Ett måste för Mac: Den här appen kan lätt komma från Apple

admin

Skärmsläckare för Mac är faktiskt en anakronism, men fortfarande ganska populära. Apple själv har inte mycket att erbjuda, eftersom den bästa appen i detta avseende inte kommer från iPhone-tillverkaren. Nu fick Aerial en rejäl uppdatering.

Skärmsläckare för Mac är faktiskt en anakronism, men fortfarande ganska populära. Apple själv har inte mycket att erbjuda, eftersom den bästa appen i detta avseende inte kommer från iPhone-tillverkaren. Nu fick Aerial en rejäl uppdatering.

Apples urval av skärmsläckare som redan är installerade för Mac är ganska hanterbart och har inte nödvändigtvis varit "fräscht" på flera år. Men om du vill hålla din MacBook, iMac eller Mac mini estetiskt upptagen under rasterna, har du använt " Aerial" ganska länge – förmodligen den bästa skärmsläckaren för macOS .

Vi presenterar Aerial 3 för Mac: Bästa skärmsläckaren – gratis

Vad är det som gör Aerial så speciell? Appen tar tag i de fantastiska landskapsfilmerna som är uppenbara på Apple TV som skärmsläckare . Än idag är det faktiskt obegripligt varför Apple inte integrerar dem själv. Men det spelar ingen roll, eftersom det, som redan nämnts, finns en adekvat ersättning med Aerial. Viktigt att nämna: Appen är gratis och kan laddas ner från tillverkarna gratis (Länk: Aerial hemsida). Kort sagt: Ett måste för Mac-användare.

Under tiden är version 3 också en aktuell, större uppdatering med några detaljerade förbättringar. Först och främst: Aerial 3 innehåller nu alla skärmsläckarvideor från tvOS 15, till exempel utsikt över Grand Canyon och Patagonien, men också nya filmer från den tidigare Apple-uppdateringen från Skottland och Island. Så mycket för innehållet, men nu för de nya funktionerna:

Nytt avsnitt "Spelar nu" för ett enkelt urval av respektive videor. Nedladdade videor kan sparas var som helst, inklusive nätverkskörning. Dessa videor kan sedan användas av flera personer samtidigt. Fler alternativ för överlägg: Särskilt anmärkningsvärt är Apple Music och Spotify-spårvisningsstöd för låtar som spelas i bakgrunden. Nytt: Vertikala skärmar stöds.

Vad erbjuder macOS 12 aka Monterey? Apple avslöjar innovationerna:

Från macOS 10.12 Sierra och framåt

Om du vill använda Aerial 3 bör du använda minst en Mac med macOS 10.12 eller högre. Den enklaste typen av installation är förvisso via den medföljande appen som tillhandahålls (länk: flygwebbplats), men manuell installation via GitHub är också möjlig (länk: GitHub).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Billig luftrenare i testet - mina erfarenheter av Sharp UA-PE30E-WB

Särskilt i tider av hemmakontor och hemundervisning spenderas mycket tid hemma. För att säkerställa konsekvent frisk rumsluft förlitar sig många konsumenter på användningen av en luftrenare, såsom Sharp UA-PE30E-WB. GIGA-redaktören Oliver testade modellen och beskriver sina erfarenheter.

Subscribe US Now