Handboll EM 2022 idag: Se sändningar gratis i livestream och TV

admin

Idag börjar idrottsårets första höjdpunkt 2022. Handbolls-EM närmar sig. Du kan följa alla matcher i handbolls-EM 2022 i stream och TV. GIGA ger en översikt över vilken station som sänder vilka spel och var och när du kan se Tysklandsmatcherna live.

I dag inleds idrottsårets första höjdpunkt 2022. EM i handboll närmar sig. Du kan följa alla matcher i handbolls-EM 2022 i stream och TV. GIGA ger en översikt över vilken station som sänder vilka spel och var och när du kan se Tysklandsmatcherna live.

Precis som med fotboll kommer matcherna även att sändas på olika kanaler vid handbolls-EM 2022. Vissa spel är gratis, men om du vill se alla spelen måste du boka ett betalabonnemang. De goda nyheterna för fans av det tyska landslaget: Alla DHB-spel visas på ARD och ZDF och kan därför följas gratis . De som föredrar att sitta vid sin PC eller smartphone eller inte längre har en TV-anslutning kan lyssna på tyska handbollsmästerskapsmatcherna i livestreamen.

Handboll EM 2022: Var kan du se Tysklands matcher i streamen?

När spelar Tyskland i handbolls-EM? Datum och sändningstider:

Fredag 14 januari, 18:00, ARD: Tyskland – Vitryssland söndag 16 januari, 18:00, ARD: Tyskland – Österrike tisdag 18 januari, 18:00, ZDF: Polen – Tyskland handboll-tyskland-GettyImages-1352018260

Om Tyskland går in i huvudomgången kommer ARD och ZDF att visa två Tysklandsmatcher vardera i handbolls-EM . Huvudomgången kommer att spelas 20-26 januari. Om DHB-landslaget når semifinal kommer ARD att sända Tysklandsmatchen den 28 januari och om finalen nås sänder ZDF den den 30 januari kl 18.00.

Eurosport sänder en del spel från andra nationer på TV. I livestreamen kan du se dessa handbollsmatcher med ett DAZN-abonnemang, som inkluderar Eurosport-sändningarna. Alternativt kan du boka "Eurosport Player" för 6,99 euro per månad. Detta är datumen för de närmaste dagarna:

Idag, torsdag 13 januari, 20:30: Kroatien – Frankrike Fredag 14 januari, 20:30: Portugal – Island Lördag 15 januari, 20:30: Spanien – Sverige Söndag 16, 8 januari :30 pm .: Vitryssland v Polen Måndag 17 januari 20:30 .: Frankrike v Serbien tisdag 18 januari 20:30 .: Vitryssland v Österrike

Övriga datum kommer att bestämmas beroende på turneringens gång. Det är en toppmatch på kvällen varje dag. Sportkanalen visar upp till 18 handbollsmatcher från EM. Eurosport kommer även att sända knockoutomgången om det tyska laget slås ut i förväg.

Start av Handball EM 2022 idag: Se alla matcher i livestream och TV

Om du vill se alla matcher i handbolls-EM 2022 live i stream, utan undantag, hittar du alla sändningar på onlineportalen sport-deutschland.tv. Det finns både enskilda sändningar och rapporter om parallellspel i konferensen. Vill du se hela EM-turneringen i livestreamen är kostnaden 12 euro. Ett enstaka spel kan också bokas för 3,50 EUR styck.

Om ämnet:

Hur länge pågår en handbollsmatch? Översikt över handbollsregler

Det tyska handbollslandslagets trupp i korthet:

Handbolls-EM 2022 kommer att äga rum för 15:e gången i år och kommer att pågå från 13 januari till 30 januari. Spanien kommer att gå in i turneringen som titelförsvarare. Utöver spanjorerna är världsmästarna Danmark, olympiska mästarna Frankrike och tvåan europamästarna Kroatien storfavoriter att vinna turneringen. Tyskland å sin sida kom bara in i turneringen som outsider efter deras dåliga prestation i förra årets VM. DHB-laget kunde senast vinna EM-titeln 2016. Värdar är Ungern och Slovakien. Totalt deltar 24 nationer i turneringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Pakistans centralbank vill enligt uppgift förbjuda krypto

Pakistans finans- och lagministerier har ännu inte fattat beslut om ett potentiellt generellt förbud mot krypto i landet.

Statens bank i Pakistan (SBP) försöker enligt uppgift förbjuda alla kryptovalutatransaktioner i Pakistan.

Pakistans Sindh High Court höll enligt uppgift en utfrågning relaterad till den juridiska statusen för kryptovalutor i landet, där flera pakistanska myndigheter inklusive SBP lämnade in ett dokument till domstolen och hävdade att kryptovalutor som Bitcoin ( BTC ) är olagliga och inte kan användas för handel .

Enligt den lokala nyhetskanalen Samaa TV citerade dokumentet minst elva länder inklusive Kina och Saudiarabien som har valt att förbjuda kryptovalutor. Den pakistanska centralbanken uppmanade enligt uppgift domstolen att inte bara förbjuda kryptovalutaaktivitet utan också att införa straff mot kryptoutbyten.

SBP hänvisade också till flera utredningar mot kryptobörser av Federal Investigation Agency (FIA), med hänvisning till risker för investerarskydd samt oro för penningtvätt och terrorism. Som tidigare rapporterats inledde FIA ​​en brottsutredning mot Binance , världens största kryptobörs, i början av januari, med påstående om en möjlig koppling till ett mångmiljontals kryptobluff i regionen.

Trots att SBP rekommenderar ett generellt förbud mot krypto, har Sindh High Court ännu inte beordrat ett förbud mot kryptotransaktioner i Pakistan.

Istället har domstolen beordrat att bankens överklagande ska skickas till finans- och lagdepartementen, som kommer att göra ett slutgiltigt beslut om kryptovalutornas rättsliga status i landet och utreda om ett kryptoförbud skulle vara konstitutionellt.

Nyheten kommer år efter att SBP utfärdade ett initialt förbud mot att handla med virtuella valutor och tokens redan i april 2018. Då hävdade centralbanken att kryptovalutor som Bitcoin eller initiala mynterbjudanden inte var lagligt betalningsmedel och inte "utfärdades eller garanterades" av Pakistans regering."

SBP svarade inte omedelbart på Cointelegraphs begäran om kommentar. Den här artikeln kommer att uppdateras i väntan på ny information.

Relaterat: Antalet länder som förbjuder krypto har fördubblats på tre år

De senaste åtgärderna från den pakistanska regeringen återspeglar liknande händelser som utvecklats i många länder, inklusive Indien och Ryssland, där centralbankerna försöker hårt för att förbjuda krypto, medan andra delar av regeringen inte nödvändigtvis är benägna till ett sådant förbud . 2020 var Indiens centralbank tvungen att häva sitt förbud mot bankers affärer med kryptorelaterade företag i enlighet med en order från landets högsta domstol.

Subscribe US Now