GTA Online: GTA+ prenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer i december

admin

Eftersom Los Santos Drug Wars-uppdateringen kommer till alla GTA Online-plattformar på tisdag, har Rockstar Games just delat med sig av de olika fördelarna med sitt valfria GTA+-abonnemang, endast tillgängligt på PlayStation 5 och Xbox Series X|S-konsolerna. Decemberförmånerna kretsar kring ny DLC som kommer på tisdag, samt julfestligheter med exklusiva kläder att låsa upp. För att kicka igång med Los Santos Drug Wars DLC har de helt nya uppdragen fler belöningar, det mobila labbet för Brickade 6×6 är gratis att hämta och produktionen av detta lab har ett produktionslyft. Tyvärr ger Rockstar Games inte bort ett nytt fordon gratis denna månad, förmodligen nästa månad. GTA+-prenumerationen kostar 5,99 €/månad, kan sägas upp när som helst och endast tillgänglig på nästa generations versioner av GTA Online.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder Rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

50 % bonus i nya First Dose-uppdrag

Under hela månaden belönar helt nya First Dose Story Missions 50 % bonus GTA$ & RP till alla som har en GTA+-prenumeration.

Gratis labb för MTL Brickade 6×6

När du har slutfört den första delen av de nya First Dose-uppdragen och skaffat labbutrustningen kommer du att kunna köpa surlabbet ombord på det helt nya MTL Brickade 6×6-fordonet gratis.

Acid Lab Production Boost

Så fort du har ditt syralab i ditt mobila labb får du en produktionsökning på 50 % av dina varor i december, givetvis förutsatt att du har ett aktivt abonnemang på GTA+.

Gratis VD Perks

Kunskaper och fordon från VD, VIP och Biker Club kan begäras gratis i interaktionsmenyn.

Julkläder att låsa upp

GTA+-medlemmar som loggar in på GTA Online under december månad kommer omedelbart att få en mängd olika julkläder för att få dem in i den festliga stämningen inför snöfallet som förväntas komma runt den 24 december.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Källa: Rockstar Games

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Operation Paper Trail fördubblar belöningarna som en del av GTA Online uppdateringen den 9 december

Alla ögon kan vara på den inkommande uppdateringen, Los Santos Drug Wars, men Rockstar Games ger fortfarande Grand Theft Auto Online-spelare massor av anledningar att hoppa in under helgen medan de väntar på att uppdateringen ska komma tisdagen den 13 december. Efter att ha fokuserat på Double Down-aktiviteter och korta […]

Subscribe US Now