Ripple (XRP)-priset håller på 0,42 $ med ny börsnotering

admin

Priset på Ripples XRP kryptovaluta token fick ett hårt slag igår när det föll kraftigt från $0,47 till $0,40 inom några minuter. Kollapsen var inte unik för XRP, med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och andra mynt som tog liknande dyk, och torkade totalt 28 miljarder dollar värt av kryptovalutamarknaden.

XRP verkar dock ha stabiliserats och håller sig runt $0,42, en nivå som har fungerat som ett betydande stöd ända sedan XRP bröt igenom $0,40-barriären tidigare denna månad.

EliteX kryptoutbyte lägger till stöd för Ripple (XRP).

En ny kryptovalutabörs som öppnade upp i april i år har meddelat att den kommer att notera XRP som ett av sina första kryptovalutahandelspar. Företaget, EliteX Exchange, syftar till att marknadsföra noteringen genom en giveaway på 3 000 XRP-tokens till användare som registrerar sig och slutför KYC-efterlevnadsprocedurer på börsen under den första veckan i nästa månad (3-9 juni 2019).

Den nya kryptovalutabörsen, som är en del av Lisks ekosystem, säger sig kunna behandla en halv miljon beställningar i sekunden. Förutom XRP kommer det också att listas Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Tether (USDT).

XRP-analys

Den dagliga sammanflödesdetektorn målar inte upp en vacker bild för XRP framöver, med massor av starkt motstånd ovanför och väldigt lite stöd under. Ett avbrott under $0,42 kommer att finna svagt stöd vid $0,413 och endast något starkare stöd vid $0,40. I händelse av en uppgång hopas ett starkt motstånd runt $0,43-nivån. Ovanför det kommer XRP sannolikt att slås tillbaka igen till 0,48 $, nivån det har misslyckats med att slå igenom två gånger nu.

Vissa analytiker ser en möjlighet för XRP att bryta uppåt ur sitt fallande bullflagsmönster, med målet att bryta $0,50 i mitten av juni. Mönstret tyder dock också på att myntet kan gå så lågt som $0,35 innan det nya rallyt. MACD och majoriteten av XRP:s glidande medelvärden förblir i en stark köpposition, och med dess RSI-neutral på låga 58,25, finns det säkerligen en möjlighet för en bra återhämtning från denna nedgång.

Next Post

GTA 6: Ny spelinformation och förbättringar på arbetsplatsen på Rockstar Games

Journalisten Jason Schreier har just publicerat en ny artikel om förbättringarna av arbetsförhållandena inom Rockstar Games-studior, men också den inverkan som denna förändring kommer att ha på utvecklingen av GTA 6, samtidigt som han sådde lite information om nästa del av Grand Theft Auto-sagan . Rockstar Games, la culture du […]

Subscribe US Now