Rockstar sa just hejdå till Grand Theft Auto 5

admin

Rockstar Games har mjölkat Grand Theft Auto 5 för allt det kan efter att ha släppt spelet 2013 och porterat det till tre generationer av konsoler. Med mer än 169 miljoner sålda enheter (och fortfarande räknas) är det hög tid att Rockstar äntligen sa adjö till GTA 5 om så bara för att bana väg för GTA 6.

Rockstar Games satte en hög ribba för GTA 6 efter att ha sålt 169 miljoner exemplar av GTA 5 på 9 år.

[quicktake]

Rockstar sa just hejdå till Grand Theft Auto 5

Efter att ha skrivit ett tackbrev till de tusentals individer som är involverade i dess skapande, är GTA-fans övertygade om att detta är Rockstars sätt att ge GTA 5 en ordentlig utskick.

På ett sätt är det vettigt att Rockstar publicerar krediterna denna månad. GTA 5 släpptes för första gången den 17 september 2013. När vi närmar oss spelets nioårsjubileum kan du inte skylla på fansen för att tro att en GTA 6-avslöjande är nära förestående. Men detta är bara spekulationer vid det här laget. Det enda vi kan bekräfta om GTA 6 är att Rockstar jobbar på det.

När du tänker efter kan Rockstar släppa mer information om GTA 6 den 17:e när GTA 5 firar sin 9-årsdag.

Bortsett från officiella uttalanden, pratas det mycket om GTA 6 i spelgemenskapen. Senast spekulerar fansen att Rockstar använder GTA Online för att reta GTA 6 efter att en ny uppsättning tröjor verkar visa “unika” GTA-liknande platser. Å andra sidan bevisade ett annat fan just hur snabbt det går att hitta på GTA-information genom att fejka en karta.

Troligtvis är vi år ifrån en riktig GTA 6-avslöjande. Men vi skulle inte klaga precis om vi ser en kort teaser under de närmaste månaderna.

Next Post

Hur man börjar investera i kryptovalutor

Innan du investerar i kryptovaluta bör du sätta in lite pengar på ditt pensionskonto. Du kan överväga att investera i en pensionsfond först och sedan flytta till fonder eller aktier när du är redo. Här är några tips för att göra din första kryptovalutainvestering. Innan du investerar i kryptovalutor, sätt […]

Subscribe US Now