iPhone 14 mer och mer märklig: Apple ger mobiltelefonen en ny design

admin

Rapporterna om iPhone 14 slutar inte och rullar över för tillfället. Den senaste kuppen: Apple-mobilen har en unik displaydesign som aldrig tidigare setts i denna kombination. Oron för att smartphones inte längre skulle kunna skiljas från Android-enheter i framtiden har försvunnit.

Rapporterna om iPhone 14 slutar inte och välter för tillfället. Den senaste kuppen: Apple-mobilen har en unik displaydesign som aldrig tidigare setts i denna kombination. Oron för att smartphones inte längre skulle kunna skiljas från Android-enheter i framtiden har försvunnit.

En sak är redan säker: iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max kommer inte längre att ha ett skåra och kommer därför att avstå från det skärmskåra som tidigare kännetecknat varumärket. Hittills har rykten förutspått antingen ett enda kamerahål (punch-hole design) eller en kamera skuren i form av ett piller som nästa lösning. Båda är acceptabla för kunder, vilket en färsk undersökning bekräftar.

iPhone 14 Pro (Max): Apple slår två hål

Om detta är sant kommer iPhone 14 Pro (Max) att se ut som vilken annan Android-telefon som helst framöver. Det är de farhågor som experter uttrycker. Som exempel bör vår GIGA-kollega Peter Hryciuks åsikt nämnas. Men han behöver inte längre oroa sig, eftersom den välinformerade insider- och displayexperten Ross Young förutspår en unik lösning på dilemmat. Han vill veta att Apple kommer att integrera både ett litet kamerahål och pillerformen samtidigt (Källa: Ross Young via MacRumors) Ergo: Två hål istället för bara ett. Det finns inget liknande ännu – inte ens från någon Android-tillverkare. iPhone skulle därför fortfarande vara omisskännligt igenkännbar.

Men varför väljer Apple den här vägen och måste slå två hål i skärmen? Young säger att det mindre hålet sannolikt kommer att hysa Face ID-projektorn, medan den pillerformade utskärningen är avsedd att hysa den främre kameran och den infraröda Face ID-kameran. Detta skulle också eliminera behovet av att dölja Face ID-sensorerna under skärmen. Apples teknik är inte så långt ännu. Till slut måste tillverkaren välja en sådan design med två utskärningar och har inget annat val.

Viktigt att veta: Som redan nämnts kommer endast iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max att ha denna nya frontdesign. De två standardmodellerna iPhone 14 och den nya iPhone 14 Max med en 6,7-tumsskärm kommer fortfarande att ha ett skåra . Apple kommer sannolikt att presentera de nya mobiltelefonerna igen i september.

Det finns också fyra modeller av iPhone 13, men iPhone 13 mini kommer inte att få en efterträdare under hösten:

Fler pixlar för kameran

Samtidigt bekräftas ett annat rykte igen från andra håll. iPhone 14 Pro sägs ha en kamera med 48 megapixlar – ett stort steg för Apple (källa: Trendforce). Värt att nämna: Även om kameran har förbättrats oerhört mycket för varje iPhone-generation, har Apple inte ökat det faktiska antalet megapixlar sedan iPhone 6s och alltså inte på sju år.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Gaming-grafikkort 2022: De bästa grafikkorten från Nvidia och AMD

Den viktigaste och samtidigt dyraste komponenten i en speldator är nästan alltid grafikkortet. Därför bör beslutet för hjärtat av varje dator alltid noggrant övervägas. GIGA presenterar de bästa modellerna i olika prisklasser och förklarar vad du absolut bör tänka på innan du köper.

Subscribe US Now