Topp 6 hybrid smartklockor med pulsmätare

admin

Hybrid smartklockor är snygga och kombinerar några viktiga hälsofunktioner för att hålla reda på dina fysiska aktiviteter. Du behöver inte heller röra skärmen för att kontrollera … Läs mer

Posten De 6 bästa hybridklockorna med pulsmätare publicerades först på TecnoTuto.

Hybrid smartklockor är snygga och kombinerar några viktiga hälsofunktioner för att hålla reda på dina fysiska aktiviteter. Du behöver inte heller peka på skärmen för att kontrollera tiden. Lyckligtvis är dessa smarta klockor nu prisvärda, och de flesta av dessa hybridklockor spårar dina steg och övervakar din sömn. Men om du vill vidta ytterligare åtgärder är det dags att du får en hybrid smartwatch med en pulssensor.

Topp 6 hybrid smartklockor med pulsmätare

Liksom sina konventionella motsvarigheter kan du mäta dina slag per minut och få en allmän uppfattning om din hjärthälsa, oavsett om du försöker kontrollera dina stressnivåer (se Calm vs. Headspace) eller vill förbättra din nivåer. av fysiskt tillstånd. .

Så om du letar efter några bra hybridklockor med pulsklocka är dessa de bästa. Men först,

1. Withings ScanWatch

Withings ScanWatch - Hybrid Smart Watch med EKG, blodtrycksmätare och oximeter, 38 mm, vit färg + rem för unisex vuxen, silver, 18 mm
Withings ScanWatch – Hybrid Smart Watch med EKG, blodtrycksmätare och oximeter, 38 mm, vit färg + rem för unisex vuxen, silver, 18 mm

 • Elektrokardiogram: EKG -funktionen gör det möjligt att upptäcka förmaksflimmer, avgöra om hjärtpulsen är normal och övervaka om hjärtfrekvensen är hög eller låg på bara 30 sekunder
 • Pulsmetermätare för handleden – ger information om kliniskt korrekt (spo2) och on -demand -blodsyremättnad på bara 30 sekunder
 • Hjärtsökning: låter dig hålla koll på din puls och få aviseringar när din puls är atypisk, låg eller hög eller oregelbundna rytmer detekteras
 • Pulsmätning – Håller dig konstant övervakning av din puls medan du tränar och övervakar din puls dag och natt för att optimera hälsan
 • Upptäckt av andningsbesvär: upptäcker andningsproblem som uppstår under natten och identifierar tecken på sömnapné

Withings ScanWatch -klockan är den perfekta korsningen mellan en smart klocka och en klassisk analog klocka. Först och främst ser det elegant ut och ger en klassisk atmosfär. För det andra ger det en intressant blandning av intelligens, inklusive EKG och SpO2 -tracker av medicinsk kvalitet. Förutom den vanliga pulsen och stegövervakning, kommer denna hybrid smartwatch med automatisk aktivitetsspårning. Och batteritiden är planerad att vara cirka en månad.

Som nämnts ovan har den en klassisk design och den rostfria designen spelar en viktig roll för att framhäva utseendet. Alla detaljer som steg, meddelanden och andra hälsorelaterade detaljer visas via en liten skärm (13 mm diameter) högst upp.

Införandet av EKG av medicinsk kvalitet hjälper dig att hålla reda på din hjärthälsa eller sova bättre. Smarta klockor eller klockor med EKG kan identifiera AFib eller inte. Det är alltid lämpligt att besöka din läkare om du känner obehag när du andas eller upplever oregelbunden hjärtslag.

Withings ScanWatch är en värdig konkurrent om du inte vill ha en traditionell smartwatch och letar efter en hybrid.

2. Skagen Jorn Hybrid HR

Erbjudanden

SKAGEN Smartwatch HR Hybrid för män med silikonrem SKT3001, svart
SKAGEN Smartwatch HR Hybrid för män med silikonrem SKT3001, svart

 • SKAGEN modellklocka Hybrid HR SKT3001
 • Smartwatches Mode för män för män
 • 12 millimeter kalender Dag och datum Spänne

Skagen Jorn Hybrid HR är mer än din genomsnittliga hybrid smartwatch. Till skillnad från den föregående innehåller den en hel e-bläckskärm (det vill säga mer batteritid) packad i en traditionell klockbox. Och kombinationen ser attraktiv ut för både män och kvinnor. När det gäller smarta funktioner kan du visa aviseringar, spåra dina steg och fysiska aktiviteter, övervaka dina sömndata och mer. Dessutom kan du också styra musiken på din telefon via smartwatch -kontrollerna. Ganska bra för en hybridklocka, eller hur?

Eftersom Skagen är ett dotterbolag till Fossil driver Jorn Hybrid HR Fossils eget operativsystem.

Vad som är bra med Skagen Jorn Hybrid HR är att den har en 3 ATM vattentäthetsklassificering. Även om det inte är helt vattentätt kan det ibland ta emot stänk av vatten.

Den finns i två varianter: läder och mesh. Om du har tur kan du också fånga den med silikonremmen. Den senare är avbildad om du vill ha en hybrid smartwatch som kan fungera som din fitness tracker under dina gympass.

3. Garmin Vivomove 3s

Erbjudanden

Garmin vívomove 3S, Hybrid Smartwatch med dold skärm 39 mm, Ljusguld och Rosa
Garmin vívomove 3S, Hybrid Smartwatch med dold skärm 39 mm, Ljusguld och Rosa

 • Ställ in din hälsa dygnet runt med funktioner för blodets syremättnad, övervakning av kroppsenergi och spårning av andning, menstruationscykel, stress, sömn, hjärtfrekvens, hydrering och mer
 • Den ansluter till gps på din kompatibla smartphone för större precision vid utomhus- eller löpaktiviteter; innehåller ytterligare aktivitetsprofiler som yoga, styrka, konditionsträning och mer
 • Med förinstallerade sportappar kan du hålla reda på alla sätt du rör dig, inklusive promenader, löpning, simning, yoga med mera.
 • Håll kontakten med smarta aviseringar för inkommande samtal, meddelanden, kalendervarningar och mer

En annan snygg hybrid smartwatch som är värd att kolla in är Garmin Vivomove 3s. Vid första anblicken ser den ut som vilken traditionell analog klocka som helst. Den verkliga överraskningen är när du rör vid skärmen (eller höjer handleden). Det är då den digitala pekskärmen kommer in i bilden (bokstavligen). Det bästa är att övergången är sömlös och fungerar som en charm.

Liksom den föregående klockan kommer den med olika smarta funktioner som musikstyrning, stegspårning, inklusive antalet våningar du har klättrat. Du kan också övervaka ditt hjärtslag per minut, syremättnad. Precis som vissa konventionella smartklockor inkluderar Vivomove 3s också andningsövningar om dina stressnivåer är genom taket.

Förvånansvärt, för en Garmin-klocka, saknar den här inbyggd GPS. Så även om du ska springa eller vandra blir mätningarna inte korrekta. På den ljusa sidan kan du lita på GPS: n för den anslutna klockan.

4. Garmin Vivomove HR

Garmin Vívomove HR Premium Black med ljusbrunt läderrem
Garmin Vívomove HR Premium Black med ljusbrunt läderrem

 • Svart färg
 • Märke: garmin

Garmin Vivomove HR är föregångaren till Vivomove 3s och är en populär hybridklocka. Höjdpunkten på den här klockan är den försvinnande LED -displayen. Allt du behöver göra är att röra vid skärmen eller flytta handleden för att få fram skärmen, precis som dess tidigare efterträdare. Som en Garmin -klocka ser du en detaljerad analys av dina aktiviteter i följeslagarappen, och detta är ett stort plus. Även om det är en äldre klocka, kommer den med automatisk fitnessspårning och börjar spåra när den upptäcker 10 minuters kontinuerliga aktiviteter.

Du hittar de vanliga funktionerna som pulsmätning, stressövervakning och andningsövningar. Återigen kan du få en uppfattning om väntande aviseringar. Skärmen är dock lite liten för att se och läsa aviseringar.

Detta är dock en hållbar klocka som är lätt att sätta upp och para ihop. Det gör grundläggande spårning bra och flera användare har stött detta påstående.

Som en äldre enhet kan du hitta ganska bra rabatter eller prisfall under semestern.

5. Amazfit Neo Retro smart klocka

Erbjudanden

Amazfit Neo Smart Watch Smart Watch 28 dagars batteri 5 ATM -sensor Biologisk spårning Pulsmätning iOS och Android (svart)
Amazfit Neo Smart Watch Smart Watch 28 dagars batteri 5 ATM -sensor Biologisk spårning Pulsmätning iOS och Android (svart)

 • 1. Kontinuerlig pulsmätning och sömnövervakning: Amazfit Neo Smartwatch för Android kan spåra din puls 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Du kan också övervaka din sömn. När du har synkroniserat med appen kan du granska de olika stadierna och kvaliteten på din sömn.
 • 2. 1,2 ”alltid-på-display med retrodesign och bakgrundsbelysning som stiger för att vakna: Amazfit Neo smartwatch har en alltid på display i retrostil. Den är energieffektiv och låter dig se skärmen tydligt under starkt ljus. Med Raise to Wake -funktionen5 kan du väcka skärmen snabbt och naturligt genom att läsa tiden.
 • 3. Otrolig batteritid: Amazfit Neo Smartwatch -fitness har imponerande batteritid och energihanteringsfunktioner. Den kan också användas i upp till 28 dagar med vanlig användning och 37 dagar med grundläggande användning på en enda full laddning.
 • 4. 5 ATM -vattentäthet och 3 spårsläge: Amazfit Neo Smartwatch Sport har ett tåligt yttre skal och ett PUR -band som ger effektiv vattentätning upp till 50 meters djup. Löpning, promenader eller cykling, den robusta designen fungerar i tuffa miljöer.
 • 5. Meddelande om meddelanden och telefonsamtal: Amazfit Neo Smartwatch för män och kvinnor kan synkroniseras med textmeddelanden, e -postmeddelanden och meddelanden från olika populära applikationer på din smartphone. Såsom: samtalspåminnelser, väckarklocka, stillasittande påminnelser etc.

Om du vill att din hybrid smartwatch ska locka din andel av tittarnas blickar är det dags för dig att säga hej till Amazfit Neo. Det första som fångar dig är den klassiska retrodesignen. Den har inga analoga klockhänder. Istället har den ett digitalt urtavla som retro Casio -klockor från 90 -talet. För det andra är det en av de mest prisvärda hybridklockorna som finns och kostar mindre än $ 50.

Med tanke på att det är en prisvärd hybrid smartwatch kommer du säkert att förlora några funktioner. Och här är det i form av smarta funktioner. Du kan kontrollera aviseringar från tredje part och tredjepart. Eller så kan du sätta klockan i DND -läge, och det är det. Du kommer inte att kunna läsa aviseringarna på klockan eller styra musiken på din telefon.

Med detta sagt fungerar Neo som en effektiv fitness tracker. Förutom att övervaka ditt antal steg kan denna hybridklocka kontinuerligt spåra ditt hjärtslag under övningar. Dessutom håller den en poäng av dina aktiviteter och hjärthälsa för att göra det lättare för dig att se om du är tillräckligt aktiv. Med tanke på att de flesta av oss tillbringar mycket tid i våra stolar, är detta behovet av ögonblicket.

Neo har en vattentäthet på 5 ATM. Så till skillnad från Skagen Jorn Hybrid HR kan du använda den i dina simlektioner.

6. Fossil Hybrid HR

Erbjudanden

Fossil - Hybrid Smartwatch för män, svart, remmar.
Fossil – Hybrid Smartwatch för män, svart, remmar.

 • En enda batteriladdning varar mer än 2 veckor
 • Pulsmätning, pulsmätning, aktivitet och sömnspårning med detaljerad statistik
 • Ta emot och visa aviseringar och påminnelser från din smartphone, se kalender- och väderuppdateringar, styra musikuppspelning och mer
 • Hybriden HR smartwatch är kompatibel med iPhone och Android smartphones
 • I en Fossil Connected presentförpackning

Fossil Hybrid HR visar sig vara ett bra köp om din prioritet är klockans utseende snarare än pulsmätning. Fossil Hybrid HR är en total skönhet och ger den en elegant känsla. Precis som Skagen Jorn Hybrid HR smartwatch har den en e-bläckskärm. Det som är bra är att det förblir i bakgrunden och tillåter dig att snabbt få en snabb sammanfattning av dina aktivitetsnivåer.

Händerna hindrar inte verifieringen av meddelandena. Snabba bara med handleden för att se bakgrundsskärmen. Enkelt, eller hur? Eftersom det inte är en pekskärm använder klockan kronan och sidoknapparna för en specifik åtgärd.

E-ink-skärmen är mycket bredare än sin tidigare motsvarighet, vilket gör aviseringar lättare att läsa. Tänk dock på att skärmen inte är bakgrundsbelyst och att den har samma begränsning som vissa analoga klockor har med inställningarna för svagt ljus.

Den har den vanliga intelligensen som stegräkning, väderstatus, aviseringar, aktiva minuter, bland andra. Tänk dock på att skärmen inte är bakgrundsbelyst och att den har samma begränsning som vissa analoga klockor har med inställningarna för svagt ljus.

Slutsatsen är att om du vill ha en snygg klocka med grundläggande smarta funktioner, bör du välja Fossil Hybrid HR.

Det bästa av båda världar

En av de främsta fördelarna med hybrid smartwatches är batteritid. Till skillnad från smarta klockor behöver du inte ta av din klocka varje dag för att ladda den. Med hybridklockor kan du experimentera med olika typer och få en snygg och professionell klocka.

Posten De 6 bästa hybridklockorna med pulsmätare publicerades först på TecnoTuto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

8 bästa budgetmonitorer med VESA -fäste

Skärmarmar är bra för att spara utrymme på ditt skrivbord. Det bästa är att dessa fästen också lägger till en mängd olika rörelser för anslutna skärmar. Utan ... Läs mer

Posten De 8 bästa billiga bildskärmarna med VESA -fäste publicerades först i TecnoTuto .

Subscribe US Now