Hur man tolkar en förutsägelse av kryptovaluta

aliintizar71

För att göra en korrekt förutsägelse av kryptovaluta behöver du lite tekniskt kunnande. En sådan AI-expert, Venelin Valkov, skapade ett system för att förutsäga priset på bitcoin. I algoritmen sorterade han tre tusen och tjugoen BTC-priser i kronologisk ordning och använde ett djupt neuralt nätverk som fungerar på flera lager. Efter det tränade han modellen att förutsäga BTC-priser med hjälp av den data han samlade in.

Fibonacci retracement ratios

Ett av de mest populära tekniska analysverktygen är Fibonacci retracements. Även om de inte är helt dokumenterade i den befintliga litteraturen, kan de vara användbara för att förutsäga priset på energiaktier och krypto. För den här studien jämförde vi priserna på de tio bästa energiaktierna på Standard & Poor’s sammansatta energiindex med priserna på fyra energikryptor. Vi fann att Fibonacci-verktyget fångar prisförändringarna i energiaktier bättre än vad det gör med kryptovaluta. Gå till appen Profit Builder idag och handla kryptovalutamarknaderna

Priset på krypto är baserat på en serie vågor av köp- och säljtryck orsakade av massrädsla och girighet. Att använda Fibonacci-retracements som ett verktyg för att förutsäga kryptovaluta hjälper dig att identifiera stöd/motståndsnivåer med hög sannolikhet, såväl som tillfällen då priset kan nå eller bryta motstånds- eller stödnivån. Med denna kunskap kan du göra vinst samtidigt som du drar nytta av en marknads fart.

Sentiment för sociala medier-plattformar

Under de senaste åren har forskning börjat koppla ihop prisförändringar på kryptovalutor med sentiment i sociala medier. Specifikt kan sentimentet i en kryptovalutas tweets användas för att förutsäga framtida priser. Med hjälp av dessa data kan prisprediktionsmodeller byggas. Dessa prisprediktionsmodeller utvärderar dock vanligtvis minimala historiska data. I slutändan kan träffsäkerheten i sådana prisförutsägelser sänkas med så mycket som 50 procent. Även om det finns många varningar, är sentimentanalys en lovande metod.

En hög användning av negation är en faktor som kan leda till felklassificering. Till exempel är “inte dåligt” ett positivt ord, medan ett negativt ord med en negation anses vara ett negativt ord. Förutom textdata tillåter Twitter och Reddit även användare att lägga upp bilder och ljud. Dessa typer av data är särskilt användbara för att förutsäga prisförändringar. Dessutom kan denna metod leda till lönsamma arbitragemöjligheter för andra kryptovalutor.

Växelkurser

Det finns mer än 13 000 börsnoterade kryptovalutor idag. De mest populära är Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), Cardano (ADA) och andra. Valutakurser för kryptovaluta mäter kostnaden för digitala mynt kontra fysiska valutor. För att köpa en Bitcoin, till exempel, måste du betala 61 294 USD. Som ett resultat bör du kontrollera växelkursen innan du köper eller säljer en kryptovaluta.

När du byter ut en kryptovaluta mot en fiatvaluta kan du använda en kryptovaluta för att köpa eller sälja den. Den bästa valutakursen för Bitcoin är XBT till USD. Det finns dock många andra valutor med bättre växelkurser, och du måste vara särskilt uppmärksam på tid och valuta för varje. En växlingsavgift för kryptovaluta kan vara upp till 0,25 %, så se till att kontrollera växelkursen innan du köper eller säljer.

Handelsvolymer

För att lära dig hur man tolkar handelsvolymer för kryptovalutor, börja med att förstå hur de beräknas. Handelsvolym mäter antalet transaktioner för en viss typ av kryptovaluta. En bra källa är Coinmarketcap, som mäter värdet på alla mynt som bytts ut under de senaste 24 timmarna. För att förstå hur man tolkar kryptovalutahandelsvolymer, överväg följande exempel. Om volymen av en viss typ av kryptovaluta är hög, betyder det sannolikt att priset stiger eller faller. Omvänt, om volymen är låg, kan det vara en indikation på att myntets värde faller.

Kryptovalutahandlare bör vara medvetna om onormala handelsvolymer. När volymen plötsligt stiger kan det vara en bra tid att ta sig ur en viss kryptovaluta. Onormal aktivitet kan leda till enorma prissvängningar och att investera i dessa tillgångar kan vara riskabelt. Var noga med att inte betala för mycket för ett visst mynt. Den plötsliga volymökningen kan tyda på en bubbla i priset. För att undvika detta, se till att tjäna in dina vinster innan myntet kraschar.

Next Post

0x Powered Emoon First för att föra off-chain engelska auktioner till Ethereum; Genombrott för NFT Trading

Ännu en första innovation i sitt slag har gått live på Ethereum-nätverket: engelska auktioner utanför kedjan där användare lägger bud på icke-fungibla tokens (NFT) med antingen ERC20-kompatibla tokens eller ERC721-kompatibla tillgångar. Lösningen – utarbetad av den 0x-drivna peer-to-peer-marknadsplatsen Emoon – presenterades i ett tillkännagivande som publicerades tidigare på måndagen. Det […]

Subscribe US Now