Ska vi se Kuba i Grand Theft Auto 6?

admin

De senaste ryktena kring Grand Theft Auto 6 målar upp en lockande bild av vad som komma skall. Men även om det är allmänt känt att GTA 6 låter spelare gå genom de soldränkta gatorna i Vice City, Rockstar Games gnistrande rekreation av Miami, antyder viskningarna att nästa inträdes resa inte kommer att sluta där.

GTA 6:s inställning fortsätter att expandera baserat på allt vi fortsätter att höra om spelet. (Bild via Rockstar Games).

Spännande tips pekar på flera nya platser att utforska, och lovar vad som kan bli en spännande berättelse genom Kubas soldränkta landskap.

Insiderinformation från Tyler McVicker bekräftar de äldre ryktena om att GTA 6:s enspelarkampanj kommer att innehålla en tragisk Bonnie och Clyde-saga, en tidlös saga om kärlek och brott med huvudpersoner som enligt uppgift heter Jason och Lucia.

Intressant nog kan GTA 6:s historia också innehålla ett stort tidshopp.

Mellan ryktena om ett tidshopp i berättelsen, en episk berättelse om bankrån såväl som en övertygelse med den colombianska kartellen, allt utspelade mot Miami och Kubas livfulla bakgrund, är det inte konstigt att fansen längtar efter att prova. på GTA 6.

Något säger oss att GTA 6 kommer att nämna Michael de Santa eller till och med presentera honom i en cameo. (Bild via Rockstar Games).

Konceptet att besöka en annan miljö i ett Rockstar-spel är inte nytt. Rockstar gjorde tidigare detta med Red Dead Redemption 2, och tog spelare till Guarma. Senare dataminerade detaljer tyder alla på att Rockstar hade större planer för lokalen men detta gick orealiserat av en eller annan anledning. Det är oklart om Kuba kommer att vara en återkommande del av GTA 6-huvudkartan eller en engångsplats som staden North Yankton från GTA 5.

Tidigare tog Twitter-användaren @Matheusbr9895_ upp ämnet om samma skärgård i april. Enligt den sedan raderade tweeten kan GTA 6 innehålla Carcer City, den försenade och brottsdrabbade miljön för Rockstars kontroversiella Manhunt-spel. Nämnda stad, som är inspirerad av de mer brottsdrabbade delarna av Philadelphia, har nämnts flera gånger i äldre GTA-spel. GTA 5-huvudpersonen, Michael De Santa, hävdar till och med att han en gång rånade en bank i utkanten av Carcer City.

Slutligen nämner läckaren att GTA 6-kartan kommer att innehålla ett visst Havanna med en “drogkoja” i.

Kuba var miljön för det senaste Far Cry-spelet av Ubisoft. (Bild via Ubisoft).

Från Kuba till Vice City, Brasilien och till och med Colombia, en sak med GTA 6 är tydlig: det kommer att bli större och mer expansivt än något GTA-spel innan det.

Bara tiden får utvisa om vi får reda på GTA 6 senare i år eller inte. Just nu är Rockstar mitt i att expandera GTA Online med en ny massiv uppdatering.

Next Post

JavaScript-utmaning för gamla utvecklare

Att behärska modern JavaScript: omfamna tillväxt, övervinna utmaningar och bygga starka grunder Låt oss ta en stund att diskutera ditt förhållande till JavaScript innan vi går in i tekniska aspekter. Om du är något som jag har du jobbat med HTML under lång […]

Subscribe US Now