19 dolda platser i GTA 5 vet bara hårda fans

admin

Den öppna världen av GTA 5 inbjuder dig att gömma många hemligheter och påskägg i den. Och Rockstars uppmärksamhet på detaljer gör ingen besviken här. Vi visar dig 19 dolda platser i gangsterhiten, som du absolut inte känner till alla, trots deras höga ålder.

Den öppna världen av GTA 5 inbjuder dig att gömma många hemligheter och påskägg i den. Och Rockstars uppmärksamhet på detaljer gör ingen besviken här. Vi visar dig 19 dolda platser i gangsterhiten, som du absolut inte känner till alla, trots deras höga ålder.

GTA 5

Kanske har du redan sett några av dessa platser. Men speciellt med en utvecklare som Rockstar, som gillar att gömma saker i sina spel, kan det ta decennier innan den sista hemligheten avslöjas. Vi har samlat några av de bästa gömda platserna åt dig.

Ett sjunket UFO ligger på botten av Stilla havet utanför Paleto Bays kust i norra Stilla havet. Om du tar tag i en ubåt eller dykutrustning kan du dyka ner och se den på nära håll. Ett litet tips: Det finns till och med en ingång på undersidan av UFO:t.

Det är dock inte det enda UFO du kan se i GTA 5. Faktum är att totalt fem UFO:n är kända i spelet. Undervattens-ufot och tre andra flygande föremål blir dock synliga först efter att du har slutfört spelet till 100 %. En kan hittas i Sandy Shores, två till (varav en kraschade) nära Fort Zancudo, och den sista på toppen av Mount Chiliad.

I GTA Online kan du använda en glitch för att komma till en gömd lägenhet under kartan. Tyvärr kan du inte ange den lätt. Du behöver en SUV och en fallskärm. Du måste gå in i parkeringsgaraget i West Vinewood och kan missa kartan genom att klättra upp på din SUV. Sedan öppnar du fallskärmen och glider ner till lägenheten. När du landar på den kommer alla föremål i lägenheten att laddas om.

I Grand Senora Desert, väster om Sandy Shores, finns ett avskilt hus som är inklätt och inklätt. På baksidan av huset finns en rymdskeppsdel på den rasade terrassen. Om du besöker huset en mörk stormig natt kan du höra en flickas spöklika skrik klockan 12:00.

I Ludendorff, där det allra första uppdraget i GTA 5 äger rum, kan du göra en galen upptäckt. Om du kör under järnvägsbron på den frusna floden kan du upptäcka en utomjording frusen i det tjocka islagret.

Norr om Grapeseed kan du hitta en gård som odlar marijuanaplantor. Mitt på den öppna ytan ligger ett provisoriskt växthus där du kan hitta gräset.

Vid Ron Alternates Wind Farm finns en liten vik med en liten grotta där du kan hitta ett av de sällsynta Dodo-sjöflygplanen. Du måste dock ha slutfört uppdraget Nervous Ron först.

Precis utanför motorvägen vid foten av berget Gordo kan du se ett gyllene träd. Det är inte känt om det här trädet färgades guld med avsikt eller om det är en bugg i spelet. Se det bara själv.

Rockstar Games-utvecklare har återskapat playboyen Hugh Heffners hus i GTA 5. Du kan hitta huset i Richman County. Trädgården med pool och kärleksgrotta återskapades också på ett imponerande sätt. På natten kan du till och med hitta folk som festar där.

Det finns en gruva utanför huvudvägen i Great Chaparral, vars ingång är blockerad av en dörr och en massiv träbalk. Däremot kan du använda sprängämnen som C4 eller granater för att öppna dörren och gå in i de övergivna gruvschakten. Går man lite längre in i gruvan kan man till och med hitta en mans lik som ligger på spåren.

Väster om Pacific Bluffs kan du hitta ett blåvalsskelett i Stilla havet. Revbenen och skallbenet är mycket välbevarade och av imponerande storlek. Även om du inte behöver en andningsapparat eller en ubåt för att dyka ner är det ändå en bra idé att ta med dig en.

Låt oss stanna under vattnet: Det finns också en mystisk lucka på havets botten. Det enorma vattentrycket gör det dock omöjligt att komma in. Åtminstone några spelare kunde komma tillräckligt nära för att höra en knackningskod. Det står: "Hej, du ringer aldrig, hur vill du bowla?" GTA 4-fans kommer att veta att detta är en uppenbar referens till Niko Bellics kusin Roman.

På tal om havet: Den riktiga Bermudatriangeln ligger i Atlanten mellan södra Florida, Puerto Rico och Bermuda. Men skaparna av GTA 5 insisterade på att integrera en version av det i sitt spel. Den där djävulens triangel ligger i Paleto Bay. Om du går in i detta område i GTA Online kommer du att teleporteras tillbaka utan ditt fordon och det är mycket möjligt att saker kommer att saknas i ditt lager efteråt.

Eftersom GTA 5 utspelar sig i samma område som GTA: San Andreas kan den berömda Grove Street inte saknas. Där möter du fler och fler medlemmar i gatugänget klädda i grönt. Om du tittar noga kommer du till och med se NPC:er som ser ut som CJ, Big Smoke eller Sweet.

Mount Chiliad anses vara centrum för alla möjliga GTA-mysterier, inklusive följande konstiga fenomen: det verkar som om någon faktiskt ristade eller ritade ett ansikte i berget. Vissa spelare känner igen det som Jesse Pinkman från Breaking Bad, medan andra misstänker att det kan vara bilden av en av utvecklarna. Och vad tycker du?

Om du är nära Mount Chiliad – i dess naturreservat, för att vara exakt – bör du definitivt hålla utkik efter en cabriolet. Denna är med största sannolikhet omringad av polisen och kör en kort tid senare ner för klippan i avgrunden. Alla som sett filmen Thelma & Louise vet att det här är en tydlig referens till slutscenen. Du kan dock bara beundra spektaklet om du sitter på ett plan eller en helikopter och besöker platsen mellan 19.00 och 20.00. Annars hittar du bara de två kvinnorna i fordonet.

En annan filmreferens som utspelar sig i Mount Chiliad Conservation Area är relaterad till No Country For Old Men. Där kommer du att möta en rad övergivna fordon och människor som har blivit skjutna, som påminner om den välkända skottlossningen. Med lite tur kanske du till och med hittar en resväska med exakt 25 000 GTA$ i den.

Även om det brukar vara relativt varmt i San Andreas är det åtminstone lite kyligt: I La Mesa väntar en leende snögubbe mellan två kylrum för att du ska upptäcka.

För det mesta innehåller samlarutgåvorna av tv-spel konstverk eller dyra figurer. Däremot har Collector's Edition av GTA 5 gömt en annan specialfunktion i den medföljande kartan: om du lyser upp den med svart ljus blir alla möjliga hemliga platser, UFO:n och andra hemligheter synliga.

Det här var de dolda platserna som inte är så lätta att upptäcka i GTA 5. Vilka har du besökt? Fanns det ett gömställe som du inte kände till ännu? Berätta för oss vad du tycker i kommentarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kryptodonationer ökade nästan 16 gånger 2021, enligt ny rapport

Den genomsnittliga kryptodonationsstorleken var $10 455, 82 gånger mer än en genomsnittlig $128 kontantdonation.

2021 var inte bara året för institutionaliseringen av krypto och nya rekordnivåer; det visade sig också vara det största året för kryptofilantropi.

Enligt forskningsdata från The Giving-plattformen steg kryptodonationsvolymen till 69,6 miljoner USD 2021 jämfört med 4,2 miljoner USD 2020. Kryptodonationsvolymen ökade med 1 558 % eller nästan 16 gånger under samma period. De genomsnittliga kryptodonationerna ökade också med 236 %, från ett genomsnitt på 3 109 $ 2020 till 10 445 $ 2021.

Uppgifterna avslöjade vidare att den genomsnittliga kryptodonationsstorleken var 82 gånger större än en genomsnittlig kontantdonation. Den genomsnittliga donationen i krypto uppskattades till $10 455 jämfört med $128 i kontanter.

Den månatliga donationsdatan avslöjade flera intressanta aspekter om kryptodonatorer. Rapporten lyfte fram att kryptodonationerna var högst under de fyra sista månaderna 2021. Donationsvolymen nådde också en topp för varje månad, där januari hade en total volym på 300 000 USD, medan decembers totala donationsvolym översteg 20 000 000 USD. 42% av de totala kryptodonationerna 2021 kom under de senaste två månaderna.

Cryptodonationsprocent i varje månad 2021 Källa: The Giving Block

Forskningen tillskrev denna ökning till tjurmarknaden och den växande adoptionen av digitala tillgångar bland allmänheten såväl som ideella organisationer. Forskningsrapporten avslöjade att mer än 1 000 ideella organisationer accepterade kryptodonationer i slutet av 2021.

Relaterat: Progressiv grupp antar Bitcoin som ING- och PayPal-blockdonationer

Kryptodonationsvolymen steg varje kvartal under 2021, där det första kvartalet hade en total volym på 1,69 miljoner dollar och det värdet växte till 43,1 miljoner dollar under fjärde kvartalet. Totalt 70 kryptovalutor användes för donationer, där Ether var det bästa donationsvalet följt av Bitcoin (BTC) och USDC stablecoin. 85 % av alla kryptodonationer 2021 gjordes i BTC, Ether (ETH) och USDC.

topp donationsvolym för kryptovaluta Källa: The Giving Block

Kryptodonationsdata är en återspegling av den växande populariteten för användning av digital valuta bland aktivister, politiker och till och med skuggregeringar. 2021 såg Bitcoin vid protesten i Hong Kong. Myanmars skuggregering som kämpar mot den nuvarande militärregimen har också deklarerat Tethers USDT som deras officiella valuta för lokal användning. Blockchain gör kryptotillgångar gränslösa, vilket i sin tur har gjort det till ett toppval för donationer.

Subscribe US Now