GTA Online: GTA+-prenumeration, VIP-prenumerationen för att låsa upp belöningar i spelet

Mark Brown

GTA+-prenumeration för GTA Online

Rockstar Games har precis meddelat inrättandet av ett VIP-abonnemang för GTA Online, GTA +, som låter dig låsa upp olika bonusar, kampanjer och fördelar, men även pengar och fordon gratis. Den här prenumerationen är endast för versionerna PS5 och Xbox Series X|S, och det kommer naturligtvis fortfarande att vara möjligt att spela GTA Online utan denna prenumeration och njuta av de veckovisa fördelarna som vi redan känner till varje vecka.

GTA+ kommer att finnas tillgänglig nästa tisdag, den 29 mars, exklusivt i den nya versionen av GTA Online på PS5 och Xbox Series X|S. Abonnemanget kommer att finnas tillgängligt till priset av 5,99 € / månad.

GTA+-innehåll från 29 mars till 27 april 2022

Principe Deveste Eight som är tillgänglig gratis med GTA+-prenumerationen500 000 GTA$läggs automatiskt på ditt spelkonto. Principe Deveste åtta, en supersportbil tillgänglig gratis. Dessutom kommer Hao-uppgraderingen också att vara gratis och kommer att vara tillgänglig före de utan prenumeration, såväl som de exklusiva designerna Crazy Orange och Bug CMYK. Bilverkstaden i La Mesa, som gör det möjligt att uppleva flera speluppdateringar från Tuning DLC ​​i Los Santos. Nuvarande bilverkstadsägare kommer att kunna överföra sin verksamhet till La Mesa utan extra kostnad. En befrielse från LS auto show medlemskortsavgifter. Befintliga LS Auto Show-medlemmar som prenumererar på GTA+ kommer att få en GTA$50 000 återbetalning under detta evenemang. frog and Broker Prolaps sporttröja och shorts kommer automatiskt att läggas till i din garderob. Röntgenmönstret för Mammoth Avenger, HVY APC och TM- 02 Khanjali Haos Special Works Race Events och Double Auto Show Reputation i Street Race Events.

GTA+-prenumeranter kan också dra nytta av speciella GTA+-dollarpaket, tillgängliga på PlayStation Store via PS5 eller Microsoft Store, som ger dem bonuspengar.

Varje månad kommer GTA+ att ge en ny uppsättning exklusiva belöningar till prenumeranter. Besök helt enkelt Legendary Motorsport, Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease eller andra butiker som är tillgängliga via GTA Online-webbläsaren för att hämta dem innan de löper ut. Alla GTA+-förmåner erbjuds utöver vanliga GTA Online-evenemang, som kommer att fortsätta som vanligt för alla utan VIP-medlemskapet.

Prenumerationen och dess bonusar kommer att vara tillgängliga från den 29 mars till ett pris av 5,99 €, exklusivt på nästa generations konsoler.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Enterprise Ethereum Alliance och BEN tillkännager Web 3.0 virtuell jobbmässa

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) och Blockchain Education Network (BEN) har tillkännagett en virtuell jobbmässa för att attrahera Web 3.0-talanger. Web 3.0 syftar till att gå bort från centralisering för att återföra innehållsägande, integritet och kontroll i händerna på skapare och människor. Som den största decentraliserade plattformen leder Ethereum satsningen. Det […]

Subscribe US Now