De bästa gratis RSS-läsarna online

digitateam

På senare tid har vi ständigt letat efter bra RSS-läsare för att hitta och dela rikt innehåll för våra användare. RSS är ett bra sätt att hänga med i nyheterna, eftersom det uppdateras så fort dina favoritnyhetssidor uppdateras, och du får dina nyheter så fort de publiceras, men det finns hundratals alternativ när det gäller hur du vill att det ska vara visas. presentera flödena – och det är där olika RSS-läsare kommer in.


Här är en recension av 9 av de bästa gratis RSS-läsarna online. Den här listan hjälper dig att välja den bästa RSS-läsaren för dina behov, så att du kan njuta av dina RSS-flöden på det sätt som passar dig bäst.


Matigt


RSS-läsare: Feedly


Feedly är en online RSS-läsare med ett rörigt användargränssnitt. Den har en Lägg till innehåll-funktion som hjälper dig att snabbt hitta nya innehållskällor att prenumerera på. Även om Feedly kan användas som den är, har den en betald prenumerationsplan som kostar $5 per månad. Den betalda planen låser upp några fler funktioner, som integration med webbappar som Evernote och Dropbox.


Feedreader online


RSS-läsare: Feedreader Online


Feedreader Online är en enkel och gratis RSS-läsare. Den har två typer av visningslägen, en funktion som kallas Stjärnmärkta objekt för att spara RSS-flöden och ett filter för att visa olästa objekt. Enligt min åsikt är det här egentligen de enda funktionerna du behöver för en bra RSS-läsupplevelse.


Goda nyheter


RSS-läsare: Goda nyheter


Goda nyheter samlar alla dina innehållskällor på ett ställe. Det betyder att du kan läsa din RSS, dina favoritsajter och sociala medier på ett centraliserat sätt. Den har totalt 12 alternativa visningslägen för din bekvämlighet.


CommaFeed


RSS-läsare: CommaFeed


CommaFeed är en gratis RSS-läsare inspirerad av den numera nedlagda Google Reader. Denna RSS-läsare är öppen källkod; du kan ladda ner dess kod och vara värd för den på din egen server.


Inoreader


RSS-läsare: Inoreader


Inoreader är en funktionsrik RSS-läsare med många konfigurerbara alternativ. Till exempel låter det dig skapa anpassade regler som utför åtgärder som “Skicka till e-post” eller “Skicka till Instapaper”. Den har fyra visningslägen och fyra användargränssnittsteman. Förutom Inoreaders gratisprenumerationsplan har den betalda prenumerationsplaner som börjar på $2,99 per månad.


Feedspot


RSS-läsare: Feedspot


Feedspot är en gratis RSS-läsare med en inbyggd sökfunktion som låter dig söka i dina innehållskällor. Du kan rekommendera webbplatser att prenumerera på baserat på dina intressen. Feedspot har en betald prenumerationsplan som kostar $24 per år och erbjuder dig en annonsfri upplevelse.


Den gamla läsaren


RSS-läsare: Den gamla läsaren


Old Reader har alla funktioner du kan förvänta dig av en bra RSS-läsare: kortkommandon, olika visningslägen, allt det där bra. Om du migrerar från Google Reader eller någon annan RSS-programvara som kan exportera prenumerationer till en OPML-fil, kan du använda funktionen “Importera” för att lägga till alla dina flöden, programmet migrerar alla dina flödesmappar för att se till att du känner dig hemma hem omedelbart. Plattformen har också ett integrerat socialt nätverk: Du kan ansluta till andra användare och dela innehåll med varandra. The Old Reader är gratis för upp till 100 prenumerationer, eller så kan du uppgradera till en premiumprenumerationsplan som kostar $5/månad.Sammanfattning


Vissa människor behöver en mer komplett upplevelse av att läsa innehåll på webben. Våra förslag för allt-i-ett-innehållsläsare är FlowReader och Good News.


Om du är orolig för integritet kan du vara värd för din egen RSS-läsare med gratis och öppen källkod CommaFeed.


relaterade inlägg

Hur du konverterar dina tweets till RSS-flöden

Hur du konverterar dina tweets till RSS-flöden

För inte så länge sedan slutade Twitter att stödja den funktionalitet som gjorde att vi kunde följa vår tidslinje, våra användare, etc., tack vare RSS-flöden. När jag försökte lösa problemet hittade jag ett optimalt alternativ:…

Projekt

Bokning gratis bokningsmotor

Recipetor - verktyg för hantering av kök, recept och leverantörerClick to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Next Post

GTA Online: Bonusar och kampanjer för veckan den 25 maj

Bestial Special Week i GTA Online, med bonusar i Freemode Events Bonusar och kampanjer för veckan 25 till 31 maj 2023 Få frossa hela vägen ner i dina lurviga armar, odjuret är ute för ytterligare en vecka med bonusar och kampanjer i GTA Online. Faktum är att om du förkroppsligar […]

Subscribe US Now