Kaufland ger Apple-användare en gåva: Från och med idag finns det en stor extra

admin

Den som åker till Kaufland från och med idag kommer att få massor av presenter från marknaden och få mer än förväntat. Detta gläder dock bara Apple-användare. De får upp till 15 euro gratis när de köper ett av de populära kontantkorten för iTunes och App Store – ett stort extra.

Den som åker till Kaufland från och med idag kommer att få massor av presenter från marknaden och få mer än väntat. Detta gläder dock bara Apple-användare. De får upp till 15 euro gratis när de köper ett av de populära kontantkorten för iTunes och App Store – ett stort extra.

Uppdatering från den 6 januari 2022: Från dagens torsdag (6:e, 22:e januari) till den 12:e, 22:a januari, kommer det att finnas extra kredit igen när du köper de välkända Apple-förbetalda korten på Kaufland . Som vanligt förskjutna, tyvärr inte längre max 20 procent som i november förra året, utan bara max 15 procent. Om du vill ha 15 procent extra måste du ta det stora kortet. I detalj:

Kort med 25 euro kredit: 1,25 euro extra (5 procent) Kort med 50 euro kredit: 5 euro extra (10 procent) Kort med 100 euro kredit: 15 euro extra (15 procent)

Viktigt: Koden för den extra krediten finns på kvittot när du köper den, som sedan måste lösas in separat. Så ta väl hand om den och släng den inte lätt.

Originalartikel:

Under perioden 1 oktober till 7 oktober ger Kaufland köpare ett Apple kontantkort (App Store och iTunes) med ytterligare kredit. Användbar naturligtvis endast för ägare av en Apple-enhet (iPhone, iPad Mac, Apple Watch, Apple TV) eller om du vill ge Apple-användare en gåva. I motsats till handlingen på Lidl erbjuder Kaufland upp till 20 procent. Detta gäller dock bara det stora kortet med ett värde av 100 euro.

Apple förbetalda kort: Kaufland ger bort upp till 20 euro

Hela graderingen av bonusvärdena i översikten:

Köp av ett kort med 25 euro kredit: 2,50 euro extra (motsvarar 10 procent) Köp av ett kort med 50 euro kredit: 7,50 euro extra (motsvarar 15 procent) Köp av ett kort med 100 euro kredit: 20 euro extra (motsvarar till 20 euro) Procent)

Ergo: Köper du ett litet kort med 25 euro får du för närvarande mer hos Lidl (2,75 euro), med mellankortet är bonusen identisk och med 100 euro-kortet är det ytterligare 5 euro på toppen – Kaufland är då att föredra i varje fall.

Viktigt: Bonuskrediten bokas inte automatiskt, utan måste lösas in separat. Det finns en kod för detta på kvittot. Så kasta det inte i förtid, det är värt riktiga pengar.

Detta gör också Apple Music billigare:

Vad kan man köpa med den?

Du kan sedan använda krediten för att köpa appar i App Store och Mac App Store. Men den är inte bara avsedd för detta, den används även i iTunes Store, så musik och filmer kan köpas billigare. Extra tips: Månatliga prenumerationskostnader, till exempel för en iCloud-lagringsplan eller för Apple Music, kan också reduceras med Apples kreditkort kombinerat med bonussaldo. Endast e-böcker är undantagna. I Tyskland är de föremål för fasta bokpriser, men förbetalda kort med bonusar skulle olagligt upphäva denna princip. Därför är e-böcker undantagna från köp. Det som inte heller är möjligt: Köp hårdvara med den till ett reducerat pris i Apple Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Apples elbil: Du måste se dessa bilder

Apple Car är fortfarande bara tillgänglig i iPhone-tillverkarens utvecklingsstudior. Så vi kan inte göra ett riktigt intryck av det ännu. Konceptuella bilder blir å andra sidan snabbt futuristiska. Men inte dessa mönster. Vi har faktiskt inte sett Apples elbil så här tidigare, det är värt att ta en titt.

Subscribe US Now