GTA Online-uppdateringen för denna vecka lägger till The Cayo Perico Series och mer

admin

Rockstar Games gav Grand Theft Auto Online utan tvekan sin största uppdatering hittills med The Criminal Enterprises den 26 juli. Men det verkar som att Rockstar inte är klar än. Under dagarna som har följt har Rockstar konsekvent hittat sätt att förbättra GTA Online och göra det bättre. Nu gör den senaste GTA Online-uppdateringen flera ändringar i spelet samt förbättringar av några av de mer uppenbara problemen.

GTA Online är precis som gåvan som fortsätter att ge.

GTA Online-uppdateringen lägger till Cayo Perico-serien och mer

Här är en lista över allt som är nytt och bättre i GTA Online efter den tysta uppdateringen.

Ett nytt fordon, Declasse Draugur. Köpare kommer också att få en Grey Yeti Flat Cap gratis Lös in en Keinemusik Cayo Perico Tee gratis bara genom att logga in på GTA Online Complete Gunrunning, Nightclub Warehouse, MC och Special Cargo Sell Missions denna vecka för att få White Beat Off Bearbuds gratis Special Last och 2X lastutmatning för 50 % rabatt på $150 000 bonus om du slutför något Executive Office Source Cargo-uppdrag Nya fordon som visas i Simeons Showroom En cabriolet Declasse Tornado (Iron Silver) Vulcar Nebula Turbo (Matt Blå) Annis Remus (Classic Red) Enus Cognoscenti (Pearlescent Black) Benefactor Stirling GTA (Metallic Orange) Roundel (Simple Black) Nya fordon som visas i Luxury Autos Showroom: Overflod Autarch (Matt Green) Pegassi Torero XO (Matte Dark Blue) 30% rabatt på all ammunition och 50% av på alla Loungewear Solo-guldväggglitchen för Cayo Perico Heist har åtgärdats. Spelare kan inte längre klippa föremål genom golvet och huvudkontoret direkt för att ta dem direkt in i källaren. “Merging” fungerar inte längre för vissa spelare, men det kan fortfarande utnyttjas beroende på din teknik. Den primära metoden för att uppnå “gudsläge” i takvåningar har till största delen fixats

Det är svårt att klandra Rockstar Games för att de prioriterar GTA Online framför mer GTA 5 DLC men vi hoppas att GTA 6 inte drabbas av samma öde.

I andra GTA-nyheter hävdar en nyligen gjord läcka av GTA 6 att det kommande spelet med öppen värld kommer att ha enspelar-DLC:er samt innehåll efter lanseringen som körs parallellt med GTA Online.

SENASTE GTA NYHETER KLIPP

Next Post

Källkod för Rust-baserade malware-läckor på hackingforum

Källkoden för en skadlig programvara som stjäl information baserat på Rust har läckt ut på hackingforum. Säkerhetsanalytiker hävdar att skadlig programvara används aktivt i attacker och att den verkar ha en hög antivirusflykt. VirusTotal ger en upptäcktsgrad på cirka 22 procent. Utvecklaren säger sig ha utvecklat skadlig programvara på bara […]

Subscribe US Now