GTA Trilogy The Definitive Edition: Uppdateringar 1.04.5 är tillgängliga

admin

GTA 3, Vice City och San Andreas Remasters får alla buff-uppdateringar

Även om det snart kommer att vara ett år sedan remastererna av GTA 3, Vice City och San Andreas är tillgängliga, har Rockstar Games precis distribuerat uppdateringar 1.04.5 på de tre spelen i denna trilogi. Dessa nya uppdateringar syftar till att förbättra stabiliteten, utan att korrigera de många buggar som fortfarande finns. Det kommer att ha varit nödvändigt att vänta många månader för att få deras patchar, de senaste uppdateringarna är från början av året, i februari. Detta är utan tvekan ett försök att återställa bilden av Rockstar när vi närmar oss 20-årsjubileet av GTA Vice City, som kommer att fira sin 20-årsdag den 29 oktober. Dessutom, för att fira detta, är GTA Vice City The Definitive Edition nu tillgänglig i katalogen för PlayStation Plus Extra och Premium, Sonys Game Pass.

Vikterna för GTA Trilogy-uppdateringarna

Rockstar Games Launcher :GTA 3 : 4.23 GoGTA Vice City : 8.96 GoGTA San Andreas : 18.53 GoXbox (Series X|S et One) :GTA 3 : 420.28 MoGTA Vice City : 375.71 MoGTA San Andreas : 25TA Vice 04 San Andreas: 14.615 Go

Uppdateringarna är också tillgängliga på Nintendo Switch och Steam, men vi vet inte vikten av dem.

Patch-anteckningar

Vi kommer inte att behöva lita på Rockstar Games för att detaljera förbättringarna av dessa uppdateringar, studion har förblivit väldigt vag.

Stabilitetsförbättringar för alla tre titlarna på alla plattformar

Stöd Rockstar Games

Förhoppningsvis är dessa små patchuppdateringar idag en föregångare till fler patchar under de kommande månaderna, för att göra den här trilogin riktigt final.

Källa: Support Rockstar Games

Next Post

AI-revolutionen: Hur börjar småföretag att implementera AI?

När den tekniska världen går framåt med nya framsteg, så utvecklas och anpassar även affärsvärlden sig för att integrera dessa framsteg för att optimera sin verksamhet. Artificiell intelligens har funnits i ett par decennier, men först under de senaste åren har den utvecklats till en punkt […]

Subscribe US Now