GTA Online: Upptäck Career Builder, karriärredaktören och Karin S95 tillgängliga gratis

Mark Brown

GTA Online är NU TILLGÄNGLIGT att köpa på PS5 och Xbox Series X|s

Den helt nya versionen av GTA Online är nu tillgänglig för köp på PS5 och Xbox Series X|S digitalt, med fysiska versioner som kommer nästa månad. Priset på GTA Online på nästa generations konsoler är därför 20 €, men det har ett introduktionserbjudande på 10 € på Xbox, och till och med tillgängligt gratis på PS5. Detta lanseringserbjudande kommer att pågå till 14 juni, så skynda dig att dra nytta av det, observera att du behåller GTA Online-licensen långt över 3 månader om du fick den gratis på PlayStation. Spelet är också tillgängligt att ladda ner efter att du köpt det, perfekt om du har en dålig anslutning, spelet väger runt 87 GB och kommer att finnas tillgängligt den 15 mars vid midnatt beroende på din tidszon.

Ny gratis bil i GTA Online Next-Gen

Karin S95 som kommer att finnas tillgänglig gratis i GTA Online

Det kommer att vara möjligt att återställa vår säkerhetskopia med alla våra karaktärer från den gamla generationen av konsoler till den nya. Det kommer till och med att vara möjligt att överföra vår spara från en PS4 till en Xbox Series X|S och från en Xbox One till en PS5. Pengar köpta med Shark Cards, å andra sidan, kan endast överföras via PS4 till PS5 och Xbox One till Xbox Series X|S, men allt annat kan överföras utan krångel. oavsett om det är de intjänade pengarna, våra nivåer eller till och med våra fordon.

Dessutom erbjuder Rockstar Games en bonus till gamla och före detta spelare från den tidigare generationens konsoler. Vi kommer faktiskt att låta den helt nya Karin S95 konverteras och förbättras av experterna från Haos Special Work, en racingoutfit från Hao’s Special Work samt nya Chameleon-färger som kan appliceras på alla fordon.

Career Builder, karriärredaktören för GTA Online

Career Builder, karriärredaktören

Som meddelades förra veckan kommer versionen av GTA Online på senaste generationens konsoler att innehålla en karriärredaktör. Det här verktyget designades för att ge nykomlingar som är nya i spelet, såväl som alla som vill återställa sin karaktär och få en nystart, ett uppsving för att etablera sig i den kriminella undervärlden i södra San Andreas.

Med Career Builder, karriärredaktören, börjar du ditt äventyr i GTA Online med en kommersiell egendom, ett fordon och ett vapen, tillräckligt för att göra förbättringar, samt 4 miljoner GTA$.

Välj från ett urval av de hetaste kriminella karriärerna i GTA Online: White Collar, Arms Trafficking Expert, One Nightclub Boss eller Biker. Du kommer då att få den nätta summan av 4 000 000 GTA$ för att investera i viktig utrustning. Oavsett ditt val av karriär bland de fyra som erbjuds, kommer du att få kommersiell egendom och du kan genast ge dig ut på de många motsvarande uppdragen. Och naturligtvis kommer du att kunna expandera ditt imperium och börja nya karriärer allt eftersom du utvecklas. Det är mycket som Criminal Enterprise Starter Pack, men i en något lägre kostnadsversion.

När du har valt en karriär kan du använda ditt kuvert på 4 000 000 GTA för att köpa nödvändigheter för att komma igång, som fastigheter, fordon och vapen. Du kan välja den grundläggande formeln (en mycket enkel egenskap, plus ett vapen och ett fordon), eller så kan du investera i helt uppgraderade och anpassade kommersiella fastigheter, avancerade fordon och tillräckligt med vapen för att fylla ditt vapenlager.

Som en påminnelse kommer GTA Online, såväl som GTA 5, båda att finnas tillgängliga den 15 mars vid midnatt lokal tid på PS5 och Xbox Series X|S i digital version (nästa månad i boxversion) i nya förbättrade versioner. Med i synnerhet 4K, Ray Tracing, bättre vegetation, visningsavstånd eller ännu finare skuggor.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Dessa programmeringsspråk var mest efterfrågade 2021

Coding Dojo har släppt sin årliga översyn av de programmeringsspråkkunskaper som är mest eftertraktade från arbetsgivare. För sin forskning letar Coding Dojo igenom jobbannonswebbplatsen Indeed. Företaget tittar på vilka språk som förekommer mest i arbetsbeskrivningar och jämför deras förekomst med tidigare år för att identifiera trender som kan ge dig […]

Subscribe US Now