GTA Online: GTA+ medlemsförmåner, bonusar och kampanjer i augusti

admin

Från 26 juli till 31 augusti 2022

Rockstar Games har just avslöjat bonusarna, kampanjerna och fördelarna med sin valfria GTA+-prenumeration för sina medlemmar mellan 26 juli och 31 augusti 2022. Föga överraskande kretsar fördelarna kring The Criminal Enterprises DLC som kommer att finnas tillgänglig i morgon i GTA Online, medan det är så här ny extra belöningsturné. GTA+-medlemmar kommer att kunna hämta den helt nya Lampadati Corsita gratis, till skillnad från icke-medlemmar som kommer att behöva spendera GTA$ för att äga denna nya supersportbil. När det gäller bonusar kommer de att kunna dra nytta av fördelarna i de nya uppdragen och i vissa företag som kommer att ändras i morgon med uppdateringen The Criminal Enterprises. Som en påminnelse är GTA+ ett valfritt abonnemang som låter dig få ytterligare förmåner på Xbox Series X|S och PS5 för 5,99 €/månad.

500 000 GTA $ gratis

Som varje månad med GTA+-prenumerationen erbjuder rockstar Games pengar till sina medlemmar, 500 000 GTA $ kommer att krediteras ditt Maze Bank-konto. Denna pengabonus förnyas med varje ny fakturering av ditt abonnemang.

Fri bil: Lampadati Corsita

Den helt nya Lampadati Corsita, en supersportbil som kommer att finnas tillgänglig imorgon med uppdateringen av The Criminal Enterprises, kommer att vara tillgänglig gratis, liksom två exklusiva mönster för dem med GTA+-prenumerationen. Denna nya italienska bil kommer även att finnas att köpa vid lanseringen av GTA Online-uppdateringen för de som inte har prenumerationen.

För att hämta denna nya Lampadati Corsita gratis måste du göra anspråk på den på Legendary Motorsport-webbplatsen.

Bonusar för VD och Biker Organisationer

VD och Motorcycle Club-organisationer kommer att kunna ta del av gratis bonusar, förmågor och förmåner från denna kriminella undre värld under hela denna månad. Faktum är att de olika färdigheterna i interaktionsmenyn för dessa två organisationer kommer att vara gratis, inklusive de för skuggorganisation för att få dig att försvinna från kartan, eller till och med att få din nivå av forskning från polisen att försvinna.

Bonusar för import / export företag

En liten bonus är tillgänglig för GTA+-medlemmar i Import/Export-verksamheten, reparationskostnaderna för bilarna du stjäl kommer att erbjudas av huset, tillräckligt för att undvika att sluta med en reparation som kan nå mer än 20 000 GTA$, detta är vad som maximerar vinsten.

Gratis VD Garage

Om du precis har börjat med GTA Online, är en CEO Garage den perfekta platsen att förvara dina fordon, med 20 utrymmen, du har mycket att starta din bilsamling medan du njuter av en fantastisk utsikt över Los Santos. Dessutom är den kassaskåp som finns på VD:s kontor tillgänglig gratis, det är inte till stor nytta förutom att beundra lapparna som vi har på hans bankkonto.

VD Garage kräver ett VD-kontor, liksom valvet. Allt kan köpas på Dynasty 8 Executive-webbplatsen.

Bonusar för speciallasttrafik

Om du smugglar Special Cargo under de närmaste veckorna i GTA Online, kommer GTA+-medlemmar att ha en bättre chans att snubbla på Rare Cargo värd en hejdad mängd Silver. Håll utkik efter samtal från din sekreterare, där hon kommer att hålla dig informerad om möjligheten att utföra ett uppdrag för att hitta sällsynta varor. Allt du behöver göra är att återvända till din vd:s kontor för att starta detta uppdrag från din dator.

Gratis kläder och accessoarer

Olika exklusiva kläder och accessoarer finns tillgängliga för GTA+-medlemmar, du kan samla i din garderob följande föremål, Apricot Perseus Cap, Gold Beat Off Earphones och Apricot Perseus Track Pants.

Nya Secret Agent Missions Operation Paper Trail

50 % bonus i GTA$ och RP i Paper Trail-uppdrag

Att slutföra de nya hemliga agentuppdragen på uppdrag av IAA och ULP Agent ger dig en 50 % bonus i GTA$ & RP under hela månaden för dem med GTA+-prenumerationen

Detta är en serie utredningsuppdrag om en konspiration mellan familjen Duggan och skyhöga oljepriser.

Dessutom får du 15 % extra GTA$ när du köper ett Shark Card från konsolbutiker.

Källa: Rockstar Games

Next Post

Webbsökrobotar fångar upp onlineformulär

Webbsökrobotar upptäcks som avlyssnar onlineformulär redan innan användare trycker på knappen Skicka Ny forskning publicerad av akademiker från universitetet i Leuven, Radboud universitet och universitetet i Lausanne har avslöjat att användarnas e-postadresser filtreras till spårnings-, marknadsförings- och analysdomäner innan sådan information skickas och utan föregående […]

Subscribe US Now