YouTube beslutar att förbjuda annonser relaterade till politik, hasardspel eller alkohol på sin startsida

digitateam

Googles videoplattform har beslutat att förbjuda annonser relaterade till alkohol, hasardspel, politik och medicin i rubriken på tjänsten, som finns högst upp på dess sida.

Företagets talesperson uttalade att “Vi granskar regelbundet våra annonseringskrav för att säkerställa att de är i linje med både annonsörers och användares behov. Idag uppdaterar vi dessa krav för att begränsa vilka kategorier av annonser som är kvalificerade för att publiceras till YouTubes rubrikinventering . Vi tror att den här uppdateringen kommer att bygga vidare på de ändringar vi gjorde förra året i rubrikreservationsprocessen och leda till en bättre upplevelse för användarna.”

Det har också framkommit att en del innehåll som inte stödjer kandidater kan dyka upp, men kommer att granskas noggrant av plattformen. Det bör också noteras att utrymmet inte generiskt kommer att förbjuda reklam av denna typ, men kommer inte längre att hitta boende i rubriken, ett av de mest synliga områdena på YouTube och den mest framträdande Google-annonsplaceringen som är tillgänglig för annonsörer.

Företaget har redan ändrat sina annonseringspolicyer på sin supportsida. Den förklarar att hasardspelsrelaterat innehåll, inklusive hasardspel offline, politiska tillgångar och sådana som skildrar eller refererar till drog- eller alkoholrelaterat innehåll, inte får visas i toppannonser.

För mer information gå till YouTubes supportsida.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

Den amerikanska fondförvaltaren förklarar varför hans företag kortade Coinbase (COIN) aktier

Jim Chanos, president och grundare av Kynikos Associates, tror att Coinbase (COIN) aktier är mycket överprissatta. Som sådan har hans NYC-registrerade investeringsenhet beslutat att shorta dem, även om deras värde har minskat med 50 % sedan november. Ända sedan Coinbase blev den största kryptovalutabörsen som gick live på Nasdaq som […]

Subscribe US Now