ska delas med någon, eftersom Paypal är en e-plånbok. Detta gör det extremt säkert att köpa Bitcoin med ditt PayPal-konto.

PayPal-appen tillåter brittiska kunder att köpa och sälja kryptovaluta. Det finns förutbestämda köpbelopp och ett anpassat belopp du kan ange. Det är lätt att börja i det små med PS1 av kryptovaluta och lägga till mer när du behöver det. Du betalar transaktions- och valutaomvandlingsavgifter, men du kan också välja mängden kryptovaluta du vill köpa. PayPal kommer att ta ut en liten serviceavgift för varje transaktion, men denna avgift är låg jämfört med kostnaden för att köpa kryptovaluta med traditionella metoder.

Använda en banköverföring

Om du vill köpa Bitcoin i Storbritannien är det enklaste sättet att göra det med ett kredit- eller betalkort. Den här metoden kan dock vara dyr, och många börser kommer att debitera dig en liten avgift för att använda ett kredit- eller betalkort. Att använda ett betalkort är ett mycket bättre alternativ, eftersom det inte kräver några insättningsavgifter. Det finns dock ett antal börser som inte tar ut någon avgift för att använda ditt betalkort för att köpa Bitcoin.

Det första du behöver göra när du använder en banköverföring för att köpa bitcoin i Storbritannien är att se till att ditt onlinebankkonto stöder SEPA-betalningar. SEPA är ett initiativ som effektiviserar betalningar inom EU- och EES-länderna. Om du inte har ett SEPA-konto kanske du inte kan göra en banköverföring med ditt kreditkort.

 

Next Post

Rockstar Games introducerar Community-serien till GTA Online

GTA Online har precis fått en liten uppdatering som lägger till en handfull rabatterade varor till spelet och flera andra förändringar av samhällsjobb. Rockstar Games hyllar talangen hos kreatörer med New Community Series. Som en del av den veckovisa GTA Online-uppdateringen har Rockstar Games lagt till vad den kallar “Community […]

Subscribe US Now