Rockstar Games nya video tros handla om GTA 6

admin

Rockstar Games har aldrig riktigt följt konventionen och hittills har det fungerat för dem. Trots att han tackar nej till en potentiell live-action-anpassning med Eminem i huvudrollen eller ett GTA-liknande spel baserat på Breaking Bad, har Rockstar massor av framgångar. GTA-serien har sålt mer än 385 miljoner exemplar på nästan tre decennier, och GTA 5 har sålt över 170 miljoner enheter sedan 2013. Så borde det ens komma som en överraskning om Rockstar släpper en bisarr video, till synes från ingenstans?

Rockstar Games Ny Video GtaRockstar Games är smart nog att veta vad det gör och det är säkert att säga att det lyckades trolla GTA-fans.

Rockstar Games nya video tros handla om GTA 6

Precis som fans väntar på att Rockstar ska släppa allt som har med GTA 6 att göra, förmodligen för att fira seriens födelsedag, släpper Rockstar en trippy video med läskig bakgrundsmusik. Vissa tror att det här kryptiska materialet är ett irritationsmoment för GTA 6 och fansen borde göra sig redo för mer information under de närmaste dagarna. Vissa gick till och med så långt som att säga att läckan är relaterad till att GTA 6:s rykten handlar om drogkarteller. Det faktiska svaret på Rockstars senaste video kan dock vara enklare.

Tänk på att Los Santos Drug Wars gick live tisdagen den 13 december och involverade en typ av drog, hallucinogen. Dessa psykoaktiva droger är kända för att förändra ditt sinne, humör och syn, vilket ofta gör att du ser saker som inte finns där. Det virvlande blandat av färger förknippas ofta med dessa typer av droger. Så den 15 sekunder långa videon handlar troligen inte om GTA 6 utan mer om Rockstars sätt att marknadsföra Los Santos Drug Wars innehållsuppdatering.

Rockstar Games Ny Video GtaPressen ligger på Rockstar Games att leverera en värdig uppföljare till GTA 5.

GTA 6 har fortfarande inget releasedatum trots att det varit under utveckling i nästan ett decennium. Om vi ​​tror Microsoft kommer GTA 6 att vara ute 2024. Men andra hävdar att Rockstar förbereder sig för att släppa spelet 2025. Oavsett när det kommer ut är vi ganska säkra på att GTA 6 kommer att möta förväntningarna efter Take-Two Interactive hävdade att GTA 6 kommer att sätta “kreativa riktmärken” för hela underhållningsindustrin.

Next Post

Vad är javascript-symboler och hur kan de hjälpa dig?

Symboler är ett nytt primitivt värde som introducerats av ES6. Deras syfte är att ge oss unika identifierare. I den här artikeln berättar vi hur de fungerar, på vilket sätt de används med JavaScript och hur de kan hjälpa oss. Hur man skapar symboler […]

Subscribe US Now