Toppverktyg för hantering av sociala medier

digitateam


Upptäck hur du automatiserar och ökar dina nätverk på ett enklare sätt

Idag vet vi att närvaro på sociala medier blir allt viktigare om du vill boosta din verksamhet och nå en bredare publik.

Men först och främst,


 

Vad är hantering av sociala medier?

De är en uppsättning åtgärder och strategier som används för att marknadsföra ditt företag, bygga upp kundlojalitet och hålla dig uppdaterad inom ett område som blir mer och mer relevant.

Det är ingen nyhet att allmänheten är alltmer närvarande på internet och vi kan nå en mycket större publik, så jag tror att det är viktigt att företag finns i så många nätverk som möjligt.

Att använda nätverkshanteringsverktyg kan vara mycket användbart och spara oss mycket arbete samtidigt som vårt företag kommer att få en bredare publik på ett enklare sätt, så vi lämnar ett par exempel på plattformar som kan vara mycket användbara.


Verktyg för hantering av sociala medier

Vi kommer att prata om gratisversionerna av följande plattformar och deras funktioner, varje plattform har också sin egen betalversion, men utan tvekan erbjuder gratisversionerna många användbara funktioner.

MASSELD

Det är ett mycket lättanvänt verktyg enligt dess användare, gratisversionen är kanske lite begränsad men jag anser att det är mycket funktionellt och om ditt företag behöver fler verktyg är priserna mycket överkomliga.

Funktioner Du kan ha 3 länkade konton Du kan hantera dina Facebook-, Instagram- och Linkedin-konton. Du kan göra upp till 10 publikationer per konto. Dataanalys sker var 1 dag.

Du kan ta en titt på www.crowdfireapp.com

BUFFERT

Precis som Crowfire får den höga poäng för användarvänlighet, du kan spåra innehållsprestanda och den erbjuder fantastisk kundsupporthantering.

Funktioner Upp till tre kanaler kan anslutas Den har planerings- och publiceringsverktyg Den har en AI-assistent Den är ansluten till Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook och många fler nätverk. Kontot kan hanteras av en enda användare

Du kan ta en titt på buffer.com

METRICOOL

Den enda negativa egenskapen jag ser är att man med gratisversionen inte kan vara ansluten till LinkedIn och numera är det ett väldigt användbart verktyg för företag, men annars tycker jag att det är ett jättebra verktyg.

Funktioner Hantering av alla dina nätverk (*förutom LinkeedIn) Tillgång till analytiker med en 3-månaders historik AI-assistent för kopior Den har en gräns på 50 publikationer per månad

Du kan ta en titt på metricool.com


 

Att hålla dina sociala nätverk uppdaterade och ta reda på de senaste nyheterna och trenderna inom ditt område hjälper dig att nå en större räckvidd, så vad väntar du på?

Tack så mycket för att du läser, jag hoppas att du tyckte det var användbart!

Next Post

Red Dead Redemption 1: Kommer en remaster snart? Det verkar så!

Red Dead Redemption betygsatt igen av det koreanska betygssystemet efter 13 år Medan John Marstons äventyr i Red Dead Redemption först av namnet går tillbaka 13 år, har det koreanska videospelsklassificeringssystemet, detta lands Pegi, precis utfärdat en ny klassificering för den andra delen av Red Dead-sagan. , efter en förfrågan […]

Subscribe US Now