Hur man använder Robinhood i Storbritannien

aliintizar71

Om du bor i Storbritannien kanske du undrar hur du använder Robinhood för att handla aktier. Denna onlinemäklare regleras av de bästa finansiella myndigheterna och erbjuder 100 % provisionsfria affärer av aktier, optioner, ETF:er och kryptovaluta. Det finns dock några saker att tänka på innan du registrerar dig för ett konto hos detta företag. Dessutom tar den ut en avgift för uttag genom ACH, och du har inte möjligheten att handla analysverktyg.

Robinhood regleras av finansmyndigheter på toppnivå

Trots ett självskrivet uppdrag att förenkla ekonomi har företaget hamnat under eld för sin försumlighet. Till exempel, i januari 2018, misslyckades företaget med att korrekt övervaka teknik som tillhandahöll centrala mäklar- och återförsäljartjänster. Det plågades av en rad avbrott och kritiska systemfel. Den 2 och 3 mars 2020 gick dess webbplats och mobilapplikationer nere. Som ett resultat kunde många kunder inte komma åt sina konton under en extremt volatil period på marknaderna.

Kunder bör tänka på detta när de väljer mäklare. Även om Robinhood regleras av finansmyndigheter på toppnivå i Storbritannien, erbjuder plattformen inte fullservicemäkleri. Sökande måste öppna ett skrivbordskonto innan de kan använda Robinhoods tjänster. Dessutom måste de uppvisa bevis på sin identitet och adress när de öppnar ett konto hos företaget. Trots det är företaget ett säkert val för dem som vill handla aktier utan krångel med att hantera en mäklare som Profit Revolution

Det erbjuder 100 % provisionsfria aktier, optioner, ETF och kryptovalutaaffärer

Till skillnad från andra mäklarhus tar Robinhood inga återkommande avgifter eller provisioner för handel med aktier, optioner, ETF:er eller kryptovaluta. Du kan köpa och sälja utan provision eller minimikrav på saldo. Du måste betala en engångsavgift för FINRA-handelsaktivitet, men inga andra avgifter. Förutom provisionsfri handel accepterar Robinhood endast amerikanska banköverföringar.

Robinhood-appen låter dig se din portföljs värde, marginal och köpkraft i realtid. Den visar också aktieinformation över flera tidsramar, såväl som P/E-tal, nyhetsflöden och företagsprofiler. Du kan också skicka en beställning när som helst. När du har skickat din beställning kommer du att kunna se den på ditt konto när du vill.

Medan Robinhood är ett praktiskt val för nybörjare, kommer mer avancerade handlare att bli besvikna. Även om Robinhood erbjuder provisionsfri handel på fyra aktier, optioner, ETF:er och kryptovaluta, saknar den de sofistikerade verktyg som erfarna handlare behöver. Supportteamet är lyhört via e-post och agenter svarar vanligtvis inom en arbetsdag. Vissa användare har klagat på begränsade gratisresurser. Faktum är att flera tjänsteavbrott har rapporterats de senaste åren.

Det tar ut en avgift för ACH-uttag.

En nyligen föreskriven böter mot Robinhood för att ha vilseleda sina kunder om dess betalningsstrategi har resulterat i en ny avgift för ACH-uttag i Storbritannien. Robinhood siktar på att utöka sina tjänster över hela världen och arbetar redan mot detta mål. Företaget erbjuder ingen livechatttjänst, men det erbjuder pedagogiska texter och artiklar för att utbilda nya användare. Artiklarna är tydliga och logiskt organiserade och är till hjälp för dem som precis har börjat.

Uttag från Storbritannien är inte gratis, eftersom företaget tar ut en avgift på $25. Uttag genom ACH tar cirka 3 arbetsdagar. Uttag som görs genom Robinhood är begränsade till en gräns på 50 000 $ per dag. Förutom uttag kan användare också överföra aktier in och ut från sina konton. Inkommande lageröverföringar är gratis, medan utgående överföringar kostar $75.

Den saknar verktyg för handelsanalys

Även om Robinhood-handelsplattformen är ett populärt val bland investerare, är den inte utan problem. De största problemen inkluderar begränsad forskning och analysverktyg. Även om företagets blogg är informativ, tenderar den att fokusera på företagsnyheter och nya funktioner snarare än aktieanalys. Avsnittet “Människor köpte också” är lite begränsat, med endast ett fåtal artiklar som täcker ämnen som handelstrender och grunder.

Som med alla gratis handelsplattformar saknar Robinhood handelsplattform många viktiga funktioner. Även om du kan hitta nyheter, diagram, analytikerbetyg och strömmande Bloomberg TV, saknas det mer avancerade handelsverktyg. Dessutom erbjuder den inte en mängd anpassningsbara diagram och indikatorer. Även om det erbjuder en gratis provperiod kan du upptäcka att du behöver mer avancerade handelsanalysverktyg för att göra de mest välgrundade affärerna. Även om dessa funktioner gör handel lättare, gör de inte Robinhood till den bästa plattformen för avancerade investerare.

Next Post

GTA Online: GTA+ oktoberprenumerationsförmåner, bonusar och kampanjer

Från 29 september 2022 Oktobers GTA+-förmåner har nattliga tema, med bonusar i nattklubbsaktiviteter, inklusive ett uppsving för att leta efter varor för denna verksamhet, såväl som olika gratissaker för att komma in i verksamheten. Som en påminnelse är GTA+ ett valfritt abonnemang som låter dig få ytterligare förmåner på Xbox […]

Subscribe US Now