Kryptoinvesterare satsar 1,1 miljoner dollar på Guesser Prediction Market Startup i Historic Fundraise

admin

Guesser, ett användarvänligt gränssnitt byggt ovanpå Augurs (REP) decentraliserade orakel- och förutsägelsemarknadsprotokoll, har säkrat $1,1 miljoner i startfinansiering från flera kryptovänliga riskkapitalfonder.

För Guesser, vars team arbetar från den spanska huvudstaden Madrid, ger kapitaltillskottet dem “möjligheten att bygga ett toppteam av högt drivna människor, definiera marknadsfördelningen, samt fungera som en leverantör av hög likviditet på vissa marknader , “medgrundare och vd José Garay uppgav på torsdagen i Guessers blogginlägg.

Guesser använde också finansieringsmeddelandet för att avslöja att de ökar sitt utbud från en till fyra “Veckans insats”-kategorier: krypto, finans, politik och allmänna nyheter. Alla fyra kommer att njuta av “extra likviditet från företaget”, tillade Garay.

Även om Augur kan vara för komplicerat och tidskrävande för den genomsnittliga användaren, bygger vi ett användarvänligt gränssnitt som abstraherar bort komplexiteten hos kryptovalutor och gör investeringar på förutsägande marknader lika engagerande och friktionsfria som att investera i mynt eller aktier.” – Garay

Som tillkännagavs i Guessers blogginlägg på torsdagen var det totalt tre fonder inblandade i seedrundan på 1,1 miljoner dollar. Samledde höjningen var Version One – som tidigare har investerat i sådana som Coinbase, Blockstack (STX), Celo, CryptoKitties och Lolli – och Compound, en New York-baserad, teknikfokuserad fond som tidigare har stöttat många projekt hemma i kryptoindustrin inklusive Casa, Livepeer (LPT), CryptoKitties, Mattereum, Orchid och Kadena.

Genom att publicera ett blogginlägg för att utveckla varför Version 1 investerade i Guesser, påpekade grundaren Boris Wertz faktumet att “Guesser-teamet är baserat i Madrid och europeiska tillsynsmyndigheter är mycket mer välkomnande för nystartade kryptoföretag och vadslagning online.” en nyckelutmaning som hans riskkapitalbolag identifierade när han lärde sig om Augur mitt i förra året.

Guessers andra fröinvesterare var Boost VC, den San Mateo-baserade acceleratorn som grundades och leds av Adam Draper – son till den kända riskkapitalisten Tim Draper. Boost VC, erkänd som den första fonden för att stödja Bitcoin-ekosystemet, startade nyligen Tribe 12, det senaste av dess tre månader långa acceleratorprogram som Guesser är en del av.

Genom att lägga till ett aldrig tidigare sett element till Guessers 1,1 miljoner dollar seed-runda, var investeringen från Boost VC i själva verket denominerad i Dai (DAI), det US-dollarbundna stablecoin som är inneboende i den Ethereum-baserade Maker (MKR) smarta kontraktsplattformen.

Next Post

Få gratis pengar i GTA Online via Sprunk vs eCola-evenemanget

Förrän Rockstar Games tar en signal från den verkliga Cluckin’ Bell-restaurangen vet vi inte vilken av Sprunk och eCola som smakar bättre. Men det finns ett sätt att ta reda på vilken som har fler supportrar. Den vinnande drinken kommer att baseras på antalet medlemmar och drycker som konsumeras fram […]

Subscribe US Now