Hur kan du skapa webbklistermärken i WhatsApp?

admin

Chattar i WhatsApp kan förskönas och göras mer underhållande med klistermärken. Smartphone-appen har länge haft en funktion för att skapa egna motiv. De som föredrar att arbeta med musen kan också skapa klistermärken på WhatsApp Web i webbläsaren på sin PC.

Chattar i WhatsApp kan försköna och göras mer underhållande med klistermärken. Smartphone-appen har länge haft en funktion för att skapa egna motiv. De som föredrar att arbeta med musen kan också skapa klistermärken på WhatsApp Web i webbläsaren på sin PC.

Verktyget för att skapa klistermärken för WhatsApp var inte en del av funktionaliteten i webbläsarversionen under lång tid, men har nu skickats in i Messenger. GIGA förklarar hur du hittar alternativet och vad du bör tänka på när du skapar dina egna klistermärken i WhatsApp Web.

WhatsApp Web: Skapa dina egna klistermärken på datorn

Hur man hittar och använder "Sticker Maker" i WhatsApp Web:

Öppna WhatsApp i din webbläsare och logga in med ditt konto. Öppnar en chattkonversation där du vill infoga den nya dekalen. Tryck på gem-symbolen och sedan på den blå "sticker"-symbolen .
whatsapp webbklistermärke Utforskaren öppnas. Hitta bildfilen på din hårddisk som du vill använda för WhatsApp-klistermärket. Dekalgeneratorn öppnas. Redigera bilden efter dina önskemål. Du kan till exempel klippa bilden i storlek, rotera den, infoga ytterligare text, integrera ytterligare klistermärken eller inkludera smileys.
whatsapp-web-klistermärke-skapa Tryck sedan på det gröna och vita pappersplanet längst ner till höger för att skicka resultatet i chatten.

Den skapade bilden landar nu på din motsvarighet. Om du vill använda samma klistermärke flera gånger, högerklicka på posten i chatthistoriken. Du kan kopiera klistermärkebilden och klistra in den i en ny WhatsApp-chatt, till exempel. Alternativt infogar du bilden i ett bildbehandlingsprogram som Paint.NET och sparar den. I framtiden kan du snabbt skicka klistermärket igen via WhatsApp Web. I skrivbordsapparna ska klistermärkefunktionen skickas in omgående.

Överför klistermärken från WhatsApp Web till din mobiltelefon

Du kan också överföra dina klistermärken skapade i WhatsApp Web till appen på din smartphone och använda dem på din Android-enhet eller iPhone i framtiden:

Öppna helt enkelt chatten i WhatsApp på din mobiltelefon, där du tidigare skickade klistermärket med WhatsApp Web. Tryck på bilden en gång . Sedan väljer du " Lägg till i favoriter ". Dekalen kommer nu att läggas till din dekaluppsättning i WhatsApp .

Om du senare tar fram menyn för att skicka klistermärken i WhatsApp hittar du designen du har skapat här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ryssar gör transaktioner med 5 miljarder dollar i krypto varje år, säger Bank of Russia

Även om Ryssland har blivit en global ledare på kryptomarknaden, är Bank of Russia fortfarande skeptisk till Bitcoin.

Ryska folket är bland världens mest aktiva deltagare på kryptovalutamarknaden, enligt landets centralbank.

Den ryska centralbanken publicerade en ny recension om finansiell stabilitet den 25 november och pekade på landets växande roll på marknaden för 2,8 biljoner dollar.

Med hänvisning till uppskattningar som rapporterades av stora lokala banker i juli 2022, föreslog Bank of Russia att den ryska befolkningens totala årliga volymer av kryptotransaktioner uppgår till 350 miljarder rubel, eller 5 miljarder USD.

Det verkar vara oklart om Rysslands centralbank har konverterat dessa uppskattningar eftersom priset på Bitcoin ( BTC ) nästan har fördubblats sedan juli och stigit från cirka 30 000 USD till över 60 000 USD i november.

I rapporten noterade Bank of Russia också att Ryska federationen är bland de globala ledare när det gäller besök på Binance kryptovalutabörs. Enligt uppgifter från den digitala intelligens leverantör SimilarWeb, Ryssland utgör den näst största landet i form av den totala trafiken på Binance efter Turkiet.

Den ryska centralbanken noterade också att Ryssland är ett av världens största Bitcoin-gruvländer och rankar den tredje största nationen när det gäller hashhastighet enligt Cambridge Bitcoin Electricity Consumption Index i augusti 2022.

Trots att Ryssland erkände Rysslands ledande ställning på den globala kryptovalutamarknaden, beskrev Rysslands centralbank fortfarande stora risker förknippade med branschen, inklusive de som är förknippade med finansiell stabilitet, investerarskydd, penningtvätt, kriminell finansiering samt ESG-risker.

Centralbanken föreslog inga omedelbara åtgärder för att ta itu med dessa risker men sa att den noga skulle övervaka marknaden för att identifiera potentiella hot:

"Relationen mellan digitala valutor och finanssektorn är fortfarande begränsad för tillfället. Men den snabba tillväxten och det utbredda antagandet av digitala valutor skulle innebära högre risker både globalt och för den ryska finansmarknaden.”

Relaterat: Rysk kryptomarknad värd 500 miljarder dollar trots dålig reglering, säger exec

Rysslands centralbank har intagit en hård hållning när det gäller kryptovalutor, med guvernör Elvira Nabiullina som argumenterar för att ansvarsfulla regeringar inte bör driva på att använda krypto . Centralbanken är känd för att inte tillåta lokala banker att hantera krypto och främja användningen av sin egen digitala valuta istället. Detta ledde till en situation där ingen rysk kryptobörs skulle erbjuda sina tjänster lagligt idag.

Subscribe US Now