Den som åker till Kaufland från och med idag kommer att få massor av presenter från marknaden och få mer än väntat. Detta gläder dock bara Apple-användare. De får upp till 15 euro gratis när de köper ett av de populära kontantkorten för iTunes och App Store – ett stort extra.

Uppdatering från den 6 januari 2022: Från dagens torsdag (6:e, 22:e januari) till den 12:e, 22:a januari, kommer det att finnas extra kredit igen när du köper de välkända Apple-förbetalda korten på Kaufland . Som vanligt förskjutna, tyvärr inte längre max 20 procent som i november förra året, utan bara max 15 procent. Om du vill ha 15 procent extra måste du ta det stora kortet. I detalj:

Kort med 25 euro kredit: 1,25 euro extra (5 procent) Kort med 50 euro kredit: 5 euro extra (10 procent) Kort med 100 euro kredit: 15 euro extra (15 procent)

Viktigt: Koden för den extra krediten finns på kvittot när du köper den, som sedan måste lösas in separat. Så ta väl hand om den och släng den inte lätt.

Originalartikel:

Under perioden 1 oktober till 7 oktober ger Kaufland köpare ett Apple kontantkort (App Store och iTunes) med ytterligare kredit. Användbar naturligtvis endast för ägare av en Apple-enhet (iPhone, iPad Mac, Apple Watch, Apple TV) eller om du vill ge Apple-användare en gåva. I motsats till handlingen på Lidl erbjuder Kaufland upp till 20 procent. Detta gäller dock bara det stora kortet med ett värde av 100 euro.

Apple förbetalda kort: Kaufland ger bort upp till 20 euro

Hela graderingen av bonusvärdena i översikten:

Köp av ett kort med 25 euro kredit: 2,50 euro extra (motsvarar 10 procent) Köp av ett kort med 50 euro kredit: 7,50 euro extra (motsvarar 15 procent) Köp av ett kort med 100 euro kredit: 20 euro extra (motsvarar till 20 euro) Procent)

Ergo: Köper du ett litet kort med 25 euro får du för närvarande mer hos Lidl (2,75 euro), med mellankortet är bonusen identisk och med 100 euro-kortet är det ytterligare 5 euro på toppen – Kaufland är då att föredra i varje fall.

Viktigt: Bonuskrediten bokas inte automatiskt, utan måste lösas in separat. Det finns en kod för detta på kvittot. Så kasta det inte i förtid, det är värt riktiga pengar.

Detta gör också Apple Music billigare:

Vad kan man köpa med den?

Du kan sedan använda krediten för att köpa appar i App Store och Mac App Store. Men den är inte bara avsedd för detta, den används även i iTunes Store, så musik och filmer kan köpas billigare. Extra tips: Månatliga prenumerationskostnader, till exempel för en iCloud-lagringsplan eller för Apple Music, kan också reduceras med Apples kreditkort kombinerat med bonussaldo. Endast e-böcker är undantagna. I Tyskland är de föremål för fasta bokpriser, men förbetalda kort med bonusar skulle olagligt upphäva denna princip. Därför är e-böcker undantagna från köp. Det som inte heller är möjligt: Köp hårdvara med den till ett reducerat pris i Apple Store.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *