Revolut – En recension av kryptovalutabörsen Revolut

aliintizar71

Revolut är en kryptovalutabörs som är tillgänglig i över ett dussin länder. Tjänsten tar ut samma provision för köp och försäljning av kryptovalutor. Användare kan använda sina e-pengar för att köpa kryptovalutor och sedan sätta en målväxelkurs. Tjänsten kan också ställas in för att köpa och sälja kryptovaluta automatiskt.

Revolut är en neobank

Revolut, en neobank som grundades 2015 av två ryssar med stor erfarenhet inom finanssektorn, tillhandahåller olika finansiella tjänster genom en applikation. Dess affärsmodell innebär att låna ut pengar till banker och andra institutioner för en räntenettomarginal, eller NIM. Revoluts räntenettomarginal var 3,35 % under 2019. Företaget tillhandahåller lån till sina användare för en mängd olika ändamål, allt från 500 pund till tjugofem tusen pund, med återbetalningstider på 12 till 60 månader. Räntan som tas ut beror på lånebeloppet och kundens kreditvärdighet.

Revolut har en mängd olika produkter som gör det enkelt för kunderna att hålla koll på sin ekonomi. Banken erbjuder affärs- och privatkonton samt en valutaväxlingstjänst. Dessutom tillhandahåller den betalkort och virtuella kort, räntebärande valv och provisionsfri aktiehandel. Dessutom har Revolut en mobilapp som låter kunder hantera sina konton var som helst.

Det är en kryptovalutabörs

Revolut, en kryptovalutabörs, har lanserat sina tjänster i Singapore, där regeringen överväger ytterligare regleringar. Den brittiska fintech-spelaren planerar att verka på ett ansvarsfullt sätt och hjälpa kunder att förstå riskerna med handel med kryptovalutor. Företaget har för avsikt att bygga ett nav för digitala tillgångar på Cypern och förbli en aktiv aktör i den brittiska valkretsen.

Du kan göra köp och sälja kryptovaluta från Revolut-appen. Tjänsten tillhandahåller dock inga tjänster för överföring eller konvertering av pengar. Därför bör du se till att du har lämpliga medel för att köpa eller sälja kryptovaluta.

Den tar ut samma provisionsavgift för att köpa och sälja kryptovalutor

Revolut är en ny fintech som lanserades 2015. Den påstår sig ha 16 miljoner användare och bearbetar över 150 miljoner transaktioner per månad. Även om det inte är en riktig bank, har den flera finansiella institutioner som stödjer den. Dess amerikanska bank är Metropolitan Commercial Bank of New York, medan dess filialer i Storbritannien och Australien ägs av Barclays och Lloyds.

Revolut använder Bitstamps kryptobörs för att tillhandahålla krypto till sina användare. För att beräkna priset på dessa kryptovalutor använder webbplatsen ett volymvägt genomsnittspris (VWAP), ett mått på senaste marknadspriser. Det gör att priserna inte snedvrids av kortvariga prissvängningar. För att kompensera för detta tillämpar Revolut en 2,5 % påslag på VWAP-priset och en 1,5 % påslag på premium Revolut-användare.

Den är tillgänglig i mer än ett dussin länder

Revolut erbjuder en mängd olika tjänster till sina kunder i flera länder. Till exempel låter dess konto i flera valutor användare överföra pengar mellan konton i 24 utländska valutor. Det erbjuder också överföringar inom kontot till nära medelkurser. Företaget har också en funktionsrik mobilapp som låter användare dela räkningar och göra överföringar. Det betjänar också cirka 500 000 företagskunder. Dess tjänster inkluderar snabba internationella penningöverföringar, företagskort, utgiftsrapporter och omedelbara betalningar.

Kunder i över ett dussin länder kan enkelt konvertera sin valuta till bitcoin med Revolut. Den här digitala banken är särskilt användbar för dem som reser mycket och spenderar mindre än PS1 000 i en enda transaktion. Dessutom kan Revolut-kunder göra vissa kontantuttag gratis. Den tar inte heller ut några månads- eller kvartalsavgifter och tar inte ut några valutaavgifter. För dem som inte har kunnat använda en traditionell bank kan detta nya betalningsalternativ vara ett bättre val för dig. Revolut erbjuder också en mängd olika premiumkonton.

Det är en pålitlig plattform för att lagra kryptovalutor

Revolut är en plattform för att lagra och konvertera kryptovalutor. Revolut gör att du kan växla fiat-pengar mot kryptovalutor, inklusive Bitcoin och Ethereum, samt Litecoin. Med Revolut kan du konvertera dina pengar på några sekunder.

Det finns dock några varningar du bör vara medveten om innan du använder Revolut för att köpa eller sälja kryptovalutor. En av dessa är avgifterna. Användare måste betala 2,5 % av växlingspriset, oavsett valuta eller typ av konto de använder. Om du överskrider din månadsgräns ökar avgiften till 6%. Som sådan är Revolut inte det billigaste alternativet för att köpa och lagra kryptovalutor. Besök URL nu för att börja handla utan risk.

En annan viktig punkt är att du inte kommer att kunna ta ut kryptovaluta från Revolut. Tjänsten tillåter inte sina användare att skapa individuella plånböcker. Dessutom har du ingen kontroll över vilken kryptovaluta du köper med Revolut. Dessutom finns det inget kompensationssystem för finansiella tjänster för Revolut, så du är inte skyddad.

 

Next Post

Saxo - En recension av Saxos handelsplattform

En av de viktigaste framgångsfaktorerna i handelsbranschen är mjukvarusäkerhet. Saxos säkerhetsåtgärder är bland de bästa i branschen. Detta gör det möjligt för kunderna att ha flexibilitet och kontroll över sina konton och investeringar. Saxos plattform tillhandahåller realtidsdata och rapporter. Tillgänglighet och pålitlighet är avgörande för framgången med saxo-handel Tillgänglighet och […]

Subscribe US Now