Fotboll idag: Armenien – Tyskland | Sändning på TV och stream på RTL idag

admin

Det turbulenta fotbollsåret 2022 slutar i dag för det tyska fotbollslandslaget. Du kan se den sista matchen i VM-kvalet live på TV och streama idag. RTL visar mötet mellan Armenien och Tyskland. Du tittar online med RTL+.

Det turbulenta fotbollsåret 2022 slutar i dag för det tyska fotbollslandslaget. Du kan även se finalen i VM-kvalet live på TV och streama idag. RTL visar mötet mellan Armenien och Tyskland. Du tittar online med RTL+.

Fotbollsfans bör vara försiktiga idag, trots allt börjar matchen inte som vanligt klockan 20.45 utan klockan 18.00. Den som fortfarande är på språng vid den tiden eller tillbringar höstdagen bekvämt i sängen ställer in sig på Armenien – Tyskland i TV-strömmen via RTL+.

Vem överför Armenien mot Tyskland?

RTL + är RTL:s officiella streamingtjänst, som tills nyligen var känd som TV NOW . För att slå på landskampen idag behöver du ett betalabonnemang på RTL Plus. Tillträde kostar 4,99 euro per månad , men om du ännu inte är kund kan du använda premiumaccess kostnadsfritt den första månaden. Om du vill dela streamen med flera användare krävs Premium Duo-prenumeration.

Vem sänder Armenien – Tyskland idag? RTL visar exklusivt DFB:s landskamper och sänds därför även idag. När börjar livesändningen? De preliminära rapporterna börjar idag, söndagen den 14 november, klockan 17.15. Avspark går klockan 18.00. Kan du se spelet online? Ja, TV-sändaren har en egen streamingtjänst RTL+, där du kan ställa in RTL i livestreamen online. Finns det en gratis sändning online? En betalprenumeration krävs för alla lagliga kanaler. Efter att du registrerat dig för första gången kan du testa RTL + kostnadsfritt . Alternativt är RTL-liveströmmen också tillgänglig från streamingtjänster som Zattoo eller waipu.TV. Även här finns en gratis testfas efter registrering. I onlineradion ställer du in Tyskland – Armenien i livestreamen via WDR Event. Denna stream körs även utan registrering och är helt gratis.

Det kostar 7,99 euro och erbjuder två strömmar som kan nås samtidigt. RTL+ kan ses både i webbläsaren och med lämpliga appar på smart-tv, Android-smarttelefon, surfplatta, iPhone, iPad och många andra mottagningsenheter. Så du kan njuta av DFB-landskampen idag även utan TV-anslutning. Om du inte vill boka ett streamingabonnemang hos RTL kan du lyssna på landskampen mellan Tyskland och Armenien gratis i streamen via nätradio på WDR Event.

Så här tittar du på alla TV-kanaler online:

VM-kval idag: Armenien – Tyskland i livestream och TV på RTL

I torsdags kunde det tyska landslaget övertyga med en 9-0-vinst mot Liechtenstein. Biljetten till VM 2022 i Qatar var redan säkrad. Det är ännu inte klart vem som kommer att spela den första landskampen det kommande året. Dragningen till VM i Qatar kommer att äga rum den 1 april 2022. Då får Tyskland veta vilka gruppmotståndarna blir vid VM. Öppningsmatchen kommer att äga rum på det ovanliga datumet den 14 november 2022. Finalen i det kommande världscupen går sedan av stapeln den 18 december. med absolut bästa glöggvädret.

VM-kval i livestream idag

Vill du avsluta helgen med ”Total Football” ska du även ta en titt på DAZN. DAZN sänder inte Tysklandsmatchen live, men kommer att visa många fler toppmatcher i " Europeiska kvalet" från den sista matchdagen i VM-kvalet. Följande landskamper sänds på DAZN:

Kl 15 – Serbien 20.45 .: Spanien – Sverige 20.45: Luxemburg – Irland 20.45: Grekland – Kosovo

Från midnatt är det också upprepning av matchen Tyskland mot Armenien i strömmen. Du behöver också ett betalabonnemang med DAZN. Den kostnadsfria provmånaden avbröts senast och är inte längre tillgänglig, så du måste betala för åtkomst från första registreringsdagen. Livesändningarna av landskamperna ingår alla i programmet. Så det tillkommer inga extra kostnader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Tanzanias Zanzibar undersöker enligt uppgift sätt att använda krypto

Fler afrikanska länder överväger att anta Bitcoin eftersom den lokala kryptomarknaden ökade med över 1 200 % på ett år.

Zanzibar, ett semi-autonomt territorium i Förenade republiken Tanzania, undersöker enligt uppgift sätt att reglera och anta kryptovalutor som Bitcoin ( BTC ).

Zanzibars regering planerar att hålla möten med intressenter som banker och ministerier för att diskutera policyer relaterade till kryptovalutaindustrin. Zanzibars utrikesminister Mudrick Soraga tillkännagav planerna för den tanzaniska nyhetsbyrån The Citizen den 10 november.

Flytten är en del av en potentiell plan för att anta krypto eftersom Soraga tidigare träffat lokala kryptoentusiaster som försäkrade honom att Zanzibar borde erkänna och anta kryptovaluta som en officiell transaktionsmetod mitt i den totala kryptomarknaden som når över 3 biljoner dollar . "Vi söker synpunkter på saken innan vi bestämmer oss för om den är lönsam eller inte," sade tjänstemannen enligt uppgift.

Enligt The Citizen finns det mycket arbete att göra för Zanzibar innan jurisdiktionen skulle kunna anta kryptovaluta. Som sådan kommer den lokala regeringen att behöva komma med policyer som förklarar målen och fördelarna med den digitala valutan genom Bank of Tanzania, enligt professor Haji Semboja vid State University of Zanzibar.

Tanzania Bankers Associations ordförande Abdulmajid Nsekela noterade enligt uppgift att Zanzibar har mycket att lära sig om den växande teknologin. ”Vi måste börja dra lärdomar från andra länder om hur den här tekniken fungerar. För att kryptovaluta ska vara effektiv kommer vi att behöva policyer för kryptovaluta”, sa han.

Zanzibars senaste nyheter kommer månader efter att Tanzanias president Samia Suluhu Hassan uppmanade landets centralbank att börja utforska kryptovalutor som Bitcoin i juni. Flytten kom strax efter attEl Salvador antog sin Bitcoin-lag i början av juni, vilket så småningom gjorde landet först att anta Bitcoin som lagligt betalningsmedel i september 2022 .

Relaterat: Zimbabwe kan bli nästa land att omfamna Bitcoin som lagligt betalningsmedel

Enligt vissa branschfigurer som Cardanos grundare Charles Hoskinson kommer många fler länder så småningom att följa i El Salvadors fotspår genom att göra den till den nationella valutan eller använda krypto för transaktioner som centralbanksavvecklingar. Även om Hoskinson inte utvecklade vilka länder som sannolikt kommer att vara de första att följa El Salvador, kan afrikanska länder tydligen göra ett fall då den afrikanska kryptomarknaden ökade med över 1 200 % på ett år.

I början av november, Hoskinson s Input Output Hong Kong (IOHK), forskning och utveckling arm bakom Cardano ( ADA , enligt uppgift haft hemliga möten med några tjänstemän i Zanzibar. Som tidigare rapporterats har Afrika varit en av IOHK viktigaste strategiska planer under åren, med organisationen som lanserar ett antal initiativ i flera afrikanska jurisdiktioner .

Subscribe US Now