Los Santos Drug Wars-uppdateringen är tillgänglig nu i GTA Online

admin

Rockstar Games har officiellt lanserat Los Santos Drug War-expansion för Grand Theft Auto Online. Precis så har alla en annan anledning att dyka tillbaka djupt in i GTA Online.

Los Santos Drug Wars tillgänglig Gta OnlineLos Santos Drug Wars-uppdateringen gick live tisdagen den 13 december.

Los Santos Drug Wars-uppdateringen är tillgänglig nu i GTA Online

Den senaste GTA Online-uppdateringen, som är tillgänglig på alla plattformar, kommer att lägga till sex huvuduppdrag till GTA Online. Enligt Rockstar är detta allt utom öppningskapitlet för en ny berättelsebåge som kommer att släppas i portioner under de närmaste månaderna.

Till skillnad från The Criminal Enterprises, som låter dig köra operationer för FB, handlar det senaste om att bokstavligen vara på motsatsen till lagen. Ditt mål är att hjälpa Fooliganiz, en grupp “hårt festande nonkonformister” som leds av Dax. Du kommer att hjälpa de här killarna att bli Blaine Countys senaste knarkbaroner genom att hjälpa dem att sätta upp ett syralabb på baksidan av deras bepansrade husbil, Breaking Bad-stil.

Genom att delta i deras uppdrag kommer du att få dubbla valuta- och RP-belöningar fram till den 22 december. Men var försiktig, eftersom de inte är de enda som vill få ut en bit av den psykedeliska handeln. Många andra hodge podge-team av kommande brottslingar som Lost MC och fler kommer att försöka omintetgöra sina planer. Det är då upp till dig att se till att deras verksamhet har tillräckligt med lager hela tiden samt att göra en razzia i Humane Labs, bland annat.

Om det är någon tröst så har du Ron, Trevors gamla kompis från enspelarkampanjen i GTA 5, för att hålla dig sällskap.

Los Santos Drug Wars tillgänglig Gta OnlineGTA Online blev bara mycket mer snurrig tack vare Los Santos Drug Wars-uppdateringen.

När du är klar med hallucinogener av hög kvalitet kommer du att belönas för dina ansträngningar med två nya fordon, ett gäng extra uppdrag, samt Acid Lab-uppgraderingen för att tjäna extra pengar.

På tal om nya fordon, fem andra bilar anlände till GTA Online samt en del av uppdateringen tillsammans med hundratals nya klädesplagg. Slutligen har Rockstar gjort flera förbättringar av livskvaliteten utformade för att få dig att vilja spela GTA Online ännu mer.

Den senaste GTA Online-uppdateringen borde vara mer än tillräckligt för att hålla dig sysselsatt under semestern medan du väntar på att de efterföljande delarna av den senaste innehållsuppdateringen ska lanseras.

Los Santos Drug Wars tillgänglig Gta OnlineSom en hyllning till heist-utmaningen kan spelare hämta Declasse Tahoma Coupe Muscle-bilen från 16-18 december utan att betala någonting.

På tal om GTA Online, har örnögda observatörer påpekat hur Rockstar har använt det för att reta GTA 6. Mer sannolikt kommer den senaste uppdateringen och andra kommande också att ha liknande innehåll.

Next Post

Hur man använder endsWith-metoden i JavaScript

I den här korta handledningen ska vi se vad endsWith-metoden, introducerad i JavaScript ES6, är och hur den används med strängar i JavaScript. EndsWith-metoden används för att ta reda på om en sträng slutar med tecknet eller delsträngen du skickar som en parameter till metoden. EndsWith-metoden fungerar med alla typer […]

Subscribe US Now