Rockstar Games rullar ut fix för bilradering av GTA Online-bugg

admin

En utvecklare på Rockstar Games verkar ha skrivit in Grand Theft Auto: San Andreas-fusket, “WHEELSONLYPLEASE”, av misstag och applicerat det på GTA Online eftersom fansen är arga efter att ha fått reda på att deras prissatta fordon i spelet har försvunnit – till synes evigt.

Tyvärr, trots åtgärden, är de saknade fordonen, ja, fortfarande borta.

Efter den senaste San Andreas Mercenaries-uppdateringen, som kom ut den 13 juni förra året, verkar felet rikta in sig på bilar slumpmässigt och förlora bilar för gott oavsett om fordonet har en försäkring eller inte.

Som ett resultat förstörs de och kastas till den digitala glömskans skrotupplag permanent.

Det är oklart om Rockstar kommer att utfärda en serveromfattande fix för alla försvunna bilar eller om offren kommer att behöva lämna in ett klagomål manuellt.

Under vanliga omständigheter i GTA Online kan spelare som köper sina åkningar från Los Santos Customs köpa försäkringar för en liten summa pengar i spelet. Fordon köpta från internet i spelet draperas automatiskt med ett skyddande försäkringslager. Det här senaste felet visar dock ingen respekt för dina bilars försäkrade status, tar hänsynslöst bort försäkringarna och lämnar fordonen försvarslösa.

Många besvikna spelare har rapporterat hjärtskärande förluster av sina prisvärda bilar, som MK2 Oppressor, som kommer med en prislapp på 8 miljoner GTA. Detta är en anmärkningsvärd summa, med tanke på att ett Shark Card, som ger en GTA Online-spelare GTA $10 miljoner dollar i spelet, kostar coola $99,99 (£59,99) i verkliga pengar. Andra rapporter om fordonsförsvinnanden inkluderar superbilen Kreiger och sportbilen Ruiner.

San Andreas Mercenaries-uppdateringen har ett annat trick i rockärmen också; den tar bort 195 bilar från de vanliga butikerna i spelet, även om en majoritet av dem fortfarande är tillgängliga via andra kanaler.

Det fanns också rapporter om ett annat fel som gjorde att fordon som lagrats i det köpbara Mobile Operations Center försvann, ett problem som Rockstar har åtgärdat med en bakgrundsuppdatering.

Rockstar Games är medvetna om det tidigare felet och har släppt en lösning, men vi är inte klara än.

Enligt Tez2 gäller korrigeringen endast “för den första personliga fordonsplatsen.”

GTA Online, efter att ha sett många DLC-uppdateringar sedan starten, gick nyligen igenom en av sina viktigaste uppdateringar. San Andreas Mercenaries-uppdateringen lade till en enorm mängd nytt innehåll och lockade många spelare. Uppdateringar medför dock alltid risker, och den här gången är det ett försäkringsfel som orsakar huvudvärk.

Konsekvenserna av denna bugg är något oroande med tanke på GTA Onlines intäktsgenereringsmodell, som tillåter spelare att konvertera verkliga pengar till pengar i spelet genom Shark Cards. Följaktligen kan spelare spendera betydande verkliga pengar på fordon i spelet, bara för att förlora dem för alltid på grund av felet.

Det är okänt vad som orsakade det här felet att dyka upp i GTA Online i första hand.

Under tiden gör Rockstar rätt sak och ber spelare som fallit offer för denna bugg att skicka in en rapport till Rockstar Games kundsupport, så att de kan få ordentlig kompensation.

Next Post

Topp 12 gratis JavaScript-resurser för avancerade användare

En presentation av de bästa 12 gratis e-böckerna om Javascript för avancerade användare Om du har en stark kunskap inom programmering och vill förbättra dina JavaScript-kunskaper eller om du vill ha en bra referensbok så är den här listan för dig. Vi har […]

Subscribe US Now