Topp 6 trådlösa tangentbord med numerisk knappsats

admin

Ett tangentbord med ett numeriskt tangentbord kommer fram till bilden som du ofta måste hantera siffror och matematiska funktioner. Även om det är sant att de flesta … Läs mer

Posten De 6 bästa trådlösa tangentborden med numerisk knappsats publicerades först i TecnoTuto .

Ett tangentbord med ett numeriskt tangentbord kommer fram till bilden som du ofta måste hantera siffror och matematiska funktioner. Även om det är sant att de flesta new-age kompakta tangentbord gör att du kan få samma jobb gjort med sifferknapparna ovanpå, gör en dedikerad sifferknapp slipningen lite uthärdlig. Lägg till trådlös funktionalitet till den här inställningen och du har en bärbar enhet utan kablar.

Topp 6 trådlösa knappsatser

De flesta trådlösa tangentbord har dubbla trådlösa anslutningar i form av Bluetooth -parning och 2,4 GHz trådlös anslutning, vilket gör det enkelt att ansluta tangentbord till stationära och bärbara datorer. Den goda nyheten är att fullständiga numeriska tangentbord kan komma till nytta i ett antal situationer. Det finns också ett stort antal trådlösa gaming -tangentbord.

Läs vidare för att hitta våra rekommendationer för trådlösa tangentbord med ett numeriskt tangentbord. Men först,

1. Logitech MX -nycklar

Tech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard - Trådlöst grafit tangentbord
Tech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard – Trådlöst grafit tangentbord

 • Perfekt spårade nycklar: Sfäriska tangenter matchar formen på dina fingertoppar och ger tillfredsställande feedback vid varje beröring.
 • Komfort och stabilitet – Skriv självförtroende på ett tangentbord utformat för komfort, stabilitet och precision
 • Intelligent belysning: manuell närhetsdetektering och automatisk bakgrundsbelysning.
 • CROSS -COMPUTER flödeskontroll – Skriv till flera datorer i ett smidigt arbetsflöde
 • Multiapparat och flerfunktionssystem: kompatibelt med Windows-, macOS-, Linux-, iOS- och Android-system.

Logitech MX Keys är rätt för dig om du vill ha ett lågprofilt men ändå högpresterande tangentbord. Du får en elegant, smal look på bordet. Detta tangentbord levereras med membrantangenter.

De bakgrundsbelysta knapparna gör att du kan fortsätta skriva även i mörka eller svagt ljus utan problem.

Den har dubbla anslutningsmöjligheter. Förutom Bluetooth kan du också ansluta den via USB-A-dongeln som ingår i lådan. Batterilivslängden är ganska bra, med MX -nycklar som erbjuder i genomsnitt 10 dagars batteritid med bakgrundsbelysningen på.

Slutsatsen är att om du letar efter ett kontorsorienterat tangentbord och inte vill tömma dina fickor, bör detta passa dina behov bra.

2. Keychron K4 trådlöst mekaniskt tangentbord (version 2)

Keychron K2 Trådlöst Bluetooth / USB-mekaniskt tangentbord, kompakt 84 nycklar RGB LED-bakgrundsbelysning N-Key Rollover, aluminiumram för Mac Windows, Gateron Red Switch, version 2
Keychron K2 Trådlöst Bluetooth / USB-mekaniskt tangentbord, kompakt 84 nycklar RGB LED-bakgrundsbelysning N-Key Rollover, aluminiumram för Mac Windows, Gateron Red Switch, version 2

 • 75% layout (84 tangenter) RGB -bakgrundsbelyst kompakt mekaniskt Bluetooth -tangentbord. Det ultimata tangentfria tangentbordet som innehåller genvägar och piltangenter. Aluminiumram.
 • Anslut med upp till 3 enheter via Bluetooth 5.1 och växla mellan dem enkelt. Med ett Broadcom Bluetooth-chipset med hög tillförlitlighet och bred kompatibilitet är K2 bäst lämpad för hemmabruk, kontor och lätt spelande när du ansluter till din smartphone, bärbara dator och iPad. Det har också trådbundet läge med USB Type-C-anslutning.
 • Med en unik Mac -design har K2 alla nödvändiga Mac -funktionstangenter samtidigt som den är kompatibel med Windows. Ytterligare nycklar för Windows och Mac -operativsystem.
 • K2 kan hålla upp till 72 timmars skrivning, eller upp till 7 dagars normal användning (räkna 8 timmar per dag) med ett stort 4000 mAh batteri, vilket är ett av de största inom mekaniskt tangentbord. N-key rollover (NKRO) i trådlöst läge eller 6KRO i trådlöst läge.
 • Härlig RGB-bakgrundsbelysning med snygga nyckeltexter som hjälper dig att skriva i den decennier gamla miljön, du kan också välja ett annat statiskt färgbelysningsläge. Slitstark mekanisk switch från Gateron med en livslängd på 50 miljoner tangenttryckningar, vilket ger oöverträffad taktil respons på den linjära röda omkopplaren.

Keychron K4 skiljer sig från andra konventionella tangentbord med ett numeriskt tangentbord. Det är 96% mindre än konventionella tangentbord, vilket gör det lämpligt för små skrivbordsmiljöer. Det är ett mekaniskt tangentbord och du kan välja bland de tillgängliga Gateron -switcharna. De med röda omkopplare är tysta, vilket gör dem perfekta för att skriva utan större störningar.

K4 V2 är ett trådlöst tangentbord i sin kärna och stöder Bluetooth -anslutning. Det är ett av få trådlösa tangentbord som fungerar med Apple MacBooks ur lådan. Det behövs inga speciella inställningar, och det är en stor fördel. Samtidigt levererar företaget en flätad USB-C-kabel som du kan ansluta till tangentbordet om batteriet tar slut (eller laddas).

Bortsett från ovanstående innehåller detta trådlösa mekaniska tangentbord olika tillbehör som RGB-belysning och snabbbytbara tangenter som gör att du kan anpassa layouten på ditt tangentbord efter dina önskemål.

Tänk dock på att det kan ta lite tid att vänja sig vid den nya designen. Detta gäller särskilt om du är van vid ett vanligt tangentbord i full storlek.

3. Satechi Aluminium Bluetooth -tangentbord

SATECHI Aluminium Bluetooth trådlöst tangentbord med numeriskt tangentbord - Kompatibel med iMac Pro/iMac, Mac Mini, 2020/2019/2018 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air (US English, Space Grey)
SATECHI Aluminium Bluetooth trådlöst tangentbord med numeriskt tangentbord – Kompatibel med iMac Pro/iMac, Mac Mini, 2020/2019/2018 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air (US English, Space Grey)

 • UTÖKAT BLUETOOTH -TANGENTBORD – uppgradera ditt befintliga Mac -tangentbord till ett snyggt trådlöst tangentbord med fullt numeriskt tangentbord, Bluetooth -anslutning och lyhörda saxtangenter
 • 3 ENHETS TRÅDLÖS SYNKRONISERING – anslut upp till 3 Bluetooth -enheter samtidigt och använd Bluetooth -knapparna för att växla mellan din smartphone, surfplatta eller bärbara dator
 • INTUITIVA KNAPPAR – utrustade med praktiska genvägstangenter, speciellt utformade för Mac -enheter för att ändra applikationer, söka, ta skärmdumpar, kopiera / klistra in och mer
 • LADDBAR USB-C-PORT-innehåller en inbyggd, laddningsbar USB-C-port för lång batteritid på upp till 80 timmars oavbruten arbetstid mellan laddningar
 • KOMPATIBILITET – iMac Pro/iMac, 2019/2018 Mac Mini, 2020/2019/2018 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air, MacBook, 2019 iPad, 2020/2018 iPad Pro, iPhone 11 Pro Max/11 Pro

Om du på något sätt är missnöjd med den smala designen på Apple Magic -tangentbordet kan du titta på Satechis. Den har ett exteriör i aluminium som passar bra med den skiffergråa varianten av MacBook Air och MacBook Pro. Samtidigt har den ett diskret utseende och erbjuder en bekväm skrivupplevelse.

Detta tangentbord är utformat för Mac -användare och du hittar liknande genvägar. Precis som Magic-tangentbordet är tangenterna lågprofilerade. För att lägga till fler, är nycklarna infällda och håller fingrarna på plats när du skriver. Detta är en liten designändring, men den är användbar i längden.

Den kan ansluta till tre enheter via Bluetooth och har dedikerade knappar för att växla mellan anslutna enheter. Att växla mellan enheter är dock kanske inte så smidigt som du kan förvänta dig.

Batteritiden är anständigt för priset. Du får cirka 80 timmars batteritid på en enda laddning. Och precis som sin tidigare motsvarighet kommer den också med en USB-C-port för laddning.

4. Razer Pro Type

Razer Pro Type Ergonomiskt trådlöst professionellt tangentbord för tillräcklig kontorsproduktivitet, trådlöst USB för PC / Mac, Bluetooth, upp till 4 enheter samtidigt, QWERTY, US Layout
Razer Pro Type Ergonomiskt trådlöst professionellt tangentbord för tillräcklig kontorsproduktivitet, trådlöst USB för PC / Mac, Bluetooth, upp till 4 enheter samtidigt, QWERTY, US Layout

 • Razer Orange mekaniska omkopplare: Njut av lyhörd, taktil skrivning med tangenter som kräver mindre tryck när du trycker på dem och ger mindre ljud, så att du inte stör andra medan de fungerar
 • Ergonomisk design med mjuk touch: Detta minimalistiska och smala tangentbord är extremt bekvämt att använda och har tangenter med en mjuk, fingeravtrycksbeständig beläggning; för en premium, vadderad känsla som gör att du vill skriva
 • Fullt programmerbara tangenter med makroinspelning: Anpassa ditt tangentbord så att det passar den stil som passar dig bäst; Tilldela nycklar, spela in makron, tilldela sekundära funktioner och skapa personliga genvägar som hjälper dig att effektivisera din arbetsprocess
 • Bluetooth och trådlös anslutning för upp till 4 enheter: Koppla ihop tangentbordet med upp till 4 enheter och växla mellan stationär dator, bärbar dator, Android -surfplatta eller TV -skärm med ett enda klick, utan att ständigt behöva para och koppla ur
 • Vita LED -bakgrundsbelysta knappar: Justera ljusstyrkan på tangentbordets belysning så att du kan skriva och arbeta i alla situationer oavsett hur mörkt det är

Om du lägger timmar på att skriva, är Razer Pro Type den för dig. Den här är utformad för längre användning, allt tack vare sina tysta och bekväma nycklar. Nycklar är en skrivdröm. Liksom den föregående kan du växla mellan tre trådlösa enheter. Den goda nyheten är att den också är utrustad med en 2,4 GHz-anslutning för en upplevelse utan fördröjning.

Trots att det är ett fullt tangentbord har Pro Type en attraktiv design och ger några finesser från spelvärlden, till exempel bakgrundsbelysning. Belysningen är svag och inte lika stark som vissa speltangentbord, vilket gör den lämplig för kontorsbruk. Dessutom har du också möjlighet att inaktivera lamporna.

Till skillnad från Satechi och KeyChron -tangentbord har Razer Pro Type inte många anpassningsalternativ för macOS -användare, och det saknar dedikerad programvara.

Om du vill ha en bra skrivupplevelse och inte har något emot att spendera några dollar, är det här något för dig.

5. Logitech Craft

Erbjudanden

Logitech Craft trådlöst tangentbord, 2,4 GHz / Bluetooth, Creative Dial, flera enheter, automatiska bakgrundsbelysta tangenter, uppladdningsbar, PC / Mac / bärbar dator, spansk QWERTY-layout, svart

Logitech Craft trådlöst tangentbord, 2,4 GHz / Bluetooth, Creative Dial, flera enheter, automatiska bakgrundsbelysta tangenter, uppladdningsbar, PC / Mac / bärbar dator, spansk QWERTY-layout, svart

 • Kontrollen du behöver, vid rätt tidpunkt: Logitech Craft trådlöst tangentbord med jog-ratt ger en knapptryckning åt kontextuella funktioner
 • Full kreativ kontroll: Använd kronan för mer intuitiva kreativa processer, ändra ljusstyrkan i Photoshop, justera slagbredden i Illustrator
 • Knacka, knacka och snurra: Snabba åtkomst till bildmallar i PowerPoint och val av teckenstorlek och färgvärden i Word
 • Smart belysning: Logitech Craft -tangentbord med smart belysning, bakgrundsbelysta tangenter tänds när händerna upptäcks
 • Skriv med precision utan ansträngning: Premiumtangentbord för effektivitet, stabilitet och precision; kompatibel för både Mac och Windows

Om ditt primära mål är att vara produktiv på jobbet behöver du inte leta längre än Logitech Craft Wireless Keyboard. Detta är ett förstklassigt trådlöst tangentbord och har ett elegant och modernt utseende tack vare dess rundade kanter och lågprofiliga utseende. Funktionen som skiljer den från resten är kronan. Kronan är en liten metallknapp och urtavla i övre vänstra hörnet. Den här lilla vredet fungerar som en genväg till olika funktioner och applikationer och kan anpassas efter dina behov.

Det bästa är att Crowns funktioner är kompatibla med både Windows och macOS. Bortsett från det erbjuder Craft en bekväm skrivupplevelse. Nycklarna är känsliga och taktila. Och tja, knapparna är också bakgrundsbelysta.

Det säger sig självt att Logitech Craft också har dubbla anslutningar i form av Bluetooth och 2,4 GHz trådlös anslutning. Logitech hävdar att batteriet håller i ungefär en vecka med bakgrundsbelysningen på.

Även om det inte är perfekt. The Craft väger nästan 2 kilo och kan vara svårt att transportera regelbundet.

6. Logitech G915 Lightspeed

Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Trådlöst mekaniskt gamingtangentbord med lågprofil GL -Touch -tangenter, LIGHTSYNC RGB, ua Slim Design, 40 timmars batteritid, ES QWERTY -layout - Svart
Logitech G915 LIGHTSPEED TKL Trådlöst mekaniskt gamingtangentbord med lågprofil GL -Touch -tangenter, LIGHTSYNC RGB, ua Slim Design, 40 timmars batteritid, ES QWERTY -layout – Svart

 • Trådlös LIGHTSPEED-teknik: Denna professionella trådlösa lösning erbjuder supersnabb prestanda med en svarshastighet på 1 ms; Få en ren, kabelfri estetik
 • RGB LIGHTSYNC: RGB -belysning på tangentbordet synkroniseras med allt innehåll; Anpassa varje nyckel eller skapa anpassade animationer från ~ 16,8 miljoner färger med Logitech G HUB -programvara
 • Mekaniska omkopplare med låg profil: Hastigheten, precisionen och prestandan hos en mekanisk brytare med halv höjd; Det finns tre alternativ: GL Tactile, GL Linear eller GL med märkbart klick; Taktil GL -omkopplare ger en tydlig utbuktning vid aktiveringspunkten
 • Kompakt TKL -layout: En layout utan numerisk knappsats ger mer utrymme för musrörelser; Lagringsutrymme för USB -mottagaren på baksidan av tangentbordet för enkel bärbarhet
 • Premium AL-MG-konstruktion: G915 är vackert utformad och använder flyglegerad aluminiumlegering för att leverera en otroligt tunn, men ändå styv och hållbar design

Om du är en spelare och vill ha ett trådlöst tangentbord som du kan använda för ditt arbete och spel, är Logitech G915 Lightspeed -tangentbordet ett bra val. Återigen är detta ett förstklassigt spelmekaniskt tangentbord och det innehåller ett antal fina funktioner. Till exempel är den ergonomiskt utformad och har dedikerade makroomkopplare. Och det har ett förstklassigt utseende och är inte lika högt som andra kringutrustning för spel.

Använder interna GL -switchar. Tangenterna är taktila och avger en subtil dunk när de trycks in. Nycklarna är lågprofilerade (inte lika låga som knapparna på Apple Magic Keyboard) och har en kortare restid. Och detta banar väg för snabbare skrivning.

Förutom det betyder makrotangenterna på sidan att du kan anpassa knapparna efter dina spelkrav. Och den smarta placeringen till vänster innebär att du enkelt kan växla till den valda funktionen med ett enda tryck.

Efter 12 dagar är batteritiden anständig. Naturligtvis kommer det att hålla längre när lamporna är släckta. Ansluts via Bluetooth och trådlös USB -dongel.

Till numerisk knappsats eller inte till numerisk knappsats

Förutom logitech G915 Lightspeed ovan kan du även titta på det mekaniska tangentbordet Razer BlackWidow V3 Pro.Detta har den extra bonusen för ett handledsstöd, vilket kan översättas till långa spel- / skrivsessioner utan mycket obehag.

Razer BlackWidow V3 Pro - Premium trådlöst mekaniskt gamingtangentbord (tangentbord med Razer Yellow -switchar, RGB -kromatisk belysning) US Layout
Razer BlackWidow V3 Pro – Premium trådlöst mekaniskt gamingtangentbord (tangentbord med Razer Yellow -switchar, RGB -kromatisk belysning) US Layout

 • Razer HyperSpeed Wireless Technology: Välj den perfekta trådlösa prestandan för spel eller anslut upp till 3 enheter via Bluetooth och växla sömlöst mellan alternativen med bara en knapp. Inkluderar en avtagbar USB-C-kabel för laddning under användning.
 • Razer Yellow Mechanical Switches: Dessa switchar ger extremt smidig skrivning tack vare ljuddämpare som ytterligare reducerar dess tysta profil och kombineras med tangenter i full höjd för att inte äventyra skrivupplevelsen.
 • Clear Bezel Switch: Dess helt genomskinliga design visar den sanna ljusstyrkan som Razer Chroma RGB kan: från anpassningar av starkt ljus till större nedsänkning, tack vare dess dynamiska reaktion till mer än 150 ombordspel.
 • Multifunktions digital urtavla och 4 multimediaknappar: Ställ in dem för att pausa, spela, hoppa över och retuschera allt från ljusstyrka till volym – den ultimata bekvämligheten för dig att njuta av din underhållning.
 • Dubbla injektions -ABS -nycklar: Tack vare den dubbla formsprutningen för att säkerställa att etiketterna inte slits ut har nycklarna också extra tjocka väggar som tål konstant användning.

BlackWidow V3 Pro är ett speltangentbord i sin kärna. Den innehåller flera häftiga funktioner som anpassningsbar RGB -belysning, en dedikerad volymknapp, individuell tangentanpassning och omplacering av volymknappar.

Posten De 6 bästa trådlösa tangentborden med numerisk knappsats publicerades först i TecnoTuto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Topp 6 hybrid smartklockor med pulsmätare

Hybrid smartklockor är snygga och kombinerar några viktiga hälsofunktioner för att hålla reda på dina fysiska aktiviteter. Du behöver inte heller röra skärmen för att kontrollera ... Läs mer

Posten De 6 bästa hybridklockorna med pulsmätare publicerades först på TecnoTuto.

Subscribe US Now