GTA 6: Gameplay-videor verkar ha läckt ut

admin

Ny info som har läckt ut på GTA 6

Det verkar som att olika GTA 6 Gameplay-videor har läckt ut. Faktum är att du läste rätt, en användare helt okänd för bataljonen på GTA Forum lade upp en länk till en zip-fil inklusive flera sekvenser av vad han påstår vara GTA 6. Enligt honom skulle han ha återhämtat sig via hacking, konversationer mellan utvecklare.

I dessa videor kan vi se olika intressanta saker, som en spelbar kvinnlig karaktär utöver en andra manlig karaktär, vilket stämmer överens med vad journalisten Jason Schreier sa i juli förra året. Men också slagsmål, ett rån av en närbutik eller till och med en avsevärd förbättring av bilarnas interiör i GTA VI, som rörelsen av pedalerna, möjligheten att justera rattens höjd och speglarnas position. Vi känner att den första personen kommer att vara väldigt intressant och involverad i nästa Grand Theft Auto, till skillnad från den i GTA 5. Om du föredrar tredjepersonsvyn kommer den naturligtvis alltid att finnas där som du kan se i de många videorna. När det gäller staden där GTA 6 kommer att spelas så är det Vice City, en stad som är starkt inspirerad av Miami.

Videor av GTA 6

Sammanlagt läckte leaker teapotuberhacker 90 videor, du kan ladda ner dem här för att se dem alla.

När kommer GTA 6 att släppas?

Undrar du när GTA 6 kommer att släppas? Det är inte för nu, i början av året, när Rockstar Games officiellt tillkännagav att de arbetade på nästa del av Grand Theft Auto-sagan, gjorde studion det klart att spelet för närvarande inte var redo att tillkännages. Det är oklart när de läckta videorna är ifrån, men det är klart att spelet fortfarande är långt ifrån färdigt och det är fortfarande långt från spelets release.

Den dåliga nyheten är att med denna dataläcka kommer Rockstar Games säkert att behöva officiellt tillkännage GTA 6, även om det inte är redo att vara det, och det kommer förmodligen att dröja två år innan det spelas. Vid tiden för GTA 5 tillkännagavs det också snabbt eftersom Rockstar Games precis blivit hackade och ville ta ledningen, som ett resultat tog det två år för spelet att komma till våra konsoler. Samma scenario kan mycket väl spelas upp igen idag.

Naturligtvis ska denna information tas med en nypa salt, även om den verkar extremt trovärdig. Dessutom ger läckaren oss en tid snart för andra avslöjanden om GTA VI.

Källa: IGN

Next Post

Hur man handlar med aktier och aktier

Du kan lära dig hur man handlar med aktier och aktier genom att läsa den här artikeln. Det finns många olika sätt att handla med aktier, från långsiktiga investeringar till spekulativ handel. Dina mål och risktolerans kommer att avgöra vilken strategi som är bäst för dig. Aktier är en mycket […]

Subscribe US Now