Apples elbil: Du måste se dessa bilder

admin

Apple Car är fortfarande bara tillgänglig i iPhone-tillverkarens utvecklingsstudior. Så vi kan inte göra ett riktigt intryck av det ännu. Konceptuella bilder blir å andra sidan snabbt futuristiska. Men inte dessa mönster. Vi har faktiskt inte sett Apples elbil så här tidigare, det är värt att ta en titt.

Apple Car är fortfarande bara tillgänglig i iPhone-tillverkarens utvecklingsstudior. Så vi kan inte göra ett riktigt intryck av det ännu. Konceptuella bilder blir å andra sidan snabbt futuristiska. Men inte dessa mönster. Vi har faktiskt inte sett Apples elbil så här tidigare, det är värt att ta en titt.

Det kommer att dröja minst tre eller fyra år innan Apple presenterar sin interna elbil. Den amerikanska tillverkaren skulle förmodligen kunna visa oss sin idé om elektrisk mobilitet tidigast 2024. Tills dess får vi fördriva tiden med fantasifulla koncept. Men de går ofta över målet och är i slutändan allt annat än realistiska.

Apple Car inspirerad av riktiga bilar: koncept nära verkligheten

Så hur kunde du få en realistisk bild av Apple Car ? Det skulle vara användbart att orientera sig mot befintliga fordon inom fordonsindustrin. Så tyckte skaparna av den brittiska jämförelsesajten "LeaseFetcher". De plockade fram den digitala pennan, bläddrade i de senaste bilbroschyrerna och byggde sina egna koncept för Apples elbil.

Den första modellen är Hyundai Ioniq . För koreanerna ett viktigt fordon och namne till en komplett egen serie framtida elbilar. För konceptet "infekterade" artisterna designen med några "stänk" av Apples Magic Mouse. Söt? Nåväl, spottare ser nog ett förhållande till en tvål – allt är så fint och halt.

Nu börjar det bli sportigt, för om en Nissan GT-R och en iPhone 12 Pro slängs in i mixern kan en sådan enhet komma ur den. För oss var det mer framgångsrikt. Hur som helst: en elektrisk Nissan GT-R? Var är han egentligen? Den japanska kultsportbilen förtjänade faktiskt en sådan uppdatering.

Vi stannar i det sportiga klimatet. Nästa "organdonator" skulle vara Toyota Supra , som enligt designern får lite av iPod classic här. Verkligen? Vi kan inte se det just nu. Detta skadar dock inte konceptet. Tvärtom: vackra kurvor, smala "ögon" – ett snyggt utseende.

Honda E anses vara en av de mest innovativa e-bilarna, fungerar till och med som ett "rörligt uttag" för alla typer av enheter och har en unik instrumentbräda som består av högljudda displayer. Om detta fordon hade en varm natt med den ursprungliga iMac G3 , skulle denna "bebis" med ett genomskinligt galler komma ut.

Äntligen en koreansk "promenademix" – här möter Kia Soul EV iMac Pro . Den böjda och sluttande motorhuven kanske fortfarande är tilltalande, men resten? Saknar på något sätt elegans och sofistikering. Ändå: stadsjeepar är på modet och är fortfarande absoluta storsäljare. Det är mycket möjligt att Apple kommer att välja ett jämförbart organ.

En av förebilderna från den verkliga världen, den söta och innovativa Honda E:

Gränslös fantasi

Kort sagt: Apple Car kan fortfarande vara långt borta, men designen som visas här visar ganska väl hur ett sådant fordon skulle kunna passa in i den nuvarande gatubilden. Ur denna synvinkel verkar Apple som biltillverkare inte längre så orealistiskt. Handen på hjärtat: Vem hade trott för 20 år sedan att "datortillverkaren" Apple skulle tillverka telefoner och klockor idag? Okej, ingenting är omöjligt längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Bitcoin kan passera 30 000 $ i september, varnar handlare

Makrofaktorer kombineras för att göra fler och fler analytiker tydligt försiktiga över vart Bitcoin och altcoins är på väg 2022.

Bitcoin ( BTC ) tog likviditet till nya bottennivåer den 7 januari då 2022 fortsatte att leverera oinspirerande prisåtgärder.

BTC/USD 1-timmes ljusdiagram (bitstämpel). Källa: TradingView

Trader: BTC-priset bör stänga över 42 400 $

Data från Cointelegraph Markets Pro och TradingView visade att BTC/USD nådde sina lägsta nivåer sedan september över natten och nådde $40 938 på Bitstamp.

Paret hade initialt studsat till 42 000 $ men sedan förnyat sin nedstigning och överträffade golvet som sågs i decembers likvidationskaskad.

Bland handlare fokuserade diskussionen på att en liknande händelse inträffade, med mål som till och med inkluderade en krasch under septembers lägsta nivå på $30 000.

"Kan till och med gå lägre med en likvidationsveke, under septembers lägsta nivå", varnade den populära Twitter-handlaren Crypto Ed som en del av sin senaste prognos.

På nuvarande nivåer hotade Bitcoin därmed också att göra handlaren Anbessa besviken på dagliga tidsramar.

Makroodds var staplade mot både Bitcoin och krypto, hävdade kommentatorer, motvind som kom från – bland annat – händelser i Kazakstan, hem till uppskattningsvis 18 % av Bitcoin hashhastighet.

Efter mass internet avbrott över hela landet denna vecka, hash ränta beräkningar började visa en abrupt dopp på cirka 20 exahashes per sekund (EH / s) från det tidigare all-time toppar 192 EH / s - mana förra årets kinesiska gruvarbetare exodus .

"Pengatryckaren går inte BRRR"

När vi ser framåt förblev andra också dämpade på kryptomarknadsutsikterna tack vare makroekonomisk politik.

Relaterat: Bitcoin månatliga RSI lägsta sedan september 2020 i ny "översåld" signal

Bland dem var Arthur Hayes, tidigare VD för derivatbörsen BitMEX, som pekade på USA:s Federal Reserves planerade räntehöjningar och minskade tillgångsköp som försämrade lockelsen för innehavare av risktillgångar.

Enkla pengar, skrev han i ett färskt blogginlägg som släpptes, håller i princip på att torka ut.

"Med tanke på lagen om stora siffror, kommer ett enkelt återupptagande av den tidigare trenden i tillgångsköp inte att få penningmängdens tillväxt att plötsligt och kraftigt accelerera. Därför, även om riskfyllda tillgångar skulle glädjas - krypto inklusive - det bästa fallet är den tillgången köpen går långsamt högre mot sina tidigare rekordnivåer, sa han.

"Även om det händer, är det enda sättet som kryptomarknaderna skulle röra sig på om Fed offentligt öppnade kranarna och sedan fiat flödade in i krypto."

Det är fortfarande okänt när Fed kommer att höja räntorna, medan köpsänkningar redan har börjat.

Subscribe US Now