Sociala handelsplattformar

aliintizar71

Social handel är en metod där investerare kopierar handelsbeteendet hos experthandlare eller kamrater. Det primära målet med social handel är att efterlikna investeringsstrategin för dessa experter eller kamrater. Olika webbplatser låter dig följa eller spegla en kamrats handelsstil. På så sätt kommer du att kunna lära dig av deras misstag och framgångshistorier.

Copy trading

Copy trading i social handel innebär att följa en annan näringsidkares handlingar. Denna praxis är fördelaktig för nya handlare, eftersom den tillåter dem att följa stegen för mer erfarna handlare. Det tillåter också en gemenskap av handlare att dela idéer och hjälpa varandra att förbättra sina affärer. Kopieringshandel är dock inte möjlig utan hjälp av en mäklare. Det är viktigt att använda en reglerad mäklare så att dina fonder är säkra och att du har ett bra urval av tillgångar. Dessutom erbjuder en reglerad mäklare även kundsupport.

En studie av kopieringsmarknaden visade att 35 % av deltagarna valde att kopiera andra handlare. Majoriteten av dem kopierade den mest riskfyllda tillgången i Block 1. Detta visar att möjligheten att kopiera andra också ökar risktagandet. Informationen om andra handlares prestationer kan hjälpa följare att undvika att betala följande avgifter.

eToro

Om du är intresserad av social handel, vill du gå med i eToro sociala handelsplattform. Denna nya plattform låter dig interagera med andra som också handlar och få insikt i deras strategier. eToro-gränssnittet är lätt att använda och är strömlinjeformat. Den innehåller också en app, som gör det enkelt att hantera din portfölj när du är på språng. Och även om eToro är en relativt ny plattform, är den redan populär.

eToros CopyTrader-funktion låter dig kopiera affärerna från topphandlare. Du kan följa deras statistik och kopiera deras affärer, vilket kan hjälpa dig att förbättra din prestation. Denna funktion är gratis att använda och är ett utmärkt alternativ för nybörjarhandlare. En annan social handelssajt, Zulutrade, fokuserar på social handel och har samarbetat med många ledande mäklare.

Sirix

Sirix är en social handelsplattform som tillåter handel via ett socialt nätverk. Handlare från flera mäklare som använder Sirix-plattformen kan interagera med varandra och kopiera sina affärer. De är kända som Sirix-gemenskapen. Det är viktigt att notera att social handel på Sirix inte rekommenderas för nybörjare.

Denna handelsplattform integreras med MetaTrader4, en handelsplattform för stationär, mobil och webb. Plattformen finns på 18 olika språk. Beroende på dina önskemål kan du anpassa din instrumentpanel och plattformen. Du kan också välja att använda skräddarsydda konsolformat för enkel användning. Den har 128-bitars SSL-kryptering för att säkerställa säkerheten för din personliga information. För mer information gå igenom Bitcoin Buyer app och tjäna dagliga vinster.

Plattformen har ett användarvänligt gränssnitt som är packat med sofistikerade handelsverktyg. Den är webbaserad och utvecklad i HTML5, vilket gör den kompatibel med de flesta webbläsare. Det intuitiva användargränssnittet har allt en handlare skulle vilja ha, inklusive ett kartpaket och en lista över handelbara instrument. Du kan också se de andra handlarnas affärer i realtid med Sirix-trendindikatorn.

Stocktwits

StockTwits sociala handelsplattform är en gratistjänst som låter dig följa trendande aktier, kommunicera med andra användare och använda signalfunktioner. Nackdelen är att den inte ger aktiva handelsmöjligheter. Men det är gratis och tillgängligt online. Dess användarvänliga gränssnitt låter dig snabbt följa andra användares handlingar och trender.

Liksom Twitter erbjuder StockTwits realtidsdata och en värmekarta över trender. Den har en stor publik med över 3 miljoner registrerade användare. I likhet med Twitter tillåter StockTwits också användare att skicka korta informationsmeddelanden och söka efter information. Tjänsten förbjuder även spam och stötande beteende. Den prioriterar exakt information.

Även om StockTwits är en underhållande och upplysande social handelsplattform, är den också utsatt för fallgropar. Den stora mängden information på plattformen kan vara överväldigande, och det kan vara svårt att urskilja vem som är legitim och vem som inte är det. Som ett resultat är det viktigt att bygga din strategi långsamt, baserad på tillförlitlig information och åsikter. Som ett resultat är signal-brusförhållandet för StockTwits för lågt för att göra det till ett bra verktyg för aktiva handlare.

MQL5

Om du letar efter en social handelsplattform är MQL5 ett utmärkt val. Den låter dig kopiera och interagera med andra handlare, och den är ansluten till mäklarservrar, vilket gör det enkelt för dig att dela idéer med andra. Du kan till och med dela dina inlägg på sociala nätverk, som Facebook och Twitter.

Den sociala handelsplattformen MQL5 är gratis att använda och ansluter till populära handelsplattformar, som MetaTrader. Den erbjuder social handel och signalhandel, och är kompatibel med MetaTrader 4 och 5. Den låter dig också följa signaler från andra handlare mot en avgift. Avgifterna varierar, men kan variera från trettio till femhundra dollar. Den sociala handelsplattformen har också off-topic funktioner som en webbportal för handelsanalys och delning av värdkonton.

Social handel är en ömsesidigt fördelaktig handelsmetod där du kan interagera med andra investerare och handlare. Det låter dig följa resultatet för andra handlare genom att kopiera deras affärer. Det låter dig också övervaka handeln från handlare du följer i realtid.

 

Next Post

Hur man köper aktier: Steg-för-steg börshandel

För nybörjare kan aktiemarknaden verka som en skrämmande och komplex plats att börja. Men om du lär dig begreppen var du kan köpa aktier genom att använda bitsoft360app.com och hur du köper aktier, är det enkelt att göra det online. Låt oss ta en titt på de grundläggande stegen för […]
trade

Subscribe US Now