Chattar i WhatsApp kan försköna och göras mer underhållande med klistermärken. Smartphone-appen har länge haft en funktion för att skapa egna motiv. De som föredrar att arbeta med musen kan också skapa klistermärken på WhatsApp Web i webbläsaren på sin PC.

Verktyget för att skapa klistermärken för WhatsApp var inte en del av funktionaliteten i webbläsarversionen under lång tid, men har nu skickats in i Messenger. GIGA förklarar hur du hittar alternativet och vad du bör tänka på när du skapar dina egna klistermärken i WhatsApp Web.

WhatsApp Web: Skapa dina egna klistermärken på datorn

Hur man hittar och använder "Sticker Maker" i WhatsApp Web:

Öppna WhatsApp i din webbläsare och logga in med ditt konto. Öppnar en chattkonversation där du vill infoga den nya dekalen. Tryck på gem-symbolen och sedan på den blå "sticker"-symbolen .
whatsapp webbklistermärke Utforskaren öppnas. Hitta bildfilen på din hårddisk som du vill använda för WhatsApp-klistermärket. Dekalgeneratorn öppnas. Redigera bilden efter dina önskemål. Du kan till exempel klippa bilden i storlek, rotera den, infoga ytterligare text, integrera ytterligare klistermärken eller inkludera smileys.
whatsapp-web-klistermärke-skapa Tryck sedan på det gröna och vita pappersplanet längst ner till höger för att skicka resultatet i chatten.

Den skapade bilden landar nu på din motsvarighet. Om du vill använda samma klistermärke flera gånger, högerklicka på posten i chatthistoriken. Du kan kopiera klistermärkebilden och klistra in den i en ny WhatsApp-chatt, till exempel. Alternativt infogar du bilden i ett bildbehandlingsprogram som Paint.NET och sparar den. I framtiden kan du snabbt skicka klistermärket igen via WhatsApp Web. I skrivbordsapparna ska klistermärkefunktionen skickas in omgående.

Överför klistermärken från WhatsApp Web till din mobiltelefon

Du kan också överföra dina klistermärken skapade i WhatsApp Web till appen på din smartphone och använda dem på din Android-enhet eller iPhone i framtiden:

Öppna helt enkelt chatten i WhatsApp på din mobiltelefon, där du tidigare skickade klistermärket med WhatsApp Web. Tryck på bilden en gång . Sedan väljer du " Lägg till i favoriter ". Dekalen kommer nu att läggas till din dekaluppsättning i WhatsApp .

Om du senare tar fram menyn för att skicka klistermärken i WhatsApp hittar du designen du har skapat här.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *