Deadline som meddelats av WhatsApp för att acceptera villkoren och användarvillkoren kommer

digitateam

Deadline för att acceptera de uppdaterade WhatsApp-villkoren och sekretesspolicyn närmar sig. Trots företagets initiala bestämda avsikter kommer WhatsApp inte omedelbart att begränsa kontona för de som inte har accepterat och kommer att bevilja en respitperiod till sina användare. De användare som fortsätter att inte acceptera dessa villkor kommer att möta restriktioner som kommer att bli allt strängare.

Som företaget förklarar, “Inget användarkonto kommer att raderas eller åtkomst till WhatsApp-funktioner kommer att tas bort den 15 maj på grund av den här uppdateringen.” Dessutom förklarar de också att den efter en obestämd tid planerar att begränsa funktionerna för användare som inte accepterar dessa sekretesspolicyer.

Det följer att de användare som inte har accepterat efter den 15 maj kommer att gå in i en respitperiod där applikationen kommer att visa dem meddelanden om att acceptera uppdateringen av dessa villkor. Efter ett tag kommer påminnelsen att bli bestående.

Företaget har två nivåer av begränsningar för sina användare. Den första av dem kommer att bestå av att du inte kan komma åt chattlistorna, men du kommer att kunna svara på samtal och videosamtal. Detta är en nivå av begränsningar där plattformen säkerställer att “om du har aviseringar aktiverade kan du trycka på dem för att läsa eller svara på meddelanden, samt för att returnera missade samtal eller videosamtal.” Den andra, i händelse av att användare bestämmer sig för att inte acceptera dess policy, ser företaget till att “Efter några veckors begränsad funktionalitet kommer du inte att kunna ta emot samtal eller aviseringar, och WhatsApp kommer att sluta skicka meddelanden och samtal till din telefon .”

Next Post

GTA Online: GTA+-prenumeration, VIP-prenumerationen för att låsa upp belöningar i spelet

GTA+-prenumeration för GTA Online Rockstar Games har precis meddelat inrättandet av ett VIP-abonnemang för GTA Online, GTA +, som låter dig låsa upp olika bonusar, kampanjer och fördelar, men även pengar och fordon gratis. Den här prenumerationen är endast för versionerna PS5 och Xbox Series X|S, och det kommer naturligtvis […]

Subscribe US Now