LS Car Meet ryktebonusar i GTA Online den här veckan

Mark Brown

Bege dig ner till den underjordiska bilträffen i Blaine County för veckans rubrik Grand Theft Auto Online-bonusar – som sagt, du kanske inte stannar kvar för länge efter att du hört om vilka andra bonusar som erbjuds.

Den här veckan i GTA Online betalar alla LS Car Meet-tävlingar ut dubbelt LS Car Meet-rep, vilket betyder att Street Race Series, Pursuit Series och Sprints kommer att skynda dig på vägen till berömmelse och rykte dubbelt så snabbt. Detta gäller även ryktebelöningen för att ha din bil klonad och köpt på PlayStation 5 och Xbox Series X|S.

LS Car Meet ryktebonusar i GTA Online den här veckan

För några högre insatser kan spelare hoppa över till Survival Series, där överlevande vågor av inträngande fiender kommer att belöna dig med 2x de vanliga GTA$- och RP-utbetalningarna. Du kan också träffa din gamla vän Lamar för hans kontaktuppdrag, vilket matchar den tidigare bonusen.

Det största dragplåstret för de vinstinriktade bland er kommer dock troligen att vara utbetalningshöjningen på Gunrunning Sell Missions och Special Cargo Sell Missions, som som standard är bland de mest lukrativa och odlingsbara aktiviteterna i spelet. Du kommer att göra några seriösa GTA$ med dessa uppdrag den här veckan om du är flitig.

Att bara logga in på GTA Online den här veckan ger dig All White Square Shades gratis. På tal om gratis, The Grotti Itali GTO är veckans Prize Ride-fordon, medan Declasse Stallion, Pfister Growler och Bravado Buffalo S väntar på testbanan på att spelarna ska ta dem på en runda. Annis Savestra kan vinnas från Lucky Wheel at the Diamond.

Veckans rabatter inkluderar en prissänkning på 30 % på alla exklusiva lägenheter, medan alla Carbines och Assault Rifles och deras uppgraderingar är halva priset. Andra rabatter inkluderar Vapid Dominator GTT med 30 % rabatt, Vulcar Warrener HKR med 30 % rabatt, Annis Remus med 30 % rabatt, Pfister Growler med 30 % rabatt, Dinka Jester RR med 40 % rabatt och Declasse Impaler för 30% rabatt.

Rockstar Games påminner också alla fans om att en fysisk version av GTA 5 Expanded and Enhanced på PlayStation 5 och Xbox Series X|S kommer att lanseras den 12 april, ifall du inte har hämtat spelet digitalt än.

Next Post

80 % av Spring framework-nedladdningarna är exploateringsbara versioner

Data från Sonatype tyder på att 80 procent av de veckovisa Spring framework-nedladdningarna fortfarande är exploateringsbara versioner. Spring är ett mycket populärt ramverk – ofta rankat bland de tre mest använda Java-ramverken. Det var därför Java-utvecklargemenskapen skakades när en sårbarhet vid namn Spring4Shell (CVE-2022-22965) läcktes av en säkerhetsforskare inför en […]

Subscribe US Now