11 julanime som du kan ge dig själv med

admin

Året är snart över och det är jul. Det är kallt ute, grått och då och då kan det snöa. Dags att mysa, dricka te eller kakao och bekvämt titta på den ena eller andra animen. Vi har valt ut några åt dig som är idealiska för detta.

Året är snart över och det är jul. Det är kallt ute, grått och då och då kan det snöa. Dags att mysa, dricka te eller kakao och bekvämt titta på den ena eller andra animen . Vi har valt ut några åt dig som är idealiska för detta.

11 animer att unna dig.

Jultomten packar precis sin släde och putsar Rudolphs näsa. Vi har inte ett så svårare jobb. Vi vill hellre presentera några julanimer som du kan söta dina juldagar med.

Ho ho ho!

Då sätter vi igång!

Tokyo Godfathers handlar om välgörenhet och en äventyrlig resa. Den hemlösa trion Gin, Hana och Miyuki hittar en övergiven bebis. Det lilla hittebarnet berör lagets hjärtan, men de är överens om att barnet måste återlämnas till föräldrarnas vård.

Sökandet leder de tre över Tokyo, ut ur slummen där de brukar besöka. På sin resa upplever de alla möjliga saker och i slutändan hittar de inte bara en säker plats för bebisen, utan också sig själva.

Egentligen är Ryuuji Takasu en normal gymnasieelev och lätt att komma överens med. På grund av hans bistra ögon, som hans far testamenterade till honom, måste han förlika sig med att de flesta anser honom som en dålig ligist.

I början av det nya läsåret träffar han dock en person som eleverna är ännu mer rädda för än för honom: Taiga Aisaka, även känd som Palmtop Tiger. När de två upptäcker att de älskar varandras vän, bildar de en bekvämlighetsallians för att koppla ihop varandra.

Avsnitt 19 av animen handlar om att ha en rolig jul med vänner.

Itsudatte My Santa berättar historien om en pojke som heter Santa som är ensam på julafton och träffar en tjej som presenterar sig som jultomte. De bestämmer sig spontant för att tillbringa natten tillsammans och i slutändan är det den roligaste och bästa julklappen pojken någonsin fått.

Winter Sonata är baserad på den sydkoreanska serien. Joon-sang letar efter sin biologiska pappa. På en skolresa räddar han sin skolkamrat Yu-jin. De två kommer närmare och lyckas gradvis värma hans kalla hjärta innan han plötsligt försvinner ur hennes liv.

De träffas igen i tio år. Yu-jin är på väg att gifta sig, men en liten låga av kärlek till Joon-sang brinner fortfarande i hennes hjärta.

Takemoto Yuuta, Mayama Takumi och Morita Shinobu går på college och delar lägenhet. Deras lärare Hanamoto presenterar dem för sin kusins dotter – en ny och vacker elev som heter Hagumi. Takemoto och Morita blir omedelbart kära i henne och försöker erövra henne. Deras karaktärer är totalt motsatta, vilket leder till väldigt roliga situationer.

Mayama älskar i sin tur en arkitekt som heter Rika. Hon sörjer dock fortfarande sin avlidne man. Hans öde för ensidig kärlek förändras efter att det upptäcks att hans klasskamrat Yamada Ayumi är kär i honom.

Avsnitt 4 handlar om julen.

Flickan Dejiko jobbar på ett kafé. När hon går hem från jobbet på julafton stöter hon på Takurou. Vid det här laget vet de ännu inte att de kommer att stöta på varandra oftare och utveckla en nära relation.

Tomoyas, Nagisas och deras vänners spännande skoldagar närmar sig sitt slut. "After Story" fortsätter historien om den första "Clannad"-säsongen och följer karaktärernas fortsatta liv.

Ni undrar hur det ska gå till efter skolan, men njut först av en trevlig julfest tillsammans.

Hon är ny från gymnasiet och Yui står redan inför ett problem: Vilken klubb ska hon gå med i? Hon har varken speciella intressen eller talanger. Till slut hamnar hon i popmusikklubben, där Ritsu, Mio och Tsumogi längtat har väntat på att en ny medlem ska rädda deras grupp från att gå sönder. Även om Yui varken kan spela ett instrument eller läsa noter, tar hon in ny fart.

Tack vare den livliga Yui är seriens julavsnitt också väldigt spännande.

Hoto Cocoa är ny på gymnasiet och går vilse på ett kafé som heter Rabbit House när han letar efter ett ställe att bo på. Där jobbar hon med den lugna och coola Chino, den sportiga Rize samt Chia och Syaro. Rabbit House Tippys maskot är också en del av festen. Men den beter sig inte alls som en kanin.

Avsnitt 11 handlar om en god jul.

Lucky Star handlar om vardagen för de fyra eleverna Konata, Kagami, Tsukasa och Miyuki samt vänner och familj. Allt går bra, men på grund av hennes överdrivna konsumtion av anime och videospel lider Konatas prestation i skolan, vilket Kagami ständigt kommenterar med sarkastiska kommentarer.

Julavsnittet bjuder också på humoristiska samtal och massor av underhållning.

Julspecialen äger rum strax efter seriens slut. Maehara Shinobu vill bekänna sin kärlek för sin Urashima-senpai, Keitaro vill prata med Narusegawa om känslor och Mutsumi har också en speciell sorts bekännelse.

Men det är inte allt, för då finns det Narus julklapp med ett mystiskt brev. Allt detta kräver förvirring och missförstånd.

10 animer att unna dig.

Det fanns 11 julanimer som du kan söta högtiden med och unna dig något.

Vill du också ha tips inför Halloween rekommenderar vi vårt bildgalleri Spindelben och kvast: 9 Anime som sötar din Halloween.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 5 hausseartade Bitcoin-berättelser 2022

Cryptos stora år såg flera rekordhöjder för BTC och ETH, ankomsten av riskkapital och en suverän nation som antog Bitcoin-standarden.

När det gäller prisåtgärder avslutar kryptovalutor som Bitcoin ( BTC ) och Ether ( ETH ) 2022 med ett gnäll, vilket förvirrar förväntningarna på ett toppscenario i slutet av året. En sexsiffrig Bitcoin i december blev en konsensushandel bland många analytiker, investerare och marknadsobservatörer som förväntade sig att flaggskeppskryptovalutan skulle replikera sin tidigare fyraårscykel.

Även om Bitcoin fortfarande är långt borta från den eftertraktade milstolpen, kräver exponentiella marknader en långsiktig syn. När vi zoomar ut ser vi att Bitcoin fortsätter att skriva ut högre toppar och högre dalar på det årliga diagrammet. Vi ser också ett betydande upptag från både privata och institutionella investerare som nu anser att krypto är en legitim tillgångsklass.

Trots den senaste prisnedgången var 2022 kryptons stora år. Bland all positiv utveckling som vi observerat under de senaste 12 månaderna, fick vi i synnerhet fem berättelser i ögonen som de mest hausse ur ett affärs- och adoptionsperspektiv.

Tesla lägger till Bitcoin i sin balansräkning

Elon Musks Tesla Motors skickade chockvågor över kryptogemenskapen i februari när den avslöjade att den hade allokerat en betydande del av sin balansräkning till Bitcoin. Företagets slutliga Form 10-K-anmälan för räkenskapsåret 2020 visade en allokering på 1,5 miljarder dollar till BTC, vilket representerade ungefär 7,7% av dess bruttokassa vid den tiden.

Förutom att köpa Bitcoin sa företaget att det accepterade BTC-betalningar för sina fordon, ett drag som gav kryptovalar mer anledning att spendera på Tesla-produkter. Teslas beslut fick inte bara Bitcoin-priset att skjuta i höjden utan signalerade också till andra företag att krypto är en strategisk reservtillgång.

Efter att ha vunnit kryptolojalisternas hjärtan skulle Musk senare avslöja att hans företag stoppade BTC-betalningar på grund av oro över kryptovalutans energianvändning. Han sa också att Tesla sålde ungefär 10% av sina BTC-innehav, men bara för att visa myntets likviditet.

Även om dessa kunde ses som negativa utvecklingar - kryptogemenskapen trodde det på den tiden - antydde miljardären också att hans företag var närmare att acceptera Bitcoin-betalningar igen . Åh, och han säger att han aldrig lastade av några av sina personliga BTC-väskor.

El Salvador förklarar Bitcoin lagligt betalningsmedel

Den lilla centralamerikanska nationen El Salvador skrev kryptohistoria i juni när det blev det första landet att förklara Bitcoin lagligt betalningsmedel .

Trots hårt motstånd från t.ex. Världsbanken och Internationella valutafonden, tror El Salvador att dess Bitcoin-gambit kan hjälpa till att förändra sin ekonomi genom att effektivisera remitteringar, främja finansiell digitalisering och ge konsumenterna ett nytt fordon för transaktioner och besparingar.

El Salvador har utfärdat sin egen statsstödda Bitcoin-plånbok, kallad Chivo, och installerat hundratals krypto-uttagsautomater över hela landet för att göra det lättare för lokalbefolkningen att börja handla med BTC.

Sedan Bitcoinlagen implementerades har El Salvador ivrigt köpt sjunker på alla BTC stora priskorrigeringar. Efter det senaste köpet, den 21 december, har landet nu 1 220 BTC på sina böcker värda ungefär 60 miljoner dollar till dagens priser.

El Salvadors beslut att anta Bitcoin kan få betydande konsekvenser för en region som kämpar med hyperinflation, finanspolitisk press och ekonomisk osäkerhet. Även om flera andra latinamerikanska länder enligt uppgift överväger att adoptera Bitcoin, har ingen annan regering följt i El Salvadors ledning ännu.

Relaterat: Bank of America beskriver fyra potentiella fördelar med El Salvadors Bitcoin-strategi

Crypto blir en tillgångsklass på flera biljoner dollar

Även om kryptovalutor är kända för sin volatilitet, visar en längre sikt en stadigt ökande marknadsvärdering. År 2022 satte kryptovalutans marknadsvärde flera milstolpar, inklusive att korsa 1 biljoner dollar för första gången i början av januari. Det tog kryptomarknaden ungefär fyra månader att fördubblas till 2 biljoner dollar innan det kort översteg 3 biljoner dollar i början av november, enligt Coingeckos data.

Det tog kryptomarknaden ungefär fyra månader att fördubblas till 2 biljoner dollar innan det kort översteg 3 biljoner dollar i början av november, enligt Coingeckos data.

2022 dök krypto upp som en tillgångsklass på flera biljoner dollar som är för stor för att ignorera. Källa: CoinGecko

Cryptos framväxt som en tillgångsklass på flera biljoner dollar innebär att fler institutionella investerare planerar sitt inträde på marknaden. Befintliga kryptofokuserade investeringsförvaltare har också sett efterfrågan på sina produkter öka, med nettotillgångsflöden till digitala tillgångsprodukter som överstiger 9,3 miljarder dollar för 2022, enligt CoinShares data.

Finansiella institutioner och andra företag gör också transaktioner med krypto i en högre takt, med Europa som växer fram som den största kryptoekonomin och Asien uppvisar också betydande tillväxt , enligt blockchain-analysföretaget Chainalysis.

Relaterat: Är institutionella investerare de viktigaste tysta partners för krypto?

Bitcoin ETF:er godkända

2017 års tjurmarknad kulminerade med lanseringen av Bitcoin-terminskontrakt av CBOE och CME, vilket gav institutionella investerare nya sätt att få exponering mot den digitala tillgången. Fyra år senare kan investerare nu köpa och hålla Bitcoin genom olika börshandlade fonder, eller ETF:er.

Under det första kvartalet såg Kanada debuten av två fonder – Purpose Bitcoin ETF och Evolve Bitcoin ETF – som ger direkt fysisk exponering mot den digitala tillgången.

Debuterna var en rungande framgång, där Purpose Bitcoin-fonden samlade över 1,3 miljarder dollar i tillgångar på mindre än två månader. Snabbspolning framåt till slutet av året lanserade Fidelity Canada en spot Bitcoin ETF som förväntas ta fler investerare till den digitala tillgångsmarknaden.

Tillsynsmyndigheter i USA har varit mycket mindre progressiva i sin inställning till digitala tillgångar. Medan Securities and Exchange Commission vägrade att ge grönt ljus för en spot Bitcoin ETF 2022, godkände tillsynsmyndigheter två terminslänkade Bitcoin-produkter som många i branschen tog som en viktig milstolpe.

ProShares Bitcoin Strategy ETF blev den första USA-godkända BTC-fonden i oktober. Kort därefter kom Valkyrie Bitcoin Strategy ETF ut på marknaden. Sedan, i november, lanserade VanEck sin egen Bitcoin Strategy ETF i USA.

Relaterat: Varför nu? SEC tog åtta år att auktorisera en Bitcoin ETF i USA

Riskkapital anländer

Den kanske mest hausse indikatorn av alla för krypto 2022 var flodvågen av riskkapital som översvämmade marknaden. Dussintals krypto-enhörningar kröntes i år när uppstartsvärderingarna skjutit i höjden över 1 miljard dollar.

Amber Group , Bitso , Blockchain.com Blockstream , BlockFi , CoinList , CoinSwitch Kuber , ConsenSys , Figure Technologies , Fireblocks , OpenSea, 2TM och andra gick alla med i denna exklusiva lista tack vare mycket framgångsrika privata finansieringsronder.

Under de första tio månaderna av 2022 hade riskkapital finansierat krypto- och blockchain-fokuserade startups till ett belopp av 17 miljarder dollar, mer än tre gånger beloppet 2020, enligt data från PitchDeck.

Relaterat: Enhörningar i krypto: En växande flock av kryptoföretag på miljarddollar

Ankomsten av riskkapital betyder att smarta pengar har identifierat krypto och blockchain som viktiga tillväxtteman. Naturligtvis, om du är Jack Dorsey, är det inte nödvändigtvis bra:

Ändå är VC:er som spenderar på blockchain-startups, oavsett var vi befinner oss i marknadscykeln, ett tecken på att branschen håller på att mogna. Det är också en mild påminnelse till alla dem som överlevde ICO-mani om att deras första aning att investera i krypto förmodligen var korrekt. När allt kommer omkring, slog du Silicon Valley till fullo.

Subscribe US Now