Red Dead Online: Bonusar och kampanjer för mars 2022

Mark Brown

Red Dead Online: SPECIAL Bounty Hunter-månad fram till 4 april

Särskild prisjägaremånad på Red Dead Online, och de till den 4 april nästa år. Bonusar och kampanjer kretsar i huvudsak kring detta, med särskilt fördubblade intäkter i klassiska prisjägareuppdrag och tredubblats för ökända.

Red Dead Online: Marsbonus

Tredubbla intäkter i prestigefyllda och legendariska prisjägareuppdrag

Under hela mars månad i Red Dead Online kan du njuta av tredubbla belöningar i RDO$ och XP genom att söka upp de olika ökända brottslingarna i Bounty Hunter Missions. Tillgänglig på alla bounty boards genom att ha rollexpansionen, Prestigious Bounty Hunter License. Legendary Bounty Missions erbjuder också tredubbla utbetalningar.

Tredubblade vinster i rubrikserien

Tjäna tredubbla RDO$ och XP i månadens utvalda serie i Red Dead Online. Detta är en rotation av konfrontationsaktivitet med andra människor, som Conquest-läge eller Rush on arms.

Dubbla intäkter i klassiska prisjägareuppdrag

Om du bara har den klassiska prisjägarelicensen, erbjuder alla de klassiska utforskningslägesuppdragen dubbla belöningar i RDO$ och XP till alla som upprätthåller lagen med sina sex skott.

Bonusar i Bounty Hunter Free Roam Events

Alla som slutför evenemanget i prisjägarens utforskningsläge, såsom Manhunt, eller In the Name of the Law kommer att få dubbla RDO$ samt roll-XP, plus 5 Capital erbjuds om du genomför en varje vecka denna månad.

månadsbonus

Slutför en serie av Bounty Hunter Daily Challenges för 3 Affiliate i rad, för att få 5 Gold Bar rabatt på den prestigefyllda Bounty Hunter Licensen. Om du redan har den här licensen får du 30 % rabatt på en post i rollen som är upplåst från ranking 21 av den senare.

Alla som spelar Red Dead Online före den 4 april och har Bounty Hunter-rollen kommer att få 150 Handgun Ammo, samt möjligheten att ändra sin utmärkelse gratis.

Fyll i en spelares pris och få en belöning för 50 % rabatt på en enda bandolier.

De som loggar in i spelet den här månaden kommer att få 5 speciella hästupplivare.

Veckobonus

1-7 mars: Slutför två prisjägare på andra spelares huvuden för att få 30 % rabatt på Bounty Hunter Cart. 8-14 mars: Slutför 5 Bounty Hunter-uppdrag för att få en skattkarta. Slutför 5 extra prisjägareuppdrag för att ta emot en andra skattkarta. 15-21 mars: Fyll i 5 legendariska skottpengar för att få fritt val av färgbyxor. 22-28 mars: Fyll i 5 ökända belöningar för att ta emot Hopeman-västen. 29 mars – 4 april: Slutför 15 av alla prisjägareuppdrag för att få 3 guldtackor.

Red Dead Online: Specialerbjudanden i mars

Bounty Hunter License

-33 %

15 lingots d’or
10 lingots d’or

Bretonhästar

-40 %

från 150 RDO$ från 950 RDO$ beroende på klänning
från 90 RDO$ på 570 RDO$ beroende på klänning

Andalusiska hästar

-40 %

från 150 RDO$ från 475 RDO$ beroende på klänning
från 90 RDO$ på 285 RDO$ beroende på klänning

Bollar

-50 %

30 RDO$
15 RDO$

Höghastighetsammunition och kastknivar

-50 %

Bounty Hunter Outfits

-40 %

Alla gevär och vapengravyrer

-30 %

Rockar

-30 %

Ammunitionsschema

-30 %

Dessutom är de olika drinkarna i salongerna gratis.

Återlämnande av KLÄDER i LIMITED EDITION

Cardozo-västen i Red Dead Online

Utvalda klädesplagg är tillbaka för köp på Wheeler, Rawson och Co. under en begränsad tid denna månad på Red Dead Online.

Hopeman-väst, 5 guldtackor Calhoun-stövlar, RDO$94,75 Spetsbyxor, RDO$42,75Cardozo-väst, 4 guldtackor

Whiskotto Player’s Bounty HUNTER Outfit

Den här månaden kan spelare i Red Dead Online ta föremål för att skapa en underbar prisjägaredräkt gratis, och det är tack vare Reddit-användaren Whiskotto som delade detta fantastiska set via subreddit r/RedDeadFashion. Samla Bellerose-hatt, skräddarsydd kappa, vanlig skjorta (endast manligt kön), västerländsk blus (endast kvinnligt kön), Richfield-väst, manschettklänningsbyxor, militära halvbensbyxor och kavalleristövlar, samt vissa färger för slipsen och läderhandskar.

Red Dead Online: Prime Gaming

Red Dead Online-spelare som kopplar sitt Rockstar Games Social Club-konto till Prime Gaming före den 5 april kommer att få 40 % rabatt på Semi-Auto Pistol och 30 % rabatt på ett Bounty Hunter-rollobjekt av etablerad eller framstående kvalitet efter eget val.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Vissa Google-anställda medger att de spelar in användarnas röster via sin assistent

Två Google India-arbetare har ifrågasatt teknikjättens trovärdighet, vilket hände för två år sedan med Siri, Apples röstassistent. Det var i tisdags när två företagsrepresentanter i en parlamentarisk kommission för informationsteknologi erkände att Google-arbetare lyssnar på inspelningar med konversationer mellan användare och Google-assistenten. Det var en öppen hemlighet att tekniken lyssnade […]

Subscribe US Now