Rockstar bekräftar The Last Dose-uppdatering för GTA Online

admin

Rockstar Games avslutar förra årets fan-favorit Los Santos Drug Wars expansion. The Last Dose är en kommande uppdatering av fem uppdrag som fungerar som en berättande avslutning på det här kapitlet av den mycket populära före detta GTA 5-utskottet.

Rockstar Games Los Santos Drug Wars-uppdatering för GTA Online fortsätter den linje av kvalitetsinnehåll som spelet har fått i flera år.

Rockstar bekräftar The Last Dose-uppdatering för GTA Online

Efter att ha tagit dig djupt in i en psykedelisk konspiration med stöd av Los Santos till synes skurkaktiga läkemedelsindustri, är det nu upp till dig och dina medbrottslingar att ta reda på exakt vad som händer.

Enligt det senaste Rockstar Newswire-inlägget kommer The Last Dose den 16 mars på alla plattformar.

Här är beskrivningen av The Last Dose:

Nå botten av kaninhålet i fem nya berättelseuppdrag som avslöjar den mystiska kopplingen mellan Los Santos illegala droghandel och läkemedelsindustrin, när Dr. Isiah Friedlander återvänder till striden för att skapa förödelse i denna sinnesböjande och förvrängda final.

Vi är spännande att se vad Rockstar mer har att erbjuda för GTA Online i år.

GTA Online fortsätter att få en konstant ström av uppdateringar och det verkar som att utvecklarna mer än gärna gör det. Tvärtemot vad många tror kommer GTA Online att fortsätta leva vidare under lång tid. Utvecklarna ser fortfarande fram emot framtiden för GTA Online, med en annan stor uppdatering som kommer senare i år.

Fans väntar för närvarande på fler GTA 6-nyheter, som förmodligen får DLC:er baserade på klippt innehåll för att möta Rockstars interna tidiga 2025-deadline.

Next Post

50 Cent tipsar om Rockstar Games-samarbete

Eminem, Dr Dre och 50 Cent är synonyma med hiphopkultur. Två av dem har också kopplats till Grand Theft Auto. Dr Dre gick med i Grand Theft Auto Online för två år sedan för att spela sig själv i The Cayo Perico Heist och The Contract. Fiddys koppling till GTA […]

Subscribe US Now